coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Залитам по една 147, та се чудя дали да си вкарам таралеж в гащите. Това не знам дали е за оплакване или хваленеtomsan написа:Бензин или Дизел ?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:coolboby написа:Залитам по една 147, та се чудя дали да си вкарам таралеж в гащите. Това не знам дали е за оплакване или хваленеtomsan написа:Бензин или Дизел ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
dikanio написа:Оплакване: купих си два чифта дънки, и както си бяха в една найлонова чанта, излях половин кафе вътре Изпраха се, ама ми писна от каръщина вече!Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"
Коментар
-
simeon3000 написа:dikanio написа:Оплакване: купих си два чифта дънки, и както си бяха в една найлонова чанта, излях половин кафе вътре Изпраха се, ама ми писна от каръщина вече!
Коментар
-
dikanio написа:Моите не са маркови, но винаги трябва да обърна магазините и пазарите, за да си намеря класически прави дънки. Навсякъде има само скъсани, лекьосани, избелвани, с всевъзможни флинтифлюшки и разни лъскави работи по тях, точно като за сценично облекло на "звезда" от Пайнер с фалшив (уж) гейски имидж :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:dikanio написа:Моите не са маркови, но винаги трябва да обърна магазините и пазарите, за да си намеря класически прави дънки. Навсякъде има само скъсани, лекьосани, избелвани, с всевъзможни флинтифлюшки и разни лъскави работи по тях, точно като за сценично облекло на "звезда" от Пайнер с фалшив (уж) гейски имидж :DКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:kiro_of_the_day написа:dikanio написа:Моите не са маркови, но винаги трябва да обърна магазините и пазарите, за да си намеря класически прави дънки. Навсякъде има само скъсани, лекьосани, избелвани, с всевъзможни флинтифлюшки и разни лъскави работи по тях, точно като за сценично облекло на "звезда" от Пайнер с фалшив (уж) гейски имидж :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:S_BANKOV написа:kiro_of_the_day написа:dikanio написа:Моите не са маркови, но винаги трябва да обърна магазините и пазарите, за да си намеря класически прави дънки. Навсякъде има само скъсани, лекьосани, избелвани, с всевъзможни флинтифлюшки и разни лъскави работи по тях, точно като за сценично облекло на "звезда" от Пайнер с фалшив (уж) гейски имидж :DFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар