Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Залитам по една 147, та се чудя дали да си вкарам таралеж в гащите. Това не знам дали е за оплакване или хвалене
    Бензин или Дизел ?
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалба: Ще карам колело (май)
      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

coolboby написа:
        Залитам по една 147, та се чудя дали да си вкарам таралеж в гащите. Това не знам дали е за оплакване или хвалене
        Вземи си един бензинов Голф IV до 101 кс на газ или метан и си свиркай Сърцето казва Алфа Ромео , разума казва ВАГ Оплакване - Алфистите ме мислят за луд като ги бъзикна , че искам да сменя 147-цата за Голф като гореспоменатите ВАГ феновете ме мислят , че съм луд , понеже още не съм го направил
        tomsan написа:
        Бензин или Дизел ?
        Дизел
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
          coolboby написа:
          Вземи си един бензинов Голф IV до 101 кс на газ или метан и си свиркай Сърцето казва Алфа Ромео , разума казва ВАГ Оплакване - Алфистите ме мислят за луд като ги бъзикна , че искам да сменя 147-цата за Голф като гореспоменатите ВАГ феновете ме мислят , че съм луд , понеже още не съм го направил
          tomsan написа:
          Бензин или Дизел ?
          Дизел
          Ако има разум, няма да се споменава ВАГ . Ако няма разум, няма и лудост Кое не е наред
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

ilkor написа:
            Meril написа:
            Не Друга съм си харесала:Р
            Издай де
            Всъщност може и тази....на теб ще ти купя колело:РРРР

Коментар

Оплакване: Много скапан ден, с нетърпение очаквам края му.
              ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Оплакване: купих си два чифта дънки, и както си бяха в една найлонова чанта, излях половин кафе вътре Изпраха се, ама ми писна от каръщина вече!
                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                  Оплакване: купих си два чифта дънки, и както си бяха в една найлонова чанта, излях половин кафе вътре Изпраха се, ама ми писна от каръщина вече!
                  И да не се бяха изпрали, то повечето маркови дънки изкуствено ги състаряват и изглеждат като протъркани, заливани ...
                  Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                    dikanio написа:
                    И да не се бяха изпрали, то повечето маркови дънки изкуствено ги състаряват и изглеждат като протъркани, заливани ...
                    Моите не са маркови, но винаги трябва да обърна магазините и пазарите, за да си намеря класически прави дънки. Навсякъде има само скъсани, лекьосани, избелвани, с всевъзможни флинтифлюшки и разни лъскави работи по тях, точно като за сценично облекло на "звезда" от Пайнер с фалшив (уж) гейски имидж :D
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                      Моите не са маркови, но винаги трябва да обърна магазините и пазарите, за да си намеря класически прави дънки. Навсякъде има само скъсани, лекьосани, избелвани, с всевъзможни флинтифлюшки и разни лъскави работи по тях, точно като за сценично облекло на "звезда" от Пайнер с фалшив (уж) гейски имидж :D
                      +1
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Оплакване 1: Току що ми извадиха мъдрец и всеки момент ще ме пусне упойката. Оплакване 2: Днес ще сменям задните амортисьори и ще олекна с около 200лв.
                        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

оплакване: Виках полиция. Баси скапаната държава,Остарях.
                          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            dikanio написа:
                            +1
                            +15, страшен зор е да си намериш нормални дънки.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              kiro_of_the_day написа:
                              dikanio написа:
                              +1
                              И това май навсякъде в страната ?
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                                S_BANKOV написа:
                                kiro_of_the_day написа:
                                dikanio написа:
                                +1
                                И това май навсякъде в страната ?
                                Да нправя малко реклама.Вижте линка в подписа ми .Да не е спам.Оплакване: Днес е студено и мрачно ;(Оплакване: Предстоят ми изпити,април месец .
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                                X