Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплакване : Телмата на камиона издаде багажа, след ремонт от 18 дни вчера си взех камиона и стартера замина, оправих го, но не са балансирали досковете на телмата и тресе да си е.е майката.От понеделник пак в бокса.Писна ми.

Коментар

Dimo_J написа:
      оплакване : Телмата на камиона издаде багажа, след ремонт от 18 дни вчера си взех камиона и стартера замина, оправих го, но не са балансирали досковете на телмата и тресе да си е.е майката.От понеделник пак в бокса.Писна ми.
      Досковете да разбираме дисковете нали?Телмата какво е?
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

iliyan написа:
        Хвалба:Проблема до тук се оказа бензинова помпа-едвам вдигна 0,2 бара.Оплакване:Струва 350лв. целия комплект,а за работа и диагностика ...?
        Струва 350 лв. кое целия автомобил ли?Помпа е около 60-100 лв.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплаквам се:Нищо не върви напоследък ...
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Tornado написа:
            Dimo_J написа:
            Досковете да разбираме дисковете нали?Телмата какво е?
            Точно така за дискове става въпрос.Телмата е електромагнитна спирачка, като ретардер , ама не точно.

Коментар

Tornado написа:
              iliyan написа:
              Хвалба:Проблема до тук се оказа бензинова помпа-едвам вдигна 0,2 бара.Оплакване:Струва 350лв. целия комплект,а за работа и диагностика ...?
              те в Сливен така вървят цените.Скоро чух от сливенски майстори , че от копче за превключване газ/бензин(само 2 положения е) може да ги смесва в двигателя

Коментар

В смисъм телмата е като ретендер така ли да разабирам
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Оплакване:2-ри ден си чакам аванс-процесора и още не е дошъл.Дано дойде до довечера,че утре да се правя на майстор.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                    Оплакване:2-ри ден си чакам аванс-процесора и още не е дошъл.Дано дойде до довечера,че утре да се правя на майстор.
                    хвалба - ще помагам, ама после и на мен ще ми трябва помощ
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

[quote="Dimo_J"]
                      Tornado написа:
                      iliyan написа:
                      те в Сливен така вървят цените.Скоро чух от сливенски майстори , че от копче за превключване газ/бензин(само 2 положения е) може да ги смесва в двигателя [/quКомплект:кошница,помпа,регулатор налягане и филтър.Помпата и рег. налягане могат да се сменят и отделно,но филтъра е част от кошницата,та рекох всичко наведнъж,защото не се знае колко е задръстен.
                      Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                      ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

S_BANKOV написа:
                        то е ретардер, но не е хидравличен а е електромагнитен

Коментар

това ми е 300-то мнение
                          Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Хвалба: Наработих се за днес...наразходих се за днес...наснимах се за днес...наядох се на пилешки филенца на припек Оплакване: Утре пак съм на работа от 05ч...
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

emzo написа:
                              popara801 написа:
                              хвалба - ще помагам, ама после и на мен ще ми трябва помощ
                              Аз ще можели да съм зяпам кво шъ майсторите ?
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Dimo_J написа:
                                S_BANKOV написа:
                                то е ретардер, но не е хидравличен а е електромагнитен
                                Всъщност си е управляем съединител с охлаждане. Това да се похваля колко съм начетен.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X