Оплакване:Днес колата ме предаде,че едвам се прибрах от Сливен-като загрее,губи мощност и гасне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба: В момента колата мисля, че вече е оборудвана на 100% според изискванията на КАТ: ВинеткаГражданска отговорностГодишен технически прегледГуми с добър грайферВсички светлини до последната изрядни! (Днес смених единия габарит на стопа)ЖилеткаАптечка - оборудвана!!!(Вътре има дори Упсарин и аналгин поставени от мен естествено )Напомпана резервна гума с крик и ключ за болтоветеПроверен и изряден пожарогасител със съответните стикериСветлоотразителен триъгълник Дано не си намерят пак някоя щуротия да ме глобят...Оплакване: Имам биалета за смяна... Хвалба: След 2 дни ме очаква пътешествие и 4 дни почивка )))Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Хвалба: В момента колата мисля, че вече е оборудвана на 100% според изискванията на КАТ: ВинеткаГражданска отговорностГодишен технически прегледГуми с добър грайферВсички светлини до последната изрядни! (Днес смених единия габарит на стопа)ЖилеткаАптечка - оборудвана!!!(Вътре има дори Упсарин и аналгин поставени от мен естествено )Напомпана резервна гума с крик и ключ за болтоветеПроверен и изряден пожарогасител със съответните стикериСветлоотразителен триъгълник Дано не си намерят пак някоя щуротия да ме глобят...Оплакване: Имам биалета за смяна... Хвалба: След 2 дни ме очаква пътешествие и 4 дни почивка )))
Коментар
-
Immortal написа:kiselo написа:Хвалба: В момента колата мисля, че вече е оборудвана на 100% според изискванията на КАТ: ВинеткаГражданска отговорностГодишен технически прегледГуми с добър грайферВсички светлини до последната изрядни! (Днес смених единия габарит на стопа)ЖилеткаАптечка - оборудвана!!!(Вътре има дори Упсарин и аналгин поставени от мен естествено )Напомпана резервна гума с крик и ключ за болтоветеПроверен и изряден пожарогасител със съответните стикериСветлоотразителен триъгълник Дано не си намерят пак някоя щуротия да ме глобят...Оплакване: Имам биалета за смяна... Хвалба: След 2 дни ме очаква пътешествие и 4 дни почивка )))Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Хвалба: В момента колата мисля, че вече е оборудвана на 100% според изискванията на КАТ: ВинеткаГражданска отговорностГодишен технически прегледГуми с добър грайферВсички светлини до последната изрядни! (Днес смених единия габарит на стопа)ЖилеткаАптечка - оборудвана!!!(Вътре има дори Упсарин и аналгин поставени от мен естествено )Напомпана резервна гума с крик и ключ за болтоветеПроверен и изряден пожарогасител със съответните стикериСветлоотразителен триъгълник Дано не си намерят пак някоя щуротия да ме глобят...Оплакване: Имам биалета за смяна... Хвалба: След 2 дни ме очаква пътешествие и 4 дни почивка )))
Коментар
-
Immortal написа:avvasilev написа:emzo написа:хвалба - от преди малко, мога вече да мятам мартеницатаFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Що пък сменя / мозъка(ECU/на Стилото .Толкова ли беше зле а и колко ти взеха .Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар