В Бургас.Спретнахме си една чудесна вечер.Единственото за което съжалявам е ,че Дидо си тръгна по рано.ПП.Дидо,де ни е снимката???
Аааа вий заговорихте за стриптийз барове и аз се подплаших да не ме развалите Между другото сутринта на път за Балчик пак минах през Бургас и мислех да ви събера за сутрешно кафе, но беше доста рано сутринта (около 6:30) и ми дожаля да ви будя. Снимката е във фотоапарата ми, който пък е някъде в колата. Утре.
В Бургас.Спретнахме си една чудесна вечер.Единственото за което съжалявам е ,че Дидо си тръгна по рано.ПП.Дидо,де ни е снимката???
Аааа вий заговорихте за стриптийз барове и аз се подплаших да не ме развалите Между другото сутринта на път за Балчик пак минах през Бургас и мислех да ви събера за сутрешно кафе, но беше доста рано сутринта (около 6:30) и ми дожаля да ви будя. Снимката е във фотоапарата ми, който пък е някъде в колата. Утре.
Дидоооо,запъртък не се разваля приятелю! :D С Румен я отлепихме до малките часове в сладка раздумка.Похвал-Пихме тая вечер едни ракии по чудесен повод.Няма да го казвам,ще се чуе скоро.
:D Да се похваля: след повече от 10 годинни прекъсване, отново съм с часовник на ръката.Мн ме кефиХвалба: много лична за мен задачка върви неочаквано добре, явно ще преборя мързела най-накраяОплакване: имам някаква задна хрема, много неприятен момент...направо полудявам на моменти
Айде аз да уточня защо Краси е пил: поляхме подобаващо новия член на форума. Та с други думи станах татко. Някои избягаха рано рано, а с други откарахме почти до изгрев слънце. Оплакване: сега имам да мия и чистя из нас , а толкова много ме мързи. Добре , че не ме боли толкова , колкото ме мързи.
Айде аз да уточня защо Краси е пил: поляхме подобаващо новия член на форума. Та с други думи станах татко. Някои избягаха рано рано, а с други откарахме почти до изгрев слънце. Оплакване: сега имам да мия и чистя из нас , а толкова много ме мързи. Добре , че не ме боли толкова , колкото ме мързи.
Честито и от мене.Живо и здраво да е.
първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Айде честитооооо и от нас.Разбрах вече новината.Вземаш пример от мене май. Да ви е жив и здрав Мартин-чо и много да ви радва.Много здраве и от нашия Мартин.После по телефона поздравления-още.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
ЧЕСТИТООО!!!Да е живо и здраво,много да ви радва. Хвалба: И днес беше страхотен ден.Опънах маркуча и измих Брава-та.Вече не е сиво-кафява,а си е бежовка и лъскава.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Честито колега, много да Ви радва и да папка да порасне голям фен на Фиат. Сега леко чистене и много поздрави на мамчето.ПП- тая година се очертава с много форумни бебета Сега да ви се оплача, вчера дадох 100лв. за ветеринарен лекар и що щото котката гледала тъжно и трябвало да се занесе на преглед да не и има нещо е котката е перфектна ама прегледи, ваксини, храна и ала бала и вече съм назад с две бутилки газ.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Честито колега, много да Ви радва и да папка да порасне голям фен на Фиат. Сега леко чистене и много поздрави на мамчето.ПП- тая година се очертава с много форумни бебета Сега да ви се оплача, вчера дадох 100лв. за ветеринарен лекар и що щото котката гледала тъжно и трябвало да се занесе на преглед да не и има нещо е котката е перфектна ама прегледи, ваксини, храна и ала бала и вече съм назад с две бутилки газ.
Честито да ти е.(шегувам се) Ела да видиш моите котки,вън на двора.Нито прегледи,нито ваксини им трябват.Живи и здрави,през няклко часа на врата дремят,за ядене.
Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар