krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Immortal написа:krasio_79bs написа:В Бургас.Спретнахме си една чудесна вечер.Единственото за което съжалявам е ,че Дидо си тръгна по рано.ПП.Дидо,де ни е снимката???
Коментар
-
S_BANKOV написа:ivailo rachev написа:Оплакване:отказвам цигарите(не съм пушил 3 дена)и така ми се ще да запаляAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Айде аз да уточня защо Краси е пил: поляхме подобаващо новия член на форума. Та с други думи станах татко. Някои избягаха рано рано, а с други откарахме почти до изгрев слънце. Оплакване: сега имам да мия и чистя из нас , а толкова много ме мързи. Добре , че не ме боли толкова , колкото ме мързи.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
z_sutrov написа:Айде аз да уточня защо Краси е пил: поляхме подобаващо новия член на форума. Та с други думи станах татко. Някои избягаха рано рано, а с други откарахме почти до изгрев слънце. Оплакване: сега имам да мия и чистя из нас , а толкова много ме мързи. Добре , че не ме боли толкова , колкото ме мързи.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
z_sutrov написа:Айде аз да уточня защо Краси е пил: поляхме подобаващо новия член на форума. Та с други думи станах татко. Някои избягаха рано рано, а с други откарахме почти до изгрев слънце. Оплакване: сега имам да мия и чистя из нас , а толкова много ме мързи. Добре , че не ме боли толкова , колкото ме мързи.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
z_sutrov написа:Айде аз да уточня защо Краси е пил: поляхме подобаващо новия член на форума. Та с други думи станах татко. Някои избягаха рано рано, а с други откарахме почти до изгрев слънце. Оплакване: сега имам да мия и чистя из нас , а толкова много ме мързи. Добре , че не ме боли толкова , колкото ме мързи.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Честито колега, много да Ви радва и да папка да порасне голям фен на Фиат. Сега леко чистене и много поздрави на мамчето.ПП- тая година се очертава с много форумни бебета Сега да ви се оплача, вчера дадох 100лв. за ветеринарен лекар и що щото котката гледала тъжно и трябвало да се занесе на преглед да не и има нещо е котката е перфектна ама прегледи, ваксини, храна и ала бала и вече съм назад с две бутилки газ.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Честито колега, много да Ви радва и да папка да порасне голям фен на Фиат. Сега леко чистене и много поздрави на мамчето.ПП- тая година се очертава с много форумни бебета Сега да ви се оплача, вчера дадох 100лв. за ветеринарен лекар и що щото котката гледала тъжно и трябвало да се занесе на преглед да не и има нещо е котката е перфектна ама прегледи, ваксини, храна и ала бала и вече съм назад с две бутилки газ.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар