Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

krasio_79bs написа:
    В Бургас.Спретнахме си една чудесна вечер.Единственото за което съжалявам е ,че Дидо си тръгна по рано.ПП.Дидо,де ни е снимката???
    Аааа вий заговорихте за стриптийз барове и аз се подплаших да не ме развалите Между другото сутринта на път за Балчик пак минах през Бургас и мислех да ви събера за сутрешно кафе, но беше доста рано сутринта (около 6:30) и ми дожаля да ви будя. Снимката е във фотоапарата ми, който пък е някъде в колата. Утре.

Коментар

Immortal написа:
      krasio_79bs написа:
      В Бургас.Спретнахме си една чудесна вечер.Единственото за което съжалявам е ,че Дидо си тръгна по рано.ПП.Дидо,де ни е снимката???
      Аааа вий заговорихте за стриптийз барове и аз се подплаших да не ме развалите Между другото сутринта на път за Балчик пак минах през Бургас и мислех да ви събера за сутрешно кафе, но беше доста рано сутринта (около 6:30) и ми дожаля да ви будя. Снимката е във фотоапарата ми, който пък е някъде в колата. Утре.
      Дидоооо,запъртък не се разваля приятелю! :D С Румен я отлепихме до малките часове в сладка раздумка.Похвал-Пихме тая вечер едни ракии по чудесен повод.Няма да го казвам,ще се чуе скоро.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

S_BANKOV написа:
        ivailo rachev написа:
        Оплакване:отказвам цигарите(не съм пушил 3 дена)и така ми се ще да запаля
        Напълно те разбирам, аз ОФИЦИАЛНО съм ги отказъл от 3 месеца, което значи че пуша докато съм на работа
        Значи все пак ти си чешеш крастата,а аз не паля въобще П.П. Айде да не е спам,оплакване:пия кафе без цигара
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Браво на Ферариста за супер класирането !!!
          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

:D Да се похваля: след повече от 10 годинни прекъсване, отново съм с часовник на ръката.Мн ме кефиХвалба: много лична за мен задачка върви неочаквано добре, явно ще преборя мързела най-накраяОплакване: имам някаква задна хрема, много неприятен момент...направо полудявам на моменти

Коментар

Айде аз да уточня защо Краси е пил: поляхме подобаващо новия член на форума. Та с други думи станах татко. Някои избягаха рано рано, а с други откарахме почти до изгрев слънце. Оплакване: сега имам да мия и чистя из нас , а толкова много ме мързи. Добре , че не ме боли толкова , колкото ме мързи.
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Честитооооо!!!! Аз си помислих че ще има една такава работа... Фиатаджия? Фиатаджийка?

Коментар

z_sutrov написа:
                  Айде аз да уточня защо Краси е пил: поляхме подобаващо новия член на форума. Та с други думи станах татко. Някои избягаха рано рано, а с други откарахме почти до изгрев слънце. Оплакване: сега имам да мия и чистя из нас , а толкова много ме мързи. Добре , че не ме боли толкова , колкото ме мързи.
                  Честито и от мене.Живо и здраво да е.
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

z_sutrov написа:
                    Айде честитооооо и от нас.Разбрах вече новината.Вземаш пример от мене май. Да ви е жив и здрав Мартин-чо и много да ви радва.Много здраве и от нашия Мартин.После по телефона поздравления-още.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Живко честито!Само радости да ви носи

Коментар

Честито , Колега ! Да ти е здраво отрочето !!!
                        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

z_sutrov написа:
                          ЧЕСТИТООО!!!Да е живо и здраво,много да ви радва. Хвалба: И днес беше страхотен ден.Опънах маркуча и измих Брава-та.Вече не е сиво-кафява,а си е бежовка и лъскава.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Честито колега, много да Ви радва и да папка да порасне голям фен на Фиат. Сега леко чистене и много поздрави на мамчето.ПП- тая година се очертава с много форумни бебета Сега да ви се оплача, вчера дадох 100лв. за ветеринарен лекар и що щото котката гледала тъжно и трябвало да се занесе на преглед да не и има нещо е котката е перфектна ама прегледи, ваксини, храна и ала бала и вече съм назад с две бутилки газ.
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              Честито колега, много да Ви радва и да папка да порасне голям фен на Фиат. Сега леко чистене и много поздрави на мамчето.ПП- тая година се очертава с много форумни бебета Сега да ви се оплача, вчера дадох 100лв. за ветеринарен лекар и що щото котката гледала тъжно и трябвало да се занесе на преглед да не и има нещо е котката е перфектна ама прегледи, ваксини, храна и ала бала и вече съм назад с две бутилки газ.
                              Честито да ти е.(шегувам се) Ела да видиш моите котки,вън на двора.Нито прегледи,нито ваксини им трябват.Живи и здрави,през няклко часа на врата дремят,за ядене.
                              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Честито Живко, много да Ви радва.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X