Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба:Всичко по спирачната система е новичко - дискове отпред и отзад, накладки, жилата на ръчната, компютъра на АБС.Хвалба 2:Успях да си регулирам ръчната перфектно.Хвалба 3:Нямам от какво да се оплача! :D
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване:- много сериозни опит да ме изкарат извън нерви, като някои от тях са дори нарочно... да видим кой и кога ще го отнесе...- много работа имамХвалбва: петък съм рожденникОплакване: първото оплакване ми разби почти всички желания за някакво отбелязване на деня...

Коментар

Фаля се - след 3 дена тракдейско каране на Серес, най - добрите времена за трите дена......Приятно е някак си когато пред теб са само 155-ца за 200 бона, и Порше за 100, и двете направени за професионално каране........
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Брависимо !
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
            Фаля се - след 3 дена тракдейско каране на Серес, най - добрите времена за трите дена......Приятно е някак си когато пред теб са само 155-ца за 200 бона, и Порше за 100, и двете направени за професионално каране........
            евала!
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Прекарах няколко невероятни часа в още по-невероятна компания!Благодарение на Румен Хинчев и Красимир_79!

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                Браво и от мене.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Immortal написа:
                  Прекарах няколко невероятни часа в още по-невероятна компания!Благодарение на Румен Хинчев и Красимир_79!
                  Тез двамата къде ги намери заедно, бе?
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                    Immortal написа:
                    В Бургас.Спретнахме си една чудесна вечер.Единственото за което съжалявам е ,че Дидо си тръгна по рано.ПП.Дидо,де ни е снимката???
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

мрън - мразя недомлъвките, а явно са на мода.мръм - до сега съм карал с настройки на LPG вместо на CNG
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба - Имам вече официално зелена светлина да си пия както аз си зная. :D
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване: Писна ми - цел ден кебапчета и бири...Хвалба: Седнал съм на пържоли и домашна кайсиева със салатка.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Оплакване:отказвам цигарите(не съм пушил 3 дена)и така ми се ще да запаля
                            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
                              Оплакване:отказвам цигарите(не съм пушил 3 дена)и така ми се ще да запаля
                              Напълно те разбирам, аз ОФИЦИАЛНО съм ги отказъл от 3 месеца, което значи че пуша докато съм на работа
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

avvasilev написа:
                                Immortal написа:
                                Краставите магарета и през девет баира се надушват.Хвалба: Прекарах няколко невероятни часа в още по-невероятна компания!Благодарение на Phoenix и Явор Митев!

Коментар

Working...
                                X