Да се похваля. Днес правих справка в полицията и се оказа, че фиша ми от Юни месец миналата година, все още е фиш и все още дължа 20лв.И да се оплача: Прерових къде ли не вкъщи, не мога да го намеря и май без фиша не мога да платя в банката.
Похвал.Постановката беше супер.Час и половина се смях от сърце.Оплакване-За пръв път забравям да си платя нета .Добре ,че имам "аварийно" активиране за 24 часа през които трябва да си платя нета.
кефче - на 80% съм екологичен до края на деня ще карам на пръ*няДидо, ако сколасаме по-светло ще мина да пием кафе.
Мини, мини... ама ще е хубаво да е след работно време, че имам доста работа, шефа ми виси на главата и не знам дали ще мога да изляза.Хваля се: НАЙ-НАКРАЯ, както изглежда, зимата свърши. Отвън пече страхотно слънце. Баси кефа... Тръгвам за работа. (това беше оплакване).
Хвалба 1: След 2-3 дни ще си прибера щерката в къщи!Хвалба 2: Днес поръчах те това за детската стая по случай идването на Калинчо вкъщи. До 10 дена ще го доставят.Хвалба 3: На база първата хвалба, за оплакванията не ме Е*Е!
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар