Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    willow75bg написа:
    Оплакване-незнам какво да подаря на мило-то за 8 март,а наближава.Хвалба-просто ми е гот.
    Най-добрия подарък си ти. Вържи си една панделка на главата и и се поднеси.
    На коя глава?
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба - напук на всички разбирачи, които ми казваха, че не можело, си направих печени кюфтета от телешка кайма :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

оплакване: току що се разделих с два зъба - те не останаха вече
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
          оплакване: току що се разделих с два зъба - те не останаха вече
          Оплакване: Аз пък съм се издул от зъб и не се спи вече 2ри ден от болки!!
          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оплакване: Аз пък съм се издул от зъб и не се спи вече 2ри ден от болки!! [/quote]Приятелката ми по същия начин от два дена е със страшни болки от зъб днес и изписаха една чанта лекарства

Коментар

avvasilev написа:
              fihi написа:
              willow75bg написа:
              Оплакване-незнам какво да подаря на мило-то за 8 март,а наближава.Хвалба-просто ми е гот.
              Най-добрия подарък си ти. Вържи си една панделка на главата и и се поднеси.
              На коя глава?
              По избор на клиента. И като сме почнали да се оплакваме от зъби: Преди три седмици ходих на зъболекар, правиха ми снимка и установиха, че имам 4-5 зъба за вадене. Извадиха единия и сега идва ред на другите. Не мога да си намеря снимката, а ми трябва.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Няма фейсбук......някой звъня ли на 112 ?????

Коментар

Явор Митев написа:
                  Няма фейсбук......някой звъня ли на 112 ?????
                  Те от 112 до де разберат къде е тоя фейсбук за да изпратят екипите....
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Как ша раб’тим ?
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Румен_Хинчев написа:
                      Как ша раб’тим ?
                      Ами ето така:
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Браво, бе Андрей!Оплакване - има някакъв сериозен срив в "системата" - втори ден - тремор на ръцете, тахикардия, главоболие и яко световъртеж. Ще се мре. Оплакване - дъщеря ми страшно ми липсва, вече не се издържа.Хвалба - другата седмица ще си е вкъщи!!!P.S. И личната потвърди - ще се мре. Вестибуларна дисфункция и ...високо кръвно!!! На 33години! Ама то като дойде - не пита!"Добрата" новина - нямаш платени осигуровки - нямаш право на направление. Нямаш пари - не можеш да си платиш за преглед.Животът е прекрасен!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Браво, бе Андрей!Оплакване - има някакъв сериозен срив в "системата" - втори ден - тремор на ръцете, тахикардия, главоболие и яко световъртеж. Ще се мре. Оплакване - дъщеря ми страшно ми липсва, вече не се издържа.Хвалба - другата седмица ще си е вкъщи!!!P.S. И личната потвърди - ще се мре. Вестибуларна дисфункция и ...високо кръвно!!! На 33години! Ама то като дойде - не пита!"Добрата" новина - нямаш платени осигуровки - нямаш право на направление. Нямаш пари - не можеш да си платиш за преглед.Животът е прекрасен!
                          Това с високото кръвно е познато. Аз по принцип съм с ниско ама по време на бремеността се промениха нещата. И сега съм с високо.Оплакване: шефа ми и днес ме прецакаОплакване: мъжо ми е настинал якоОплакване: гадно е времето за разходка

Коментар

Оплакване: В София вали/роси сняг, аз съм с летни гуми на Сейчентото...

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Животът е прекрасен!
                              Така както вървят нещата, ще става още по-прекрасен.
                              Manowar - Татко
                              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

[quote="Irka_fihi...високо кръвно!!!![/quote]Ами време е да спираш виното значи . Особенно това с което си се снимала на профила. Време е да преминеш на домошарка. Тя го сваля.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X