Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: смених си маслата..... на мотоциклета.Оплакване: много студено още, не става да се кара.

Коментар

Хвалба: Пия хубава ракия с хубави хора на хубаво място.

Коментар

Най-голямата хвалба-след малко потегляме към летище Ларнака с жена ми за полет към Родината.Най-накрая!!!

Коментар

хвалба - Берлината влиза в бокса за маншони на шарнирите, кормилен накрайник и реглаж.Коя марка носачи на пазара изкарва 150 000км ? Щото са още здрави.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

:D Да се похваля: вчера са ми възстановили кинтите от надплатеното по фиша за превишена скорост.Оплакване: ма мн ме мързи...а работа- с лопати да ринеш...Хвалба: вече имам избран басейн за давене, от четвъртък почвам усилено...да се давяОплакване: още не съм се спрял на сервиз за смяна на ролки и ремъци... , ужас...Търси се сервиз с добри отзиви за марката, качествени мат’ряли и гаранция за тях+работата, ако някой знае да се похвали с такъв сервиз

Коментар

emzo написа:
              хвалба - Берлината влиза в бокса за маншони на шарнирите, кормилен накрайник и реглаж.Коя марка носачи на пазара изкарва 150 000км ? Щото са още здрави.
              оригиналдъто. Моите са на 194 и са здрави, хем като я взех и двата маншона бяха скъсани, кой знае от колко време. Ти ще сложиш като моите маншони сега /полиуретанови са/ и са много качествени.
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да, същите - - хвалбаВидях ти поста в Ланча форумахвалба - преди малко написах 1ия си пост в бензиновия раздел, ама още по инерция го прескачам
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване: Много тегав ден детето ти го го боли а не можеш да му помогнеш Оплакване: Няма с какво да се похваля

Коментар

Свиквайте с коликите. Преживяват се или т.нар. израстват се. Всичко опитахме като капки за колики - е нищо не помогна Към 4-ия месец се оправи детето и започна да ходи нормално до тоалетна. Дотогава по 1 седмично.Оплакване - няма пари а 8-март чука на вратата....
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Оплакване-незнам какво да подаря на мило-то за 8 март,а наближава.Хвалба-просто ми е гот.

Коментар

willow75bg написа:
                        Оплакване-незнам какво да подаря на мило-то за 8 март,а наближава.Хвалба-просто ми е гот.
                        Най-добрия подарък си ти. Вържи си една панделка на главата и и се поднеси.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Sandra написа:
                          Оплакване: Много тегав ден детето ти го го боли а не можеш да му помогнеш Оплакване: Няма с какво да се похваля
                          Свиквай, булка. Още колко има да те боли ...като минат коликите, ще почнат зъбите, после разбитите колена и докато се усетиш, ще го слушаш как няк’ва кучка го прецакала. Оплакване - от днес, официално, магазинът ни вече не съществува. Сбогом, "Сребърна".Хвалба - като за последно, обслужвах колежката Ани Сандалич, но не успях да я удовлетворя. Обаче колегата на първия етаж успя! Оплакване - новата работа ми е доста по-далече, край на пътуванията за сметка на Столична община, ще трябва да се купува карта.Оплакване - вече ми се ходи на работа.Оплакване - днес не ми е ден.
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

Хвалба : на 8-ми март ще се пие, на 9-ти също, на 10-ти, ако сме живи Оплакване : колата ми вече една година е като музеен експонат
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплакване: Днес не стига, че бях на работа в почивния си ден като самоинициатива...ами намериха и забележка да ми направят... Хвалба: Избрах си най-после фотоапарат и на 8-ми живот и здраве ще го имам в ръце Хвалба: Очертава се малка почивка към края на месеца
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

хвалба - взех колата от сервиза, не мога да я позная, адската тишина. Да видим докога ще е така по нашите първокласни пътища.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X