iliyan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Шлепа е обслужен и нагласен. Харесва ми. :D Като че ли от новото масло умекоти още повече работата на ДВГ-то.А и тази новата извънземна добавка ми смъкна разхода с около 5л/100.Всичкото е хвалби :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Шлепа е обслужен и нагласен. Харесва ми. :D Като че ли от новото масло умекоти още повече работата на ДВГ-то.А и тази новата извънземна добавка ми смъкна разхода с около 5л/100.Всичкото е хвалби :DLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Оплакване,след като вчера пукнах джанта по първокласните пътища в Плевен, днес почна да ми вие лагер на главинав събота е наред ревизия на кормилна рейка, да видя пък на нея къв и е проблема
Абе обичам си колата
имам чуството, че от началото на годината съм лежал повече под колата отколкото под жената да му ....... мамата
Fiat Bravo 2.0 20V - мноо зле
Коментар
-
Оплакване - pakumba и ls1 ми се подиграват.Наистина ме кефи мъркането на мотора с 5W40. При 6 000 оборота направо заспива, все едно мотоциклет карам. :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:iliyan написа:Неплатените фишове ги дават на частните съдебни изпълнители.
Коментар
-
coolboby написа:kiro_of_the_day написа:iliyan написа:Неплатените фишове ги дават на частните съдебни изпълнители.Знаеш ли колко хора са ми го казвали...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Dilyan-Z написа:Хвалба-вчера се отървах от маздата като я взеха за скрабОплакване-чак като си счупих крака оцених какво е да имаш автомат на паркинга,а тя беше такавапървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар