Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Горчиво...горчиво ...
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

popara801 написа:
      Irka_fihi написа:
      Оплакване - утре ме чака 10-часово гладене на дрехи!!! Хвалба - вече си имам 1 брой крава на Милка, донесоха ми я на крака.Оплакване - съсипах много, много важна за мен снимка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41Оплакване - Сирни Заговезни минаха, а младоженците не се обадиха да поискат прошка от кумата. Младоженецът е особено грешен пред нея!
      Оплакване:Дано да не е снимка от събитието на годината.Оплакване:Искам прошка с ден зазкъснение.Оплакване:Трябва да купувам кашон с вино-розе-скоро.Хвалба:Всяка прилика и разлика с действителни лица и събития е случайна.
      Оплакване: и аз искам прошка с ден закъснениеОплакване: в нашата държава бюрокращината е определено ходене по мъките и ако трябва да чакаме на Държавата детето ще умре от глад .п п: Честито на влюбените и само хубави мигове заедно

Коментар

Илко,срама нямаш ли?Половината форум няма да можем да спим тая вечер. Пожелавам ви да сте щастливи във всички начинания.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хвалба: Пожарогасителя ми за колата мина преглед...струвало само 6лв...Утре ще си купувам комплект с крушки за в колата и с това всички изисквания ще са покрити на 100%...Хвалба: Днес бях в данъчното и Пу Пу Пу дан им е уруки...бяха невероятно любезни и отзивчиви двете служителки...направо чудо...отговориха ми на всички въпроси с детайли и усмивка...накрая ми пожелаха приятен ден...Чак като излязох се зачудих да не би да ми правят от някъде скрита камера...Оплакване: Новите накладки днес понамирисаха на печено...Хвалба: Дисковете не показаха абсолютно никакви симптоми на загряване/прегряване...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

krasio_79bs написа:
            Илко,срама нямаш ли?Половината форум няма да можем да спим тая вечер. Пожелавам ви да сте щастливи във всички начинания.
            Май 90% от форума няма да спим, Илко!Пожеланията лично на срещата в четвъртък или неделя

Коментар

Стига пазарихте коли бре! То една, че две, че вече и по три на апартамент в блока. Преди пет години хоро можеше да виеш отпред, сега обувалка няма де да пъхнеш пред блока. Наспрели, накачулили се, изпозатворили се, какъв беше тоя глад за коли, ненаядохте се бре. Че и с претенции, сакън, и трите коли трябва да са максимално до входа, дебнат се чак и отвори ли се място хукват да се наместват. Чорапите им миришат, за пет лева за входа се скръндзят, обаче накупили по няколко дарака. Аман! Пет лева горивото да стане, хиляда гражданската и две хиляди данъка, да ги набутате по лозята за кенефи.

Коментар

ls1 написа:
                Стига пазарихте коли бре! То една, че две, че вече и по три на апартамент в блока. Преди пет години хоро можеше да виеш отпред, сега обувалка няма де да пъхнеш пред блока. Наспрели, накачулили се, изпозатворили се, какъв беше тоя глад за коли, ненаядохте се бре. Че и с претенции, сакън, и трите коли трябва да са максимално до входа, дебнат се чак и отвори ли се място хукват да се наместват. Чорапите им миришат, за пет лева за входа се скръндзят, обаче накупили по няколко дарака. Аман! Пет лева горивото да стане, хиляда гражданската и две хиляди данъка, да ги набутате по лозята за кенефи.
                Нали? Не се натъпкаха в тия градове, в тия смешни панелни блокове.То това да живееш в блок си е чисто наказание, а те продължават да се самонаказват с глупости - тва ТЕЦ, тва асансьор, тва парко-място в калта пред блока Хваля се: Живея на село

Коментар

Immortal написа:
                  ls1 написа:
                  Нали? Не се натъпкаха в тия градове, в тия смешни панелни блокове.То това да живееш в блок си е чисто наказание, а те продължават да се самонаказват с глупости - тва ТЕЦ, тва асансьор, тва парко-място в калта пред блока Хваля се: Живея на село
                  Дидо и аз искам да живея в къща.Ама като порасна ще си купя. :D
                  първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                  Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                  Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Ох и аз искам ама...финансите стигат за стара къща, а не ми се влиза в десет годишен ремонт ’тая година покрива, догодина дограмата’. Поне майстор човек да бях, ама не съм.Хваля се. Седнах днеска да почистя колелото на щерката че да може да го кара вкъщи. Отдавна ми прави намеци. Е няма такъв кеф. Аз разглобявам, преглъщам сочни псувни, а щерката се върти около мен и ми сочи ту отверките ту винтчетата. Голям купон. Сега гордо се кипри на триколката, не че може да върти педалите де, но...За третия рожден ден вече ще и вземем от нормалните колелета, е, с помощни, но всички така сме почнали.Как да откажеш на тая усмивка.
                    Прикачени файлове

Коментар

Наистина е невъзможно да откажеш на такава усмивка Оплакване - днес просто не ми е ден, до каквото се докосна, го унищожавам.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - днес просто не ми е ден, до каквото се докосна, го унищожавам.[/quote]Ела, давам ти да се докосваш колкото искаш до служебния комп Хвалба: в неделя си припомних основния цвят на колата...Оплакване: мивката държи точно ден, днес е в почти същото състояние

Коментар

curko написа:
                          Оплакване: мивката държи точно ден, днес е в почти същото състояние
                          Стига лъга бре, от вчера до днес почти няма разлика, още си лъщи. Няма нищо общо с това което беше в петък.Оплаквам се: Цял ден не съм свършил за пет пари работа, а само мисля за "глупости"Хваля се: Утре съм на поход, малко ще олабя, надявам се.
                          Manowar - Татко
                          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                            curko написа:
                            Оплакване: мивката държи точно ден, днес е в почти същото състояние
                            Стига лъга бре, от вчера до днес почти няма разлика, още си лъщи. Няма нищо общо с това което беше в петък.Оплаквам се: Цял ден не съм свършил за пет пари работа, а само мисля за "глупости"Хваля се: Утре съм на поход, малко ще олабя, надявам се.
                            Слез да я видиш от близо, верно, не е като в петък, ма мен и такава ме дразни...Оплакване: търся си някакви прилични колони за вратите, нямам изисквания за параметри- с обикновено радио да изкарва приличен звук, ама размер като 5х7" нещо екзотика...

Коментар

Да си се оплача: Нещо ме хвана шубето и май ще трябва да си платя фиш от края на лятото, който е станал на акт вероятно.Вие какво ще кажете?

Коментар

Неплатените фишове ги дават на частните съдебни изпълнители.
                                Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                                ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Working...
                                X