Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomsan написа:
    За някое АРЛ-че ли иде реч :D
    ASZ A3-ка със салона който искам и с 6 скортости.За ARL - на А3-те го няма. Бях склонен само за Леон, но са много редки. Голф определено не ми се кара
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

От две седмици съм в сраната , и едва днес ми откраднаха CD-то... оставих я за 20 минути...
      1234567890

Коментар

Ся що са наплюсках така?!

Коментар

За пореден път се убедих,че българските фирми за чеп не стават. Преди 5 дни си направих резервация за билет в еър България. Изпратиха ми писмо с потвърждение за дати,цена,имена и срок за плащане до 02.03.2012г. Днес са ми пратил следобяд в 14ч. мейл,че ако не платя до края на деня,резервацията отпада. Бяха ми поискали телефона,но операторката кой знае какво е правила,пропуснала е да запише една цифра.Отворих си мейла в 19ч и след моментално позваняване познайте дали намерих някой. В крайна сметка останах без резервация. Мотивът за промяната на срока е,че от понеделник ще има нова цена.Хвалба: след 5ч. ровене из интернет в крайна сметка си купих билет за същият полет,но на по-ниска цена.п.с. В нормална страна веднага бих завел дело и бих осъдил компанията,но тук това е мисията невъзможна.
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Хвалба: На пук на високата цена на газта, а именно 1,44 , аз намерих бензиностанция в свищов която предлага газ на едва 1,40 . 4 стотинки само ама за българина са си много.

Коментар

хваля се:преди броени минути смених масло и филтри : 5в40 политрон и маслен и въздушен на хенгс и измих колатаоплакване: сега като се прибрах и погледнах колата- мръсна все едно не е митап.п. напълних резервоара догоре- тъкмо ми светна лампата и до-горе 49 литра ???резервата 10 литра ли е
              Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Голям карък 2-3 дни!Загубих се в едни ... севлиевски села. Срам и позор при положение, че са в търновска област, опитвах се да намеря Севлиево Търсих спешно едни лекарства там, защото забравих да ги купя от В.Търново, а пътувах за София. Лелките бяха много учудени, че търся такова лекарство - в Севлиево такова нямало Прозореца ми запецна на половината път, все пак го вдигнах. Мисля, че ме снима камера и не се бях подготвил за усмивка.Софийските полицаи ми разказа играта!В 00:00 удариха кипенците на ОМВ на Ботевградско пред мен, сменят цени.В колата ми е адската кочина, а отвън е ужасно много мръсна!Общо взето за хвалене няма!!!

Коментар

Да се оплача и аз:След няколкото зимни месеца днес реших да си измия сам колата! Опънах водоструйката, наредих си четки, препарати и т.н. От октомври месец съм с цялостно пребоядисана кола в доверен сервиз(по каско заради мн.драскотини). Сега, понеже сам си я измих и открих доста нови драскотини по калници,прагове, врати Хубавото е, че имам каско...ама как да ги опиша всички забележки наведнъж?! Преди от доверения сервиз си имаха техен "агент" и той си пишеше всичко, ама сега сервиза вече го няма. ДЗИ-то ще вземат да ме изгонят като клиент И пак хвалба - имам страхотно чиста кола, и вън, и вътре
                  SKODA 105L '78
                  PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                  FIAT 126p '89
                  TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                  GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Хвалба: И Капата днес беше старателно сапунисана и измита отвън и отвътре, стелките - изпрани...срещу 9 лв.Хвалба: Днес беше пролет!

Коментар

Immortal написа:
                      Хвалба: И Капата днес беше старателно сапунисана и измита отвън и отвътре, стелките - изпрани...срещу 9 лв.Хвалба: Днес беше пролет!
                      И тук и тук, както и в почти цяла БГ май, като изключим гадния топящ се сняг и образувалата се киша времето беше перфектно :D.П.п да се счита за хвалба.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Immortal написа:
                        Хвалба: Днес беше пролет!
                        При Вас пролет, ама на Боровец и двореца на Ситняково ветрове - майката си трака.Пак се наложи да го обърнеме на СПА!
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хвалба: След смяна на пистовия ремък и демпферната шайба (незнам дали се дължи на тях), но колата пали "по-бързо" и по-леко и сякаш вибрациите са по малко...незнам дали си внушавам, но възможно ли е старата шайба да е тормозила мотора до толкова, че сега да усещам разлика...Оплакване: Днес научих, че снощи е починала моя бивша колежка. Едно невероятно усмихнато, добро и лъчезарно момиче което...незнам какво да кажа...направо съм потресен...страхотен човек...а си отиде толкова рано
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване: Хвалба:
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Оплакване: Хвалба:
                              Добре, бе, аз защо нямам такова покритие ... аааа, сетих се - защото имам махагон ... Горното е хвалба ...
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба: тапицирах си волана и скоростният лост, само за 55лв. На останалите места където съм питал цените бяха по 160лв за двете, добра разлика.Оплакване: мисля, да сложа и кожа на още няколко детайла и ще трябва изваждане.

Коментар

Working...
                                X