Хвалба;Утре ще пътувам до София и ще поседя 2-3дниОплакване;Нямах време днес да измия колата и утре софиянци ще гледат мръсно пловдивско типо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
S_BANKOV написа:Immortal написа:Тц, не съм аз... Младия татко от СЗ ни наби шилата, и на мен даже...всичко тръгна от срещата на Китен миналото лято Оплакване: таз вечер май няма да се спи, че имам спешни чертежи да правя за утре, мамка му, а съм уморен...Хвалба: Налял съм си едно питие и съм на косъм да си налея още едно и да им тегля една майна на чертежите... нали и аз съм българин...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Geraka написа:Хвалба и оплакване в едно: Днес капарираха Алфата Поне ще остане форумнаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Geraka написа:Хвалба и оплакване в едно: Днес капарираха Алфата Поне ще остане форумнаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
coolboby написа:Хваля се: Утре съм на гости на едни хубави хора от форума. Домакинята да прави месарлаци, че съм на диета, а утре ми е ден за мръвки Оплаквам се: Днес съм само на плодове"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Аз пък си строших от любопитство левия халоген оня ден...Но добрата новина е,че се сдобих за 15-так с к-т чисто нови универсални китайчета,които влизат перфектно в оригиналните отвори Парктроника е много хубав.Покрай празниците се чудех дали и аз да не си взема точно такъв ама нещо се разкандардисах,защото ми се стори много шукар 20+ годишен Фиат, дето отдавна е трябвало да стане на вилици и консерви,а пък с парктроникEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар