Тц, не съм аз... Младия татко от СЗ ни наби шилата, и на мен даже...всичко тръгна от срещата на Китен миналото лято Оплакване: таз вечер май няма да се спи, че имам спешни чертежи да правя за утре, мамка му, а съм уморен...Хвалба: Налял съм си едно питие и съм на косъм да си налея още едно и да им тегля една майна на чертежите... нали и аз съм българин...
Абе по въпроса имам едно мнение е и то е "Че човек дори и добре да живее му се налага да си купи комби" А за питието бъди смел, аз вече го направих, сипах си още едно и зарязах докладната дето я мъча
Тук въпросът не е комби или не ... за дизел/пръцня говорим ...
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Хваля се: Утре съм на гости на едни хубави хора от форума. Домакинята да прави месарлаци, че съм на диета, а утре ми е ден за мръвки Оплаквам се: Днес съм само на плодове
Хваля се: Утре съм на гости на едни хубави хора от форума. Домакинята да прави месарлаци, че съм на диета, а утре ми е ден за мръвки Оплаквам се: Днес съм само на плодове
Трай, коньо, за зелена трева! Кот’ ти сложи домакинята - такъв ша го ядеш! ...и днес ще си само на плодове! Оплакване - мързи ме да пиша.Хвалба/оплакване - Ерато и Евтерпа ме посетиха отново.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Аз пък си строших от любопитство левия халоген оня ден...Но добрата новина е,че се сдобих за 15-так с к-т чисто нови универсални китайчета,които влизат перфектно в оригиналните отвори Парктроника е много хубав.Покрай празниците се чудех дали и аз да не си взема точно такъв ама нещо се разкандардисах,защото ми се стори много шукар 20+ годишен Фиат, дето отдавна е трябвало да стане на вилици и консерви,а пък с парктроник
EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар