Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба;Утре ще пътувам до София и ще поседя 2-3дниОплакване;Нямах време днес да измия колата и утре софиянци ще гледат мръсно пловдивско типо

Коментар

S_BANKOV написа:
      Immortal написа:
      Тц, не съм аз... Младия татко от СЗ ни наби шилата, и на мен даже...всичко тръгна от срещата на Китен миналото лято Оплакване: таз вечер май няма да се спи, че имам спешни чертежи да правя за утре, мамка му, а съм уморен...Хвалба: Налял съм си едно питие и съм на косъм да си налея още едно и да им тегля една майна на чертежите... нали и аз съм българин...
      Абе по въпроса имам едно мнение е и то е "Че човек дори и добре да живее му се налага да си купи комби" А за питието бъди смел, аз вече го направих, сипах си още едно и зарязах докладната дето я мъча
      Тук въпросът не е комби или не ... за дизел/пръцня говорим ...
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Емо няма да сложи метан, по съм склонен да вярвам че ще търси LPi
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Метан бре, идеята е да е евтино.Хвалба - след 1200км скитане из БГ, вече съм си у Зарата Дом, сладък дом.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Що пишете на "бе" ... някои колеги се обиждат ...
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              Що пишете на "бе" ... някои колеги се обиждат ...
              Ми някакъв жаргон се е заформил не е обидно БРЕ.Обидно е ако ти пишат БРЯ.Да се оплача тръгвам за работа.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

avvasilev написа:
                Тук въпросът не е комби или не ... за дизел/пръцня говорим ...
                Пръцня ама на 200 км. вече съм напред една каса бира
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хвалба и оплакване в едно: Днес капарираха Алфата Поне ще остане форумна
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                    Поне успя ли да и се нарадваш?
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хваля се: Утре съм на гости на едни хубави хора от форума. Домакинята да прави месарлаци, че съм на диета, а утре ми е ден за мръвки Оплаквам се: Днес съм само на плодове

Коментар

batproho написа:
                        Geraka написа:
                        Поне успя ли да и се нарадваш?
                        Винаги може и още. Взе доста да ме кефи накрая Хвалба: Ще се почерпя подобаващо по случая
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Кеф - дойде това: Мрън - десет пъти му казах, светло сиво , сега трябва да го боядисвам.-----Кефче - дадох ги да ги пръснат
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

coolboby написа:
                            Хваля се: Утре съм на гости на едни хубави хора от форума. Домакинята да прави месарлаци, че съм на диета, а утре ми е ден за мръвки Оплаквам се: Днес съм само на плодове
                            Трай, коньо, за зелена трева! Кот’ ти сложи домакинята - такъв ша го ядеш! ...и днес ще си само на плодове! Оплакване - мързи ме да пиша.Хвалба/оплакване - Ерато и Евтерпа ме посетиха отново.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

emzo написа:
                              Кеф - дойде това: Мрън - десет пъти му казах, светло сиво , сега трябва да го боядисвам.-----Кефче - дадох ги да ги пръснат
                              Тоз пък...аз от кога търся такива - тук само черни ми предлагат.От де го взе туй нещо и колко пара?Да поръчаме и на мене едно таквози...

Коментар

Аз пък си строших от любопитство левия халоген оня ден...Но добрата новина е,че се сдобих за 15-так с к-т чисто нови универсални китайчета,които влизат перфектно в оригиналните отвори Парктроника е много хубав.Покрай празниците се чудех дали и аз да не си взема точно такъв ама нещо се разкандардисах,защото ми се стори много шукар 20+ годишен Фиат, дето отдавна е трябвало да стане на вилици и консерви,а пък с парктроник
                                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Working...
                                X