Хвалба: малкия заспа Хвалба: Имам най-страхотния съпруг на света за което му Благодаря мило Обичам те!Хвалба: Имам и страхотни близки и роднини които много ми помагатОплакване: Спи ми се
Хвалба №1 : успях да запаля колата, освен имобилайзера имах и друга причина. Всичко се размина без да дам нито един лев, просто поразбутах тук там и оживя колата .Оплакване №1 : пътувах с автобуса защото ме хвана страха да не ми направи някой въртел на пътя колата и да хартисам някъде. Хвалба №2 : пътуването с автобуса ми излезе по евтино от колкото ако бях тръгнал с колата .Оплакване №2: тази седмица трябва да се плащат наеми и семестри и много пари ще се погубят .
Боби - тичай за нови предни накладки.Хвалба - на 5км съм от СтЗ, 7 часа и 40 мин , бляяяяк
Аре идвай,че Матей те чака да те хвърли до Плд.Да се похваля:Видяхме се с Краси и Дидо в Стара Загора.Много добро попадение са ударили.Ще пият от моята ракия.Ако не съм я изпил до тогава де.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Боби - тичай за нови предни накладки.Хвалба - на 5км съм от СтЗ, 7 часа и 40 мин , бляяяяк
Оффф.... Смятай щом офкам от факта, че трябва да се разделя с 50лв, колко се чупи Фиата. И все пак да се похваля: Много съм доволен от Фиата За 7-8 години нищо сериозно не се е чупило.И да се оплача: Тепърва ще почват проблемите явно, като се има предвид, че е на 145 000км.
Да се похваля:Имахме 2-3 ма по срещите в Стара Загора с дозеляци,сега остана само колегата Борката,но и той май искаше до последно да прави бартер с неговата.Емо,Емооо до къде я докарахме.Да се похвалиш като вземеш нещо.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар