Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да май не съм се хвалил ... Ланча Либра 1,8И да се оплача - дизела стана за тези които карат по-малко, а аз не съм от тях.

Коментар

ilkor написа:
      Да май не съм се хвалил ... Ланча Либра 1,8И да се оплача - дизела стана за тези които карат по-малко, а аз не съм от тях.
      Дизела винаги е било горивото на разни автобусни шофьори, камионаджии и ж.п. работници...Всички останали случаи не ги разбирам

Коментар

Не обиждайте на гориво :D Трудно ще ме върнете на бензин, да не говорим за онова миризливото И дори да се върна на бензин, за онова пак няма и да си помисля Ще си направя електро-ФИАТ
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
          Не обиждайте на гориво :D Трудно ще ме върнете на бензин, да не говорим за онова миризливото И дори да се върна на бензин, за онова пак няма и да си помисля Ще си направя електро-ФИАТ
          Никога не казвай "никога"...
          Stop giving directions, just say "Follow me."
          Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
          Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            coolboby написа:
            Dido_Lyubenov написа:
            coolboby написа:
            Мръсно в лютеницата и под мишница библията, коран, каквото имаш нареки Да се оплача: Не мога да използвам бутона "Цитат". Натискам го, излиза полето за съобщения, цитата ми се показва за 1-2 секунди и се скрива! А не ми се занимава като гламав да правя копи-пейст и да си допълвам quote с никнейма.
            Пробвай с друг браузър, и си оправи настройките за за интернет на IE. Понякога помага :D Бутона "Цитат" си работи нормално.
            С Хрома стана, иначе къде да ги търся настройките в Мозилата?
            Защо изобщо ползваш тази тъпня - Mozila ? Специално за да ти отговоря си го инсталирах, няма опция за настойки. Ба си противното нещо . Сори колега, ползвай нормален браузър и няма да имаш грижи.
            Благодаря за отделеното време Преди всичко си беше както трябва, преди седмица "цитат" не мога да ползвам, вероятно и други неща не мога да използвам, но това ми направи впечатление. Сега пиша вече от Google Chrom, вече всичко което използвам ми е на Google включително вече и браузъра, дали е за добро или за лошо, не знам

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
              С онова,по-миризливото,разкарваш 150 коня за 10 кинта на 100км.Дизела си е кеф голям да го караш.Но идва и оплакването,много през кръста взе да удря,все по-силно и по-силно,до кога?!?!?
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
                Dido_Lyubenov написа:
                С онова,по-миризливото,разкарваш 150 коня за 10 кинта на 100км.Дизела си е кеф голям да го караш.Но идва и оплакването,много през кръста взе да удря,все по-силно и по-силно,до кога?!?!?
                При каква цена на газта,в кои град и каква кола,да сменям моята направо ))В тая зима под 12/100 на газ едва ли може да падне някоя кола,която се кара на къси разстояния в града,камо ли 150к.с. Не,че 150 гори повече от някои коли от по 60-70кс.,но такава икономия е нечувата и невиждана от мен.Дори 12/100 е доста опитимистично.Виж,ако говориш за метан,а не за пропан-бутан,тогава е възможно с тези пари да минеш 100км.Аз за метан се мисля,но ме притеснява,че и там цената расте и не се знае докъде ще стигне и тя и докога ще е по-евтино.
                Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

Na4ko_0 написа:
                  kal0yanch40 написа:
                  Dido_Lyubenov написа:
                  При каква цена на газта,в кои град и каква кола,да сменям моята направо ))В тая зима под 12/100 на газ едва ли може да падне някоя кола,която се кара на къси разстояния в града,камо ли 150к.с. Не,че 150 гори повече от някои коли от по 60-70кс.,но такава икономия е нечувата и невиждана от мен.Дори 12/100 е доста опитимистично.Виж,ако говориш за метан,а не за пропан-бутан,тогава е възможно с тези пари да минеш 100км.Аз за метан се мисля,но ме притеснява,че и там цената расте и не се знае докъде ще стигне и тя и докога ще е по-евтино.
                  За метан, за метан.Виж ми в подписа: среден разход (това включва около половината градско) - малко над 6 кг/100 км. При това за кола от 1.600 кг. При цена от 1.70 лв/кг сам си сметни колко ми излиза. И това е среден разход изобщо. На дълъг път, ако се кара нормално, пада на около 9 лв/100 км. Бравото, което е с 400 кг по-леко, със същия двигател, но без ламбда-контрол и адванс-процесор, дава разход около 7 лв/100 км на дълъг път. Градско трудно стига 10 лв/100 км, ако го ръчкам.Иначе цената на метана няма как да стигне никога цените на другите горива, тъй като той не се "произвежда" а просто се транспортира. Извлича се от земните недра, вкарва се в тръбите и се източва в резервоарите. Сега му сложиха и акциз, и с него цената стана 1.70. Най-лошият сценарий е Русия да врътне кранчето - но това едва ли би било за дълго. Друг лош сценарий е, властта да реши, че трябва да увеличи акциза 20 пъти, с което цената би се изравнила с тази на пропан-бутана (на километър). Но тогава просто ще мина на по-малка кола (не по-слаба, щото метана си иска мощен двигател, в най-лошия случай - 100-120 к.с., иначе колата умира).

Коментар

Айде стига бе Това газ-феновете сте като левскари бе ! Ай си го бъзнал, не мой му затеориш устата :D Всеки си прави сметката на какво да кара. Аз не карам толкова много, че да имам време да си избия парите за газовата, че и на печалба да изляза. Да не говорим, че всички коли които съм карал на газ, вечно са ми създавали проблеми с тия газови уредби. Лично аз съм разочарован от такива модификации, и като гледам колеги с газови, как все нещо не им е на ред по колите, не, благодаря Достатъчно глупости има по новите ДВГ, които да се скапват, кусур мие още да накича Щом Ви харсва, карайте на газ, на мен нито ми пречи, нито пък завиждам на някой, още по-малко пък бих злорадствал, като се качват цените на газта, или за к’вото и да е.
                    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

никакъв газ или метан ,развалят се двигателите и тнт все лоши неща за колата ,преди кат ви говорих за икономия от пропан-бутана наслагахте газови и на какво стана с цената 1.37....за това никакви газови или метанови ,особено метанови ,че и двете коли са ми на метан ......
                      типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
                      хюндай акцент 1.5 CNG
                      киа каренс +метан

Коментар

Не съм казал, че ми харесва особено, ама разликата в цената притъпява всякакво недоволство.И не съм давал пари за уредба - колата си беше с нея.А и проблеми досега от газова уредба не съм имал, с изключение на една, която се оказа с дефектен компютър и беше сменен. Направо скапват двигателя... баси и гадните уредби. Пък то и бахти и колите, както ги пазите все едно 20 години ще ги карате Ако щете и на рейсинг гориво карайте, по 20 лв литъра.

Коментар

Между другото да се оплача:Подаръкът, който ми донесе emzo не стана в Капата... ни отзад, ни отстрани... Да си имам късмета, да си имам...

Коментар

Immortal написа:
                            Между другото да се оплача:Подаръкът, който ми донесе emzo не стана в Капата... ни отзад, ни отстрани... Да си имам късмета, да си имам...
                            Не знам какъв е подаръка,ама няма ли да стане на Мареята? Похвал-утре ще се видим с някои хора,ще обиколим малко из родината.
                            FIAT FORUM BULGARIA
                            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

@краси: ако стане - печелиш

Коментар

Па аз да се похваля:Малкия обича да го къпят.Ида се оплача:Наяде се,а не ще да заспива и мрънка.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X