Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Поблазнен съм от един Нисан Кашкай на бензин и газ. Кара я познат, който през ден си сменя решенията дали да я продава или не. Хвалба: Бравата обаче си остава вечно моя и ще я дам само за скраб. След първоначалните ми ядове по нея - само добри думи заслужава...
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Immortal написа:
      Французойките са.... бе все ще ти извъртят някакъв мин*т.
      И какво лошо има?
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Лошото е че е за майстора, па ти го плащаш.

Коментар

ls1 написа:
          Лошото е че е за майстора, па ти го плащаш.
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване: мразя да върша неща дето някой преди мен е бил ЗАДЪЛЖЕН да свърши! . Аман от хора, дето се чудят какво да правят, ама не и да си свършат работата...Оплакване: откак имам колата, никога не е била толкова мръсна...да взима да се оправя това време, че вече не мога да я понасям такава...Оплакване: предстои смяна на ремъци, ролки и дрън-дрън...не мога да си избера сервиз . Виж, ако трябва да избирам къде да ме лекуват- нямам претенции, ма за пуста кола...Оплакване: Ако Emzo не беше продал колата щеше да ми спести най-вероятно по-горното оплакване Оплакване: от днес се разделям с хляб, шоколад, пъжоли, мържоли и всичко що се лепи по мене.

Коментар

Хвалба;Качих Типото вече на джанти "14" все едно не карам мойто Типо

Коментар

@curko - хляба и сладкото ок, ама пържолите ... НЕДЕЙ !хвалба - ще мина над 800км през следващите 3-4 дни, 500 от тях с влак това последното е оплакване.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

оплакване: не става, с пържолата не можах да се разделя на таз вечеря...май не е оплакванеоплакване: такива трапища се отворили по улиците, сега и снега като се стопи...всяка локва ще е по половин метър дълбока. На прибиране от работа се пльоснах в 3 такива...дано не съм прее*ал гумите

Коментар

Хвалба: вече имам топла вода Утре вече ще имам и баня (Досега бях в ремонт на банята, който вече приключва).Оплакване: Разходите по новата баня излязоха ДВОЙНО на това, което планирах с голям запас Извод: Не си правете сметката без кръчмаря

Коментар

Оплакване- утре имам изпит, а в главата ми е пълен хаос... Ако го взема- шЪ сА похваля.
                      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

dobrujanetza написа:
                        Оплакване- утре имам изпит, а в главата ми е пълен хаос... Ако го взема- шЪ сА похваля.
                        А аз даже 2, успех :D.
                        Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Хвалба - нямам май нито един пост в бензиновия раздел и дори не го четяхоплакване - ще започна ---------17.2.2012 - мрън - да караш 75 коня на газ ....... трябва 1 км. пред тебе да няма никой, че да изпревариш спокойно
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Петък е, а аз не съм на работа
                            FIAT Marea ex
                            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

emzo написа:
                              Хвалба - нямам май нито един пост в бензиновия раздел и дори не го четяхоплакване - ще започна ---------17.2.2012 - мрън - да караш 75 коня на газ ....... трябва 1 км. пред тебе да няма никой, че да изпревариш спокойно
                              Не се притеснявай :D То и дизел без турбинка с тая мощност, си го иска тоя километър Веднъж вече щях да се челосам с един джип, пък аз бях с пИжо 206 1.9Д.... мъка, мъка... Един ТИР - 500м минимум за изпреврване
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Мръсно в лютеницата и под мишница библията, коран, каквото имаш нареки Да се оплача: Не мога да използвам бутона "Цитат". Натискам го, излиза полето за съобщения, цитата ми се показва за 1-2 секунди и се скрива! А не ми се занимава като гламав да правя копи-пейст и да си допълвам quote с никнейма.

Коментар

Working...
                                X