Ей ти повод да се наковеш подобаващо !Хвалба - днеска ми пуснаха муха за нова работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Не съм писал мнооого отдавна, ама да взема да се пооплача....за Януари имаме към 400лв. ток!!! Ама и да се похваля...не съм се ядосал чак толкова много, това са преходни неща На лято Емо(Phoenix), като ми направи парното догодина ще е по-добреТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Хвалба: Направих си перфектно пътуване 9 часа с автомобил .Оплакване: Пътя Варна-София преди Търговище е някакъв ад...или поне снощи беше ад...Ако отидеш пък с шейна на магистралата от Варна за Шумен без проблем ще я минеш цялата с една засилка...ужасно заледено е...в общи линии от Варна до Шумен пътувах два часа и 10-15мин...Хвалба: Стильо се справи прекрасно със заснежения и труден терен без никакви поднасяния и опасни ситуации. Хвалба: След 20мин тръгвам за ВелинградRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Хвалба - вчера си видях щерката! Хвалба - свърших и много важна работа за кратко време.Оплакване - няма такава простотия - детето ти да плаче от болка, да не знаеш какво му е и да те разхождат из цяла София от болница на болница!!! Оплакване - тези дни ми се наложи да направя нещо, което никога не ми е минавало през ум, че някога ще направя! Очите ми видяха ужасяващи неща.Хвалба - имаме покана за участие в Корея.Оплакване - едва ли ще ни огрее. Поне мен - със сигурност няма.Хвалба - вчера се запознах с един съфорумец, докато разменяхме едни стикери и едни чаши."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се похваля : Най-накрая подкарахме електронния подпис . Избрахме най-счупения и забиващ компютър с XP & IE 6 и всичко тръгна от раз . ДДС-то бе подадено успешно и се оттървахме от солидна глоба ( 500 лв )Оплакване : На моя компютър така и не тръгна , въпреки намесата на програмист . "Програмистите" от НАП и Банксервиз заявиха , че тяхната глупост не се спогождала с Windows 7 , IE 9 , Mozila Firefox , а Гугъл Хром май не бяха чували Толкова пари взеха тази година , а аз до сега по-дървен софтуер не бях виждал Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 В кой век сме , а още с дос-овите програми и дискети работимFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
И аз да се похваля.Досега си гледах концертчета-любимите ми и си празнувах Трифон Зарезан както аз си знам.Абе весело ми е.Знам,че жената ме обича и аз я обичам,ама като си дойдат в къщи няма да има такива шумотевици и така.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Да се похваля : Най-накрая подкарахме електронния подпис . Избрахме най-счупения и забиващ компютър с XP & IE 6 и всичко тръгна от раз . ДДС-то бе подадено успешно и се оттървахме от солидна глоба ( 500 лв )Оплакване : На моя компютър така и не тръгна , въпреки намесата на програмист . "Програмистите" от НАП и Банксервиз заявиха , че тяхната глупост не се спогождала с Windows 7 , IE 9 , Mozila Firefox , а Гугъл Хром май не бяха чували Толкова пари взеха тази година , а аз до сега по-дървен софтуер не бях виждал Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 В кой век сме , а още с дос-овите програми и дискети работимTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар