Оплакване 1: Във Варна времето е ужасно духа силен вятар.Оплакване 2: На ул Пирин падат клони от дърветата и едно уцели моята колаОплакване 3: Нафтата на Ромпетрол е гаднаОплакване 4: Града е направо наводнен, постоянно се целят шахти, дупки и ями, а задръстванията са огромно.Оплакване 5: Колхозен пазар-> 2-ри корпус на ВИНС -> Мол Плаза= 1час:34мин - за 5 - 6 кмХвалба 1: За щастие по колата ми няма никакви щети, на пръв поглед.Хвалба 2: Извадих късмет, че бях 2-рата кола в редицата и дървото не успя да премаже мен на светофара бул. Цар Освободител и Ген. Киселов.В суматохата не успях да видя добре в какво състояние е шофьора, но отиде в болница.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Голямо оплакване: брат ми преди малко докара Бравото пострадало от урагана в Сливен. Счупено ляво стъкло и наводнена кола. Утре сутринта ще обиколим моргите за стъкло... За хвалба - освен че в Ямбол времето няма нищо общо с това в съседния град... Сухо е, няма силен вятър, дори в момента е доста меко, през деня беще по-студено. Спокойно и сухо си беше през целия ден.
Коментар
-
Не знам как да го квалифицирам- като хвалба или оплакване,но утре излитам за България. Вдругиден вечерта се надявам да съм на родна земя. Не съм си събрал багажа и имам чувството,че може да имам свръх тегло....Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Хваля се:Взех заплата...Оплаквам се:Утре Типо-то влиза в сервиз да му видят спирачките ,че нещо хич ги няма...На връщане от Милеви скали за малко да стане белята и от тогава не съм го карал...Ама се надяваме ,че ще го оправят...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Хваля се:Взех заплата...Оплаквам се:Утре Типо-то влиза в сервиз да му видят спирачките ,че нещо хич ги няма...На връщане от Милеви скали за малко да стане белята и от тогава не съм го карал...Ама се надяваме ,че ще го оправят...
Коментар
-
Immortal написа:Голямо оплакване: брат ми преди малко докара Бравото пострадало от урагана в Сливен. Счупено ляво стъкло и наводнена кола. Утре сутринта ще обиколим моргите за стъкло...
Коментар
-
durex_a написа:Да се пофаля с новта сфирка http://www.pioneer.eu/eur/products/2...0SD/index.htmlЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
dkenanova написа:durex_a написа:Да се пофаля с новта сфирка http://www.pioneer.eu/eur/products/2...0SD/index.html
Коментар
-
durex_a написа:dkenanova написа:durex_a написа:Да се пофаля с новта сфирка http://www.pioneer.eu/eur/products/2...0SD/index.htmlЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар