Оплаквам се : Вече втори ден не мога да инсталирам електронен подпис на Windows 7 & IE9 Инсталирах какво ли не , какви ли не настройки направих . Прерових всички форуми за някакво решение , на btrust конфигуратора за ie всичко излиза успешно , но направя ли тест на КЕП и все ми дава грешка "capicom" Преинсталирах го десетина пъти и нищо . Повръща ми се от НАП и техните непрестанни глупости , които измислят
Инсталирай гугъл хром плюс, трябва да работят с него. Явно "програмистите" на НАП още не са в час със новия софтуер Ша ма звиня’ат ма са мноо боси Не знам още ли позват дискети за ДДС-то, ама хората от доста време не произвеждат floppy drive -s и на новите дъна отдавна няма floppy controller -s К’во да си говорим, язък им за дипломите
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Аз преди като ползвах електронен подпис, държах единия компютър с ХР специално за него. На 7 не успях да го подкарам. Не успяха и тия от "Банксервиз" Ямбол.
Аз преди като ползвах електронен подпис, държах единия компютър с ХР специално за него. На 7 не успях да го подкарам. Не успяха и тия от "Банксервиз" Ямбол.
Инсталирахме електронни подписи на WIN 7 но с IE 8 32bit, до колкото се сещам. Мам.а му преди 3 месеца беше и не се сещам за подробности. Но със сигурност работят с WIN 7.
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Инсталирай гугъл хром плюс, трябва да работят с него. Явно "програмистите" на НАП още не са в час със новия софтуер Ша ма звиня’ат ма са мноо боси Не знам още ли позват дискети за ДДС-то, ама хората от доста време не произвеждат floppy drive -s и на новите дъна отдавна няма floppy controller -s К’во да си говорим, язък им за дипломите
Мерси за съвета , ще пробвам и с него :D В сайта на НАП пише препоръчителна версия IE 9 С Мозила теста може да зарежда часове без резултат Явно никак не са в час , бягали са от часовете А за дискетите - ползват си се поне при нас :D Ходя с по един сак дискети ( по 2 бр , понеже понякога едната не тръгва на техните компютри ) , само единия има CD , а флашки не приемали Аз на моя компютър нямам флопи и трябва да прехвърлям на другия , че да ги запиша Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
Оплакване, хвалене: Другия месец ще имам атестация от която зависи бъдещото ми професионално развитие...and i`m fuckin nervous...
И аз съм така, но вече не ми дреме. Хубавото е, че и ние ще правим атестации на шефовете си. Досега не бях срещала подобно нещо. Явно "баш" шефовете искат да имат обратна връзка.Оплакване - снощи злоупотребих с едно вино...днес е малко тегав ден.Хвалба - подариха ми мноу готини зимни патъчки на Адидас.Оплакване - шефът ми продължава да потвърждава моята теория, че е пендел.Оплакване - онзи ден пътувах 1.30мин. до работа. Падна голямо натискане в автобуса. Поне бях единствената, която отиде навреме на работа.Оплакване - направих си идиотска доза кафе и сърцето ми ако издържи до утре...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар