Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

здравейте имам мареа 98 година седен elx.От миналаседница почна да изписва на дислейчето на километража err,обикновенно там ми изписва температурата .Дайте съвет как може да се оправи

Коментар

n_i_n_o написа:
      здравейте имам мареа 98 година седен elx.От миналаседница почна да изписва на дислейчето на километража err,обикновенно там ми изписва температурата .Дайте съвет как може да се оправи
      Привет, не е този раздела за проблема ти. На дисплея Error cli ли изписва? Ако е така, в тази тема, колегата ogi28b е описал подробно как се диагностицират проблемите. Ако правилно извършиш процедурата, на дисплея, се изписва кода на грешката/ките. Описано е и как се разчитат тези кодове. Оплакване или хвалба - вали обилен сняг, на парцали. Пак ни затрупва. Чуват се снегорините навън.

Коментар

Хвалба - Днеска ме изписаха от болницата.Голям кеф.Оплакване - От завода в който съм в "момента" ме скъсаха да ми звънят по домашният телефон да ме питат защо не съм на работа.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Оплакване: Излязох уж да свърша малко работа и какво намирам, колата ми е адски обледена, стъграх ринах половин час, няма отмръзване, обаче пък аз се намръзнах доволно...
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплаквам се : завъртях се с колата (ляво - дясно, опити за контролиране на ситуацията чрез контра волани и накрая спирачки, ама греда) на едни завой с 70-90км в час, и се забих в една пряспа до един орех. В резултата колата беше на кантар по средата върху снега и сам не можах да издрапам . Хваля се : на колата и на мене нищо ни няма, снега успя да ме спре на 15см от ореха челно. Ако не бяха лопатата, камиона и хората да тикат щях да си остана на пътя. ПП- чудя се дали съм се уплашил ама и аз не знам, хората ми викат да се бая, ама аз си мисля че не съм се уплашил .

Коментар

Направо сядай зад волана и карай, иначе все нещо ще те стряска докато не седнеш да караш, напълно изпитан лек.Проверено няколко пъти, дори последния път като слязох само видях резултата обадих се на рапатрака и така, - Е***си хвалбата.А дали си се уплашил ще стане ясно утре сутринта
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Е и аз бях така след катастрофата, докато я оправя като пресичах пешеходните светофари се оглеждах като ненормален,а кат’ оправих колата ме беше страх да карам 2-3 дни Иначе, оплакване: Няма кой да разчисти ш*баните улици между блоковите пространства, само на коловози са, няма къде да паркирам, а ако има къде - няма как. Закъсах 3 пъти докато се опитам да паркирам, добре че има добри хора да бутат! ПУ колата няма да се кара до пролетта!
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оплакване - шефът ми е абсолютен пендел. Поне колегите ми са готини.Колегиии, обичам ви. Е, не всички, де. П.П. Максииии, стига само си чел, направи си регистрация най-накрая!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

А аз не съм казал че съм се уплашил да карам. Даже след като ме издърпаха си я закарах до у дома. Е вярно че карах внимателно и полека ама то се очаква при положение че преди 20минути съм бил на косъм да целуна ореха. Снимката на профила ми е от днешната случка .А това как да го разбирам , че няма да мога да спя или че ще сънувам кошмари !
                    S_BANKOV написа:
                    А дали си се уплашил ще стане ясно утре сутринта

Коментар

Оплаквам се:На работа съм...Гледам през прозореца а навън вали супер яко сняг...И доста натрупа...Едно 25 см. има...
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Оплакване, хвалене: Другия месец ще имам атестация от която зависи бъдещото ми професионално развитие...and i`m fuckin nervous...
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Мрън - стууууууууууд и сняг в Зарата, аман вече, писнаааааа ми.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тая сутрин ми се наложи да изляза много рано в 6.30.Още не бяха чистили качествено,но Фифолина се оказа голямБТР Даже се и прибрах безаварийно и сега се топля .И да е жив и здрав брат ми,че откопа колата от снега сутринта
                            Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                            Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Оплакване:Вчера на път към хижа божура (посока Средец-Елхово)се завъртяхме като пумпал на шсето поне 2-3 оборота.Хваля се:Добре че нямаше коли насреща и зад нас и се забихме в едни храсти слава богу отървахме се само с уплаха и паднало гърне.

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

цено написа:
                                Оплакване:Вчера на път към хижа божура (посока Средец-Елхово)се завъртяхме като пумпал на шсето поне 2-3 оборота.Хваля се:Добре че нямаше коли насреща и зад нас и се забихме в едни храсти слава богу отървахме се само с уплаха и паднало гърне.
                                Малий ...идущата седмица трябва на връщане от Турция през ,, на Странджа баир гората ’’ да минавам ...
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X