здравейте имам мареа 98 година седен elx.От миналаседница почна да изписва на дислейчето на километража err,обикновенно там ми изписва температурата .Дайте съвет как може да се оправи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
n_i_n_o написа:здравейте имам мареа 98 година седен elx.От миналаседница почна да изписва на дислейчето на километража err,обикновенно там ми изписва температурата .Дайте съвет как може да се оправи
Коментар
-
Оплаквам се : завъртях се с колата (ляво - дясно, опити за контролиране на ситуацията чрез контра волани и накрая спирачки, ама греда) на едни завой с 70-90км в час, и се забих в една пряспа до един орех. В резултата колата беше на кантар по средата върху снега и сам не можах да издрапам . Хваля се : на колата и на мене нищо ни няма, снега успя да ме спре на 15см от ореха челно. Ако не бяха лопатата, камиона и хората да тикат щях да си остана на пътя. ПП- чудя се дали съм се уплашил ама и аз не знам, хората ми викат да се бая, ама аз си мисля че не съм се уплашил .
Коментар
-
Направо сядай зад волана и карай, иначе все нещо ще те стряска докато не седнеш да караш, напълно изпитан лек.Проверено няколко пъти, дори последния път като слязох само видях резултата обадих се на рапатрака и така, - Е***си хвалбата.А дали си се уплашил ще стане ясно утре сутринтаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Е и аз бях така след катастрофата, докато я оправя като пресичах пешеходните светофари се оглеждах като ненормален,а кат’ оправих колата ме беше страх да карам 2-3 дни Иначе, оплакване: Няма кой да разчисти ш*баните улици между блоковите пространства, само на коловози са, няма къде да паркирам, а ако има къде - няма как. Закъсах 3 пъти докато се опитам да паркирам, добре че има добри хора да бутат! ПУ колата няма да се кара до пролетта!
Коментар
-
А аз не съм казал че съм се уплашил да карам. Даже след като ме издърпаха си я закарах до у дома. Е вярно че карах внимателно и полека ама то се очаква при положение че преди 20минути съм бил на косъм да целуна ореха. Снимката на профила ми е от днешната случка .А това как да го разбирам , че няма да мога да спя или че ще сънувам кошмари !S_BANKOV написа:А дали си се уплашил ще стане ясно утре сутринта
Коментар
-
Оплаквам се:На работа съм...Гледам през прозореца а навън вали супер яко сняг...И доста натрупа...Едно 25 см. има...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Тая сутрин ми се наложи да изляза много рано в 6.30.Още не бяха чистили качествено,но Фифолина се оказа голямБТР Даже се и прибрах безаварийно и сега се топля .И да е жив и здрав брат ми,че откопа колата от снега сутринтаЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
цено написа:Оплакване:Вчера на път към хижа божура (посока Средец-Елхово)се завъртяхме като пумпал на шсето поне 2-3 оборота.Хваля се:Добре че нямаше коли насреща и зад нас и се забихме в едни храсти слава богу отървахме се само с уплаха и паднало гърне.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар