Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм на екстри ама филе и уиски не е добра комбинация. Аре наздраве
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да се оплача: При температури от порядъка на - 20-27 градуса ми прокапа термостата Точно във валцования участък от страната към радиатора. Сигурно уплътнението вътре е станало на цимент Да се похваля: Утре Марчето ще има нов термостат, пък стария ще го тунинговам малко и ще стои за резервен
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хваля се: колата ми пали(с много зор) на -20градуса и една изгоряла подгревна свещ.Още: днес ми смениха изгорялата свещ.Оплакване: майстора, който по принцип ми прави колата ме разочарова за пореден път.Хвалба: от днес май имам нов майстор.

Коментар

veselin10 написа:
          S_BANKOV написа:
          Оплакване- днес всички счетоводители на света ми скъсаха нервитехвалба- пиинах едно две малки от някакво черен лебед ли е леибъл ли е незнам ама връща човека към живота
          Ами ха наздраве ...аз съм на мелнишко домашно вино с екстри
          Наздраве! Да почетем празника на Св.Трифон.Аз съм на Търговищко червено с някаква пастърмичка... върви си... само влиза

Коментар

Хвалба/Оплакване Оперираха братлето(Sharpradi) днесХвалба докторите казват че операцията е минала успешно-дали е така ще разберем по-късно във времето Оплакване мега гадно време

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Sandra написа:
              Хвалба/Оплакване Оперираха братлето(Sharpradi) днесХвалба докторите казват че операцията е минала успешно-дали е така ще разберем по-късно във времето Оплакване мега гадно време
              Поздрави го от мен и му пожелай скорошно оздравяване !!!
              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

оплаквам се: в гаража на юнион ивкони , пред диспечерната имаме контейнер в който си изхърляме служебните кофи - на контейнера токущо мина плъх.ужааааааааас.
                Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

кола

Що ужас гледай си го като питомно животно давай му по малко хляб :D
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
                    то беше колко котка голямо.
                    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Re: кола

Cepheus написа:
                      kluchar написа:
                      то беше колко котка голямо.
                      Супер ,храни го с котки! Оплаквам се:Нощна смяна съм и след малко трябва да тръгвам за работа...
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хвалба - вчера беше ебаси жегата, -5 градуса! Днес е направо знойно лято (ама не съм информирана колко е ).Оплакване - шефовете ме надушиха, че съм корава мома и всеки път при получаването на стока, съм на работа. Колегите вече ме взеха на подбив. (Косьооо, какво зло ти сторих, Косьооо? ) Хвалба - според "шоколадовия" гигант "Милка", печеля неква плюшена кравичка. А да видим. Чекам да ми я донесат на крака. Оплакване - на работа стартираха луди разпродажби, които ще траят цял месец и ся ще ни се ... мамата от работа.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Хвалба: Колата се размрази, изхвърли 2л вода от ауспуха!
                          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
                            Хвалба: Колата се размрази
                            И аз мога да се похваля със същото, от 10 дена не бях отварял задна дясна врата.Сега всичко е напръскано със силиконова смазка и чака следващата доза стууууууууууууууууууудОплакване - ма*ка му как мразя Зимата
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба: След малко излизам на дискотека чак ми звучи странно...с приятели които не бях виждал от 4-5 години...Оплакване: Съвсем съм забравил обикновените забавления...станал съм баси и работохолика...
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване: Фиата пак замръзна, ама там къде не трябва - на работата!!
                                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X