И аз съм на екстри ама филе и уиски не е добра комбинация. Аре наздраве
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се оплача: При температури от порядъка на - 20-27 градуса ми прокапа термостата Точно във валцования участък от страната към радиатора. Сигурно уплътнението вътре е станало на цимент Да се похваля: Утре Марчето ще има нов термостат, пък стария ще го тунинговам малко и ще стои за резервенnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
veselin10 написа:S_BANKOV написа:Оплакване- днес всички счетоводители на света ми скъсаха нервитехвалба- пиинах едно две малки от някакво черен лебед ли е леибъл ли е незнам ама връща човека към живота
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Sandra написа:Хвалба/Оплакване Оперираха братлето(Sharpradi) днесХвалба докторите казват че операцията е минала успешно-дали е така ще разберем по-късно във времето Оплакване мега гадно времеFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: кола
Cepheus написа:kluchar написа:Що ужас гледай си го като питомно животно давай му по малко хляб :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Хвалба - вчера беше ебаси жегата, -5 градуса! Днес е направо знойно лято (ама не съм информирана колко е ).Оплакване - шефовете ме надушиха, че съм корава мома и всеки път при получаването на стока, съм на работа. Колегите вече ме взеха на подбив. (Косьооо, какво зло ти сторих, Косьооо? ) Хвалба - според "шоколадовия" гигант "Милка", печеля неква плюшена кравичка. А да видим. Чекам да ми я донесат на крака. Оплакване - на работа стартираха луди разпродажби, които ще траят цял месец и ся ще ни се ... мамата от работа."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хвалба: След малко излизам на дискотека чак ми звучи странно...с приятели които не бях виждал от 4-5 години...Оплакване: Съвсем съм забравил обикновените забавления...станал съм баси и работохолика...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар