Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Колата няма размразяване, чак на пролет ли ще се кара... ;( Моля, някой колега, ако има пистолет за горещ въздух - нека се свърже с мен. Побърках се вече!
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Хвалба - участваме в търг за доставка на техника извън БГ.Хвалба 2 - ако спечелим, след 20 дни ще си топна гъзо на поне +30градусахвалба 3 - почвам яко кардио тренировки за 20 дни, че зимата си е казала думата
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Хвалба - участваме в търг за доставка на техника извън БГ.Хвалба 2 - ако спечелим, след 20 дни ще си топна гъзо на поне +30градусахвалба 3 - почвам яко кардио тренировки за 20 дни, че зимата си е казала думата
        Дай Боже , приятелю !
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

кола

Обади се има някви подобни неща dimaldimама и моята е сполетя същата участ
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

venco67 написа:
            Хвалба: Идвете ми коли Пунто и Брава ЖТД запалиха при -10 безпроблемно.Оплакване: Добре е, че Бравата запали ама не мръдна от мястото си - за трети пореден ден и бяха замръзнали скоростите.Оплакване2: Вярно е, че Пунтото запали с новия си акумулатор, но вече съм наясно че съм се прецакал с него. На първа зима е, а държи ток само 10-тина дни. Според обслужващия сервиз е в пълна изправност - просто толкова си може...
            Глупости, изправен акумулатор на под една година няма как да си изгуби тока за десет дни, стига разбира се всичко по колата да е наред. Ходи да ти замерят динамото и консуматорите при спряна кола. И аз го имах тоя проблем с пунтото, оказа се голяма стендбай консумация от касетофона...нео, от тоя тип.

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
              Лошо... кажи как си я размразил, ако си. И това с обаждането за мен ли важеше?
              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Re: кола

dimaldim написа:
                kluchar написа:
                Превод: Ключара, иска да каже, да му се обадиш, че има някакви неща за размразяване - т.е. може и да ти помогне
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                  dimaldim написа:
                  kluchar написа:
                  Превод: Ключара, иска да каже, да му се обадиш, че има някакви неща за размразяване - т.е. може и да ти помогне

Коментар

да се оплача хванах Варицела (шарка) отвратително е само ме сърби да се оплача 2 -10 дена болничен и на лекции немога да ходяда се оплача 3 колата се още е в Бокса (нема кинти)и да се похваля Пасатора на Тате запали вчера на -23 е това беше голем кеф
                    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

хвалба - имам си нов хубав капак за колата, и благодаря на колегата kiro_of_the_dayоплакване - костваше ми 100 лева и 4 часа път http://imageshack.us/photo/my-images/819/img0189pu.jpg/

Коментар

Оплаквам се: Изгоря ми крушката на единия фар. Не стига, че ми взеха 12 лв за най-евтината крушка в бензиностанцията, на която спрях, ами и не успях да я сменя в този кучешки студ. Нещо запецна вътре с тия телчета, дето държат крушката и няма изваждане старата. Замръзнаха ми пръстите и останах циклоп.Съответно отложих пътуване, което бях планирал за тая вечер... Не ми се кара 200 км с един фар.

Коментар

Immortal написа:
                          Оплаквам се: Изгоря ми крушката на единия фар. Не стига, че ми взеха 12 лв за най-евтината крушка в бензиностанцията, на която спрях, ами и не успях да я сменя в този кучешки студ. Нещо запецна вътре с тия телчета, дето държат крушката и няма изваждане старата. Замръзнаха ми пръстите и останах циклоп.Съответно отложих пътуване, което бях планирал за тая вечер... Не ми се кара 200 км с един фар.
                          Що не изплющиш нещо по-наблизо

Коментар

Оплакване- днес всички счетоводители на света ми скъсаха нервитехвалба- пиинах едно две малки от някакво черен лебед ли е леибъл ли е незнам ама връща човека към живота
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Румен_Хинчев написа:
                              kosta написа:
                              dimaldim написа:
                              kluchar написа:
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

S_BANKOV написа:
                                Оплакване- днес всички счетоводители на света ми скъсаха нервитехвалба- пиинах едно две малки от някакво черен лебед ли е леибъл ли е незнам ама връща човека към живота
                                Ами ха наздраве ...аз съм на мелнишко домашно вино с екстри
                                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
                                X