Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    Хвалба - взех си оригинален радиатор за парното на много ниска цена.Оплакване - цял ден го сменях и още не съм сглобил всичко.Хвалба - става яко жега за норматив.Оплакване - започна по бавно да загрява и на ниските обороти я охлаждам до 75*С
    Така е, колега ! Честито за радияторчето, и да не тръгнеш да сменяш термостат сега Не за друго, ама всички се шашкат от тая температура на ДВГ
    coolboby написа:
    Станах чичооооооооооооо
    Айде честито, чиче, да тие живо и здраво племенничето ! Момче или момиче е ?
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Момиченце. Sara

Коментар

coolboby написа:
        Момиченце. Sara
        Голяма красавица да порасте ! И послушна !
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Благодаря. Жалко, че няма да мога да съм винаги с нея, тъй като се роди и ще живее в Италия

Коментар

pakumba написа:
            Преди малко запалих на -14 със зверски запушените ми дюзи на бензиновото браво, нооооо хич не съм изненадан. Либрока малко ме е страх да го пробвам, но преди да легна ще се пробвам.
            Не можах да я пална днес във Варна, мамка му. Какво може да е, запушени дюзи най-вероятно, защото и до днес най-напред припалват някой и друг работлив цилиндър, а после след някоя и друга минутка-заработват задружно всичките. Свещите ми са определено като нови, кабелите знам ли, може да сменя някой и друг със старите ми, работещи и палещи безпроблемно, но докато го сторя сигурно вече ще е +5...
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Хвалба - запалих си като пич на -9гр Изпратих гостите и .... на работа съм - оплакване
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване 1: замръзнала ми е колата и влизах през багажника.Оплакване 2: акумулатора реши и той да прави въртели- не можах да запаляОплакване 3: телевизора се развалиоплакване 4: разболявам се Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Коментар

Хвалба - сутринта запалих при -15 гр. на газ. :D Оплакване - замръзнал ми е багажника.Няма отваряне.

Коментар

Plastex написа:
                    pakumba написа:
                    Преди малко запалих на -14 със зверски запушените ми дюзи на бензиновото браво, нооооо хич не съм изненадан. Либрока малко ме е страх да го пробвам, но преди да легна ще се пробвам.
                    Не можах да я пална днес във Варна, мамка му. Какво може да е, запушени дюзи най-вероятно, защото и до днес най-напред припалват някой и друг работлив цилиндър, а после след някоя и друга минутка-заработват задружно всичките. Свещите ми са определено като нови, кабелите знам ли, може да сменя някой и друг със старите ми, работещи и палещи безпроблемно, но докато го сторя сигурно вече ще е +5...
                    много неща може да са, но почистване на дюзи, доливане на свеж бензин, добавка за почистване и нови свещи, не да изглеждат като нови, а да са нови- обикновенно това решава въпроса за цялата зима /аз редовно паля на по-ниски темп, просто съм в балкана/. Досега не съм чистил дюзи, но ще трябва.Айде и аз да се оплача- бравото не запали сутринта на -20, май заради дюзите. Обаче и да се похваля, Либрата запали на -20 почти нормално
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

БОЛИ, БОЛИ, БОЛИ ...................... зъб!
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                        БОЛИ, БОЛИ, БОЛИ ...................... зъб!
                        Да се похваля купих си нови клещи
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Смених съединителя,и днес запалих на -9 ,а доста околко мен неможаха довечера ще сложа 2 литра бензин на 30 литра нафта за всеки случай
                          Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

coolboby написа:
                            Станах чичооооооооооооо
                            Aй, чиститу! Някой ден да се похвалиш, че си станал татко! Хвалба/оплакване - утре съм на работа.Хвалба - изгледах цели 3 филма през почивните дни.Хвалба - посрещнах скъпи гости, макар и много набързо. Томиии, гостенката, която ми доведе, е голям пич! Вече я обичам! :D Хвалба - намери ме приятелка от студентските години, с която 7г. бяхме загубили връзка.Голяма хвалба - ще ми съдейства да осъществя една своя мечта, само да се стопли времето. Пловдив, дръж се! (или по-скоро въздушното пространство над Пловдив )П.С. И понеже последните хвалби са свързани все с успешното запалване при минусовите температури навън - на печелившите - ЧЕСТИТО! Дай Боже всекиму!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

pakumba написа:
                              Plastex написа:
                              pakumba написа:
                              Не можах да я пална днес във Варна, мамка му. Какво може да е...
                              много неща може да са...
                              Нда, оказа се нй-сложното, налях и 4 литра бензин и запали. Е как ще те докара вечерта до вас и ще и свърши бензина за сутринта?!
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Plastex написа:
                                pakumba написа:
                                Plastex написа:
                                pakumba написа:
                                Не можах да я пална днес във Варна, мамка му. Какво може да е...
                                много неща може да са...
                                Нда, оказа се нй-сложното, налях и 4 литра бензин и запали. Е как ще те докара вечерта до вас и ще и свърши бензина за сутринта?!
                                Може :D След около 700 км пробег наедин дъх, с москвето се прибирам чечерта, паркирам, гася нормално и сутринта тц да запали Бутам подкачващата помпа - тц бензин :D А бях паркирал на равно :D Оплаквам се - освен ТВ-то и акумулатора на бу-бу-то си отива Не му се бачка 5-та зима на гада.Хвалба - че то нема кво

Коментар

Working...
                                X