Оплакване.Потресен съм вчера като се прибирах в Казанлък на един светофар рошав ром с пвц торба се беше омазал до ушите с бронз или там каквото диша.Стоя до лявата ми врата докато светна зелено и тръгнах.Бях на ръба да сляза и да го счупя от бой.
оплаквам се- не си го счупил от бой
Е какво ти е направил този Човек ?
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Хвалба - след 2 часа заминавам за Франция. Чакат ме 7 000км.Стискайте ни (ми) палци да представим достойно България, както го направихме миналата година!Билетите за концертите ни са по 20 евро! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 П.С. Който иска, може да вдигне купон, че няма да ме има!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Хвалба - след 2 часа заминавам за Франция. Чакат ме 7 000км.Стискайте ни (ми) палци да представим достойно България, както го направихме миналата година!Билетите за концертите ни са по 20 евро! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 П.С. Който иска, може да вдигне купон, че няма да ме има!
Стискаме . Успех !И малко впечатления да публикуваш от пътя до там .
След 2 дни се прибирам с годеницата си в България - приемете го и като оплакване - сигурен съм, че само след седмица ще искам пак да се махна, и като хвалба - искам да се видя с приятелите си и да общувам с други разумни същества, каквито за последните наколко месеца около мен не е имало Е, и да си покарам Фиата де!
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
И аз като колегата damianoff след 3 дни се прибирам в България. Приемете го като хвалба и оплакване. Между другото колега damianoff ти от Питсбърг (Пенсилвания) ли се прибираш?
И аз като колегата damianoff след 3 дни се прибирам в България. Приемете го като хвалба и оплакване. Между другото колега damianoff ти от Питсбърг (Пенсилвания) ли се прибираш?
Да, от Питсбърг. И да не остане мнението без хвалба- купих си К&N панелен филтър за колата от тук. Същия е като за Фиат 500 и за това го имат в наличност
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Оплаквам се колежката няма да донесе шоколад!Хваля се колежката няма да се хвали известно време
Оплакване: Вчера сутринта ме спряха полицаи, тъкмо тръгвах за изпит. Питат ме къде отивам, и аз им казах, и те, сочат ми колата и викат: "Ама с това ли ще ходиш до Русе?" Какво ми е на пунтото Предният път репликата беше: "Къде ще ми бягаш с това пунто?"
Оплакване: Вчера сутринта ме спряха полицаи, тъкмо тръгвах за изпит. Питат ме къде отивам, и аз им казах, и те, сочат ми колата и викат: "Ама с това ли ще ходиш до Русе?" Какво ми е на пунтото Предният път репликата беше: "Къде ще ми бягаш с това пунто?"
Свалки тип ,, МъВаРе ’’ , Колежке .
Е ти що не ги помоли да те закарат с патрулката?Макар че едва ли имат толкова много бензин в нея Оплаквам се: ОТВРАТИТЕЛНАТА ЗИМА ДОЙДЕ!Оплаквам се: Днес на последното си пътуване замина купето на Делтата... (виж снимката).Хваля се: Тежи пущината. 350 кг излязоха само голите ламарини без врати и преден и заден капак. Дадоха някой лев.
Оплакване: на зъболекар съм Оплакване 2: Изтича ми гражданска, преглед и каскоОплакване 3: Имам само 3 зимни гуми Оплакване 4: НЯМА ПАРИ Хвалба: Почивка съм
Оплакване: Изпадам в есенно-зимна депресия. Гадно, отвратително време навън. Не ми се работи, не ми се прави нищо. Крива сутрин. Предполагам и крива седмица... Мамка му...Мамка му, ще си търся жена от Австралия или Нова Зеландия - лятото тук, зимата - там
Оплакване: сутринта баща ми ме събуди с думите "паднал ти е акумулатора !". А днес го бях решил да поспя до късно... Купих си кабели за токм които нещо не сработиха, а в магазина ги мериха и работят.
Коментар