Честито, Ради!Аз да се похваля: най-накрая и аз си имам веб-камера Подкарах си телефона да работи като такава Друго за хвалене: Изключително се радвам, че все още при нас сняг НЯМА. Да се оплача: До лятото има страшно много време!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Едно нормално оплакване : Един Форд с пернишка регистрация ми покъса нервите тая вечер. По-големичко оплакване : един голф за секунди ми омириса купето на пръднало с газовата си уредба, щях да се удуша.А това е направо гадно : ТВ-то не тръгна от раз, пропуснах да сменя един оптрон - изхвръкна ми от главата че и той със сигурност е опукал, и гръмна отново като го включих Една хвалба : Добре че ТВ-то не тръгна, че половин час след това започнаха пак едни токови удари, и щях много да се ядосам на енергийнте духове , UPS-а върши чудеса за PC-то от 1 час цъка на поразия заради смущения в захранващата мрежа.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
nelegalniq написа:Хваля се : с днешния изпит ми приключва изпитната сесия УСПЕШНО .Оплаквам се : Всички пътища към и от Русе са затворени, не мога да издрапам от този град не ме пуска .FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
ls1 написа:Ние имахме две. Едната свали другата.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
dikanio написа:Време е за дрифт (доколкото е възможно с недозавиваща италианска кола с предно :D ) !Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
мамка му! Вчера вечерта се прибирам и пускам "лапатопа" и нема никои- стартира се после сам се исключи и като се включи едваааам едвааааам мърдаше.Аваста неработи.... трудно включих почистване на "C" диск и цяла нощ дефрагментирах "С";бяха само червени а до сутринта бяха само сини.Дано довечера всичко да е наред иначе ще го преинстална.На мама му леля муBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар