Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито, Ради!Аз да се похваля: най-накрая и аз си имам веб-камера Подкарах си телефона да работи като такава Друго за хвалене: Изключително се радвам, че все още при нас сняг НЯМА. Да се оплача: До лятото има страшно много време!!!

Коментар

Едно нормално оплакване : Един Форд с пернишка регистрация ми покъса нервите тая вечер. По-големичко оплакване : един голф за секунди ми омириса купето на пръднало с газовата си уредба, щях да се удуша.А това е направо гадно : ТВ-то не тръгна от раз, пропуснах да сменя един оптрон - изхвръкна ми от главата че и той със сигурност е опукал, и гръмна отново като го включих Една хвалба : Добре че ТВ-то не тръгна, че половин час след това започнаха пак едни токови удари, и щях много да се ядосам на енергийнте духове , UPS-а върши чудеса за PC-то от 1 час цъка на поразия заради смущения в захранващата мрежа.
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Сняг до колене, бяла приказка...навсякъде...вкючително и по пътищата! По центъра ужас - никой не е минавал да почисти, а по "Сторгозия" не мога да опиша - мръсни гадове."Сторгозия"- центъра ми костваше половин час път!!! за да отида на работа!
        FIAT PALIO WEEKEND 1.7 2001

Коментар

Хвалба и оплакване - натрупа малко и в Зарата На няколко места имаше Събор на любителите на летни гуми
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Време е за дрифт (доколкото е възможно с недозавиваща италианска кола с предно :D ) !
            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Хваля се : с днешния изпит ми приключва изпитната сесия УСПЕШНО .Оплаквам се : Всички пътища към и от Русе са затворени, не мога да издрапам от този град не ме пуска .

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

nelegalniq написа:
                Хваля се : с днешния изпит ми приключва изпитната сесия УСПЕШНО .Оплаквам се : Всички пътища към и от Русе са затворени, не мога да издрапам от този град не ме пуска .
                Утешавай колежките , които са се издънили .Дядо Господ си знае работата !
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

То проблема е че нямаме колежки. Транспортна специалност, колко момичета мислиш имат желание да станат инженерки по автомобилите.

Коментар

Ние имахме две. Едната свали другата.

Коментар

ls1 написа:
                      Ние имахме две. Едната свали другата.
                      От стола - на земята. Хвалба: Хапнах, направо преядох с много вкусна леща и крехка сланинка от село.
                      Manowar - Татко
                      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

dikanio написа:
                        Време е за дрифт (доколкото е възможно с недозавиваща италианска кола с предно :D ) !
                        Мда, мисля довечера да заведа жената да пазарува в Хит в Младост , с колата , и ще стоя вътре да не изстива парното Както се казва време е ръчни
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

мамка му! Вчера вечерта се прибирам и пускам "лапатопа" и нема никои- стартира се после сам се исключи и като се включи едваааам едвааааам мърдаше.Аваста неработи.... трудно включих почистване на "C" диск и цяла нощ дефрагментирах "С";бяха само червени а до сутринта бяха само сини.Дано довечера всичко да е наред иначе ще го преинстална.На мама му леля му
                          Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

dikanio написа:
                            Оплакване - снега на паркинга пред офиса, където ми е тренировъчната писта, е прекалено дълбок (горе-долу на нивото на фаровете) и ми пропадна gymkhana тренировката
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

След като продадох Фиата си купих Либра ... от най-големите

Коментар

Оная горублянската ли ? Попаров само дето не ме наби, че за вуйчо си я искаше.Честито. :D
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X