Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз да се оплача: Кучката ми я трясна тока, след като нагриза поредния (кой ли вече поред) кабел. Само че за разлика от зарядните на телефона и тонколоните, този път нацели захранващия кабел на принтера. Изскимтя и се върна на мястото си на дивана с виновен и уплашен вид. За 30 минути беше супер кротка, ама сега пак се разбесня Хваля се: Нищо й няма на Джоя, след горното И аз бая се уплаших, но ѝ няма нищо.

Коментар

Оплакване: Пак бера ядове със съединителя на Италианската "каляска".
      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Immortal написа:
        И аз да се оплача: Кучката ми я трясна тока, след като нагриза поредния (кой ли вече поред) кабел. Само че за разлика от зарядните на телефона и тонколоните, този път нацели захранващия кабел на принтера. Изскимтя и се върна на мястото си на дивана с виновен и уплашен вид. За 30 минути беше супер кротка, ама сега пак се разбесня Хваля се: Нищо й няма на Джоя, след горното И аз бая се уплаших, но ѝ няма нищо.
        Кабелите барем не ги ли обикаля отдалеч ?
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Трети ден съм отпуск, в къщи на топло, гуш-гуш и игри с малката бонбона, интернетствам... Супер!От утре - пак на тръстиката.
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Dilyan-Z написа:
            Това че си с лаптоп не те спасява,освен ако не си извън ел. мрежата.Моя взе да чатка като счупен касетофон след като преди 2 дена имахме токов удар.Звука му се чува от дясно на "мишката"муОплакване
            Пусни един чек на харда, може да има прецакани сектори. Със чек в най-лошия случай ще ги изолира, иначе се мъчи да ги чете и може да загрубеят нещата. И моя комп се рестартира при токовия удар и си нямаш идея как изтръпнах Хард 640 ГБ тамън с изтекла гаранция и захранване за стотина кинта с отстъпката ... Ама нищо им няма. Сега пак си боднах UPS-а , ама като натоваря компа и той идва слаб и се разпищява. А ето какво излезе от ТВ-то на пъво четене, предпазитела (бушона) е здрав :D :
            Прикачени файлове
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Хвалба/оплакване/смях - тия Опели, тва не са коли бе .... днеска па една астра счупи намотка от задна пружина, зад него бяхме и как не ни пукна предното стъкло .... не знам.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вали цял ден и не спира, поне да натрупа...а то киша и мръсотия!
                FIAT PALIO WEEKEND 1.7 2001

Коментар

Да се похваля вече мърдам
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:

Коментар

ЛИНА написа:
                      S_BANKOV написа:
                      Не се чуди, вчера бях прищипал нерв между 5 и 6 прешлен. Инжекциите вършат чудеса
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба Успях да кракна FiatECUScan 3.3
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Оплакване:Писна ми да чертая като знам,че няма полза. Хваля се:Времето в София е чудесно !
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

emzo написа:
                            Хвалба/оплакване/смях - тия Опели, тва не са коли бе .... днеска па една астра счупи намотка от задна пружина, зад него бяхме и как не ни пукна предното стъкло .... не знам.
                            щяхте да сте като Фелипе Маса да се похваля - днес спасих от смърт един Фиат - Синята птица....Съеденител комплект /Лук - 121 пари /, два маншона на външните карета, че бяха нацъфкани, жило за ръчната, гарнитура на капака на клапаните, спирачно мъркуче... имаше и още за правене, ама толкова ще й е съживяването засега...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

S_BANKOV написа:
                              ЛИНА написа:
                              S_BANKOV написа:
                              Не се чуди, вчера бях прищипал нерв между 5 и 6 прешлен. Инжекциите вършат чудеса
                              Ааа, така може! Оправяй се бързо. Други мисли ми ми дойдоха :D

Коментар

Хвалба - Успешно мина първият работен ден.Утре пак :D
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X