И аз да се оплача: Кучката ми я трясна тока, след като нагриза поредния (кой ли вече поред) кабел. Само че за разлика от зарядните на телефона и тонколоните, този път нацели захранващия кабел на принтера. Изскимтя и се върна на мястото си на дивана с виновен и уплашен вид. За 30 минути беше супер кротка, ама сега пак се разбесня Хваля се: Нищо й няма на Джоя, след горното И аз бая се уплаших, но ѝ няма нищо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Immortal написа:И аз да се оплача: Кучката ми я трясна тока, след като нагриза поредния (кой ли вече поред) кабел. Само че за разлика от зарядните на телефона и тонколоните, този път нацели захранващия кабел на принтера. Изскимтя и се върна на мястото си на дивана с виновен и уплашен вид. За 30 минути беше супер кротка, ама сега пак се разбесня Хваля се: Нищо й няма на Джоя, след горното И аз бая се уплаших, но ѝ няма нищо.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Трети ден съм отпуск, в къщи на топло, гуш-гуш и игри с малката бонбона, интернетствам... Супер!От утре - пак на тръстиката.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Dilyan-Z написа:Това че си с лаптоп не те спасява,освен ако не си извън ел. мрежата.Моя взе да чатка като счупен касетофон след като преди 2 дена имахме токов удар.Звука му се чува от дясно на "мишката"муОплакванеОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Оплакване:Писна ми да чертая като знам,че няма полза. Хваля се:Времето в София е чудесно !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
emzo написа:Хвалба/оплакване/смях - тия Опели, тва не са коли бе .... днеска па една астра счупи намотка от задна пружина, зад него бяхме и как не ни пукна предното стъкло .... не знам.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар