Оплакване - за няколко дни,близки хора, на които държа, загубиха един от родителите си. Знам, колко боли...и приемам болката ти като своя, Румба. Както вече казах - можеш да разчиташ на мен! Бъди силен - заради майка си, заради семейството си и заради себе си!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Съболезнования за колегата... не се познаваме , но знам каква е мъката..... Оплакване: Няма ли да дойде сух уикенд да си наслагам всичките екстрички дето съм нагласил за МарийкаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Хвалба - 3 дни почивка! Хвалба - вчера сутринта София беше зимна феерия - напълни ми се душата от красиви гледки на път за работа. Малко абсурдно звучат "София" и "красиви гледки" в едно изречение, ама все пак...Хвалба - менюто днес - пица, макарони на фурна с шунка и кашкавал, реване...май съм си сбъркала професията. Оплакване - "Милка" стартира нова игра, ся ...ще се инвестира яко в шоколади. Поне намерих оправдание да си ги купувам. Хвалба - купих си дънки Gaudi на страшна далавера, като акцентът тук е върху "купих си". Ааа, и тоя "Гауди", не е оня Гауди, с катедралата в Барселона. Оплакване - на работа ни докараха нов степер, познайте сега къде си уплътнявам свободното време. (Косьоо, ти ...това все едно не си го прочел! )"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хвалба - менюто днес - пица, макарони на фурна с шунка и кашкавал, реване...май съм си сбъркала професията.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Irka_fihi написа:Хвалба - менюто днес - пица, макарони на фурна с шунка и кашкавал, реване...май съм си сбъркала професията."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар