Да се похваля: Купих си ксенон за късите...комплект с кондезатори за да не преправям ел. инсталацията . Като ги монтирам пак ще се похваля. Само да е малко по-топло.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
veselin10 написа:Да се похваля: Купих си ксенон за късите...комплект с кондезатори за да не преправям ел. инсталацията . Като ги монтирам пак ще се похваля. Само да е малко по-топло.....Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
даааа се похваля взех си изпита по Материалознаине 1 и да се оплача още немога да си намеря дифренциал ;(Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
да се оплача... Синята птица предаде богу дух.... по-точно - съеденителя... добре, че точно пред нас се случи тази вечер като се прибирах....та се чудя - да я правя ли, към Надин ли....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Оплакване - бачках 5 дни, почивам 1 и от утре захапвам "4-ка"! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ебаси графика, ебаси чудото! (Косьоо, какво зло ти сторих, Косьооо? Mr. Green Само да уточня, че работя от 9 до 20.00, а почивните дни от 9 до 18.00.Хвалба - Съдбата ме срещна с човек, който имам чувството, че съм познавала цял живот. Разбира ме и много ме подкрепя.Grisha_bravo, да знаеш, че няма случайни неща на този свят!!! Поговорката "Всяко зло за добро" понякога звучи налудничаво, но в твоя случай...е точно на място! Няма нищо по-важно на този свят от живота и здравето на най-близките, на хората, които обичаш! Другото, както е казал мъдрият български народ "е бял кахър". Успех! Стискам палци всичко да се развие по най-добрия начин!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване: Сега се прибрах от работа с маршрутка,защото служебния автомобил беше зает.Маршрутката я хванах от Плиска (цариградско шосе) посока Нови Искър.Лелеее тия шофери са уникални идиоти.Наруши 123 закона и отнесе 321 псувни. Хвалба : Шофьорът на маршрутката караше толкова смешно че на няколко пъти се смеех на глас и ме гледаха странно,даже на 1 дупка така отскочих че почти си ударих главата в тавана. Е нема такова животноBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
Хвалба: Смених масла филтри и консумативи днес. Отделно вече имам чисто нов датчик за задна скорост който се оказа същия като на Опел астра... Преди няколко дни смених бравата на шофьорската врата. Реших си проблема със замръзването на вратите на стило генерално...Имам чисто нови амортисьори за багажника...Вече си имам Service Check...само остава да разбера как да го настроя да ми показва 10 000км а не 15 000 за да знам кога да си сменям маслото на автомобила...Днес избробвах ФЕС-а и кабелите които имам на едно пунто и резултата е повече от задоволителен....Още имам приятни спомени от Рилския манастир от преди няколко дни.... Подготвям 4* хотел във Велинград за момата със всички спа процедури за 14 февруари (за 4 нощувки) Надявам се подаръка да и хареса Оплакване: Днес бях на косъм да се успа за работа....PS. Хвалба: Успях да си сложа Firmware от нокиа С6 на нокиа 5800 и съм адски доволен от резултата Все едно съм си купил нов телефон )))Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
fihi написа:veselin10 написа:Да се похваля: Купих си ксенон за късите...комплект с кондезатори за да не преправям ел. инсталацията . Като ги монтирам пак ще се похваля. Само да е малко по-топло.....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
А аз започнах новата година без... книжка. Да ми е честитоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
krasio_79bs написа:jenshen73 написа:А аз започнах новата година без... книжка. Да ми е честитоSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
да се оплача - след съеденителя на Пунтьо, останах съвсем без кола...Либрата протече - нафтата - при цена 2.64 днеска при чичо доктор - смени едни гумени мъркучета... Да се похваля - заедно с мъркучетата доктора ме смени и задните накладки /дето хич ги нямаше/ и вътрешното каре - ииииииии имам вече друга кола...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
jenshen73 написа:krasio_79bs написа:jenshen73 написа:А аз започнах новата година без... книжка. Да ми е честито
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар