Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dimo_J написа:
    хваля се : 14 дни БРАК и все още съм щаслив и се чуватвам добре !
    Почакай да станат 14 години (И аз не знам какво ще стане, изкарах 13 )

Коментар

Immortal написа:
      (И аз не знам какво ще стане, изкарах 13 )
      Те толкова ти е бил гаранционният срок. Моят излезе по-малко.....8 години. Ся на вторият опит съм на 5 години, а дано този път го издокарам до края Иначе - снощи точно на финала на мача....към края му, бях разтресен подобаващо от земетресение, но достатъчно да се люшна малко и да чуя трепета на чашите на секцията срещу мен. Имам голям страх от времето на стражишките......едвам заспах после, сериозно

Коментар

Toва тегличът е мнооого хубаво нещо. Днес толкова малко местенце ми беше оставил отзад един смелчага да изляза, че мъъъничко го побутнах, и излязох
        Más vale tarde que nunca
        Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
          Toва тегличът е мнооого хубаво нещо. Днес толкова малко местенце ми беше оставил отзад един смелчага да изляза, че мъъъничко го побутнах, и излязох
          Това за хвалба ли е ? Аз ако съм на тоя "смелчага" дупе да ти е смело на теб .... И да не съм оффХваля се, ирка ли кво беше, Пих чай тая сутрин вкъщи!

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Alisiq написа:
            А смелчагата сигурно е вече ,,смелчага с нова предна броня’’
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Румен_Хинчев написа:
              Alisiq написа:
              А смелчагата сигурно е вече ,,смелчага с нова предна броня’’
              Нека му... и дано за следващия път се е научил да оставя място.
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Неее, не ме разбрахте, не чак така, нищо му нямаше на колата, не съм толкова гадна
                Más vale tarde que nunca
                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                  Неее, не ме разбрахте, не чак така, нищо му нямаше на колата, не съм толкова гадна
                  Е, кат не си му счупила нищо.. .ко се Фалиш тогава? :D
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Хваля се:Командировка съм в РумънияОплаквам се:1. Няма ферибот и ще спя в колата. 2. Това А3-ките са страшно неудобни за спане
                    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Хваля се :Вече съм леля.Малка принцеса на име Никол :D
                      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

оплаквам се - тази сутрин Пунто-то ме предаде... не запали... трябва да се купува акумулатор....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Alisiq написа:
                          Само така ! Аман от шофери ! Кат няма място не паркирай !хваля се : ще почивам Съботка и ще варим ракийка
                          Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                          AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Оплакване - някакъв сървър се е прецакал в Сливен и понеже колегата си би шута преди мен, аз трябва да ходя, а за капак времето е "прекрасно" .....
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване.Потресен съм вчера като се прибирах в Казанлък на един светофар рошав ром с пвц торба се беше омазал до ушите с бронз или там каквото диша.Стоя до лявата ми врата докато светна зелено и тръгнах.Бях на ръба да сляза и да го счупя от бой.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                                Оплакване.Потресен съм вчера като се прибирах в Казанлък на един светофар рошав ром с пвц торба се беше омазал до ушите с бронз или там каквото диша.Стоя до лявата ми врата докато светна зелено и тръгнах.Бях на ръба да сляза и да го счупя от бой.
                                оплаквам се- не си го счупил от бой
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X