Dimo_J написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Явор Митев
Immortal написа:(И аз не знам какво ще стане, изкарах 13 )
Коментар
-
Alisiq написа:Toва тегличът е мнооого хубаво нещо. Днес толкова малко местенце ми беше оставил отзад един смелчага да изляза, че мъъъничко го побутнах, и излязох
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Alisiq написа:Toва тегличът е мнооого хубаво нещо. Днес толкова малко местенце ми беше оставил отзад един смелчага да изляза, че мъъъничко го побутнах, и излязохFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Румен_Хинчев написа:Alisiq написа:Toва тегличът е мнооого хубаво нещо. Днес толкова малко местенце ми беше оставил отзад един смелчага да изляза, че мъъъничко го побутнах, и излязохТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Хваля се:Командировка съм в РумънияОплаквам се:1. Няма ферибот и ще спя в колата. 2. Това А3-ките са страшно неудобни за спанеFiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Alisiq написа:Toва тегличът е мнооого хубаво нещо. Днес толкова малко местенце ми беше оставил отзад един смелчага да изляза, че мъъъничко го побутнах, и излязохPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Оплакване.Потресен съм вчера като се прибирах в Казанлък на един светофар рошав ром с пвц торба се беше омазал до ушите с бронз или там каквото диша.Стоя до лявата ми врата докато светна зелено и тръгнах.Бях на ръба да сляза и да го счупя от бой.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Оплакване.Потресен съм вчера като се прибирах в Казанлък на един светофар рошав ром с пвц торба се беше омазал до ушите с бронз или там каквото диша.Стоя до лявата ми врата докато светна зелено и тръгнах.Бях на ръба да сляза и да го счупя от бой.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар