Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Оплакване - 670км пробег и нито една читава Либра на пазара ....
    Същото оплакване:Не ме е яд за пропътуваните километри-обичам го тва,но ме е яд за това,че няма това което търся.За пръв път ми се случва да тръгна за кола и да не мога да си намеря.Баси екзотиката.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Каква кола търсиш?
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Либра търси бъдещият тате
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба - ползвотворно загубена Неделя.Оплакване - утре на работа
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Хвалба - ползвотворно загубена Неделя.Оплакване - утре на работа
            И днеска ли нищо?
            Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Хвалба - днес цял ден мързелуване!Оплакване -от утре няколко дни в майнатаун

Коментар

Хайде да се похваля: Имаме си Ланчия Либра хайде да ни е честита

Коментар

Да ви е честита Либрата, много радост и безаварийни ви пожелавам!
                  Уважавам тези,които ме уважават!
                  Clube do Marea!

Коментар

За малко да я видя таз Либра на живо... ай другата седмица...Да ви е честита, хубав подарък за бебчо ми се струва Чакаме снимки!

Коментар

Честито Митак ! Само хубави моменти да имате с нея цялото семейство !
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Айде, честита да ви е либрата. Само положителни емоции с нея ви пожелавам!

Коментар

Честита Либрааааа , семейството !И да купите столче

Коментар

Хвалба - взехме на Попарови Либричка след 930км скитане из България, в сняг и дъжд.За хвалене или за оплакване - утре един младеж от ПЛД иска да идва да купува Стилото, имам няколко часа да реша дали да го продавам.Много дараци по автосалоните, мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооого.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

айде добре дошли в отбора!ино и осем комби???
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

emzo написа:
                                Хвалба - взехме на Попарови Либричка след 930км скитане из България, в сняг и дъжд.За хвалене или за оплакване - утре един младеж от ПЛД иска да идва да купува Стилото, имам няколко часа да реша дали да го продавам.Много дараци по автосалоните, мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооого.
                                По автосалоните май дараци няма , ама виж по автополяните ....

Коментар

Working...
                                X