Айде и аз една голяма хвалба.Поръчах си за нова година една Алфа 147 1,9 JTD. Към края на седмицата трябва да е тук
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mitaka 23 написа:Geraka написа:Айде и аз една голяма хвалба.Поръчах си за нова година една Алфа 147 1,9 JTD. Към края на седмицата трябва да е тукEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:mitaka 23 написа:Geraka написа:Айде и аз една голяма хвалба.Поръчах си за нова година една Алфа 147 1,9 JTD. Към края на седмицата трябва да е тук
Коментар
-
Да се похваля, че виното вече е налято и с нетърпение очаквам завършека на тая грозна година.Няма да се оплаквам ... нищъ!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
:D Хайде и аз новогодишно да се похваля: изкарах страхотни празници с приятели; дядо Коледа добре се постара с премията; бая си поиграх с колата в планината...като моторна шейна е.оплакване: празниците са се отразили негативно върху теглото ми... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06, са диети; сутринта ми изгоря крушката на късите светлини(изкара 1г, 1м и 2 дни); на работа съм, хич не ми се работи...графа междинна( ни е за хвалене, ни за оплакване): май съм влюбен.... :D
Коментар
-
И аз да се похваля:1. Ванко вчера навърши ПЕТ годинки!2. Изпратих една година, която искам да изтрия от съзнанието си, но което не знам дали е възможно. И да се оплача:1. От случващото се в последно време, 2012 с нищо не изглежда, че ще е по-добра от отишлата си 2011, а напротив - точно обратното.2. Вчера посрещнахме на Ванко РД, не с хората заради които беше спретнато тържеството. Приготовленията бяха за оня де клати клоните.ХВАЛБА: Имамам страхотни приятели и любим човек до мен, които са готови на всичко за мен и не биха ме предали или наранили никога и по никакъв начин. За такива хора си заслужава да горя и в ада дори.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар