T_SHOW написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
T_SHOW написа:ОПЛАКВАМ СЕ:Днес погребах мама. Мир на праха й.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Ichkin написа:А бе мислех да си трайкам, ама след тоя спор просто да предложа на бензините да ги накажа : Хваля се : Алфа GT 1.9 JTD ... От магаре на расов кон ... :DFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
durex_a написа:Айдееееееееееееееееееееееее пак го напрайхме на чатДа не съм капо да се "похваля" Пия водаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
оплаквам се: тая година пропуснах Италфеста и много ме е ядоплаквам се: не ми остава време за нищо, дори за мен самата оплаквам се: времето захладня и настроението ми съвсем се скапасетих се какво да ви се похваля : 7 дена без цигари и се чувствам много добреPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
И аз да помрънкам малко - в 10 часа едвам се надигнах от леглото, с ужасно главоболие и гадно настроение, което ме държи от снощи.Баща ми днес трябваше да навърши 61 години...П.С. mims, повярвай ми, нямаш представа даже какво е да нямаш време за себе си."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар