Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То човек ,като няма късмет е така: термостата не става на мойта кола, а така се зарадвах Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

Помогнах на един човек...Подадох му ток....Изгоряха ми почти всички крушки по таблото...
      "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

У дома си имаме цяла една стотинка
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба: платих данъка на колата - 13.46лв Хвалба 2: тази вечер...ще е мазало :P Оплакване: Някъде по път ми е изпаднало стъклото на мигача
          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оплакване: Тежък работен ден. За капак на път за вкъщи ужасна мъгла, дупките ги знам на изуст но тази вечер нямах късмет. Вече имам гума с балон Добре, че поне гумата има борд и само очерни джантата. Ако не беше борда, сигурно щях да съм със спукана или крива джанта. На прув поглед джантата е ок. Утре отивам да сложа нови зимни гуми
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хвалим се : Вече с нов монитор... :P
              Прикачени файлове
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хвалба - след няколко месеца мързелуване и качени(вече свалени) няколко излишни килца, почнах тренировки отновоОплакване - ееееееееее*ати мускулната треска имам, ако знаех ... нямаше да почвам
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване останах без мотор продадох го.Хваля се заглеждам се по Ланчиа Зета и скоро сигурно ще я имам.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Хвалба - почва кастинг за избор на секретарка ъъъ офис органайзер, в офиса. За предпочитане са самотни моми
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Хвалба - почва кастинг за избор на секретарка ъъъ офис органайзер, в офиса. За предпочитане са самотни моми
                      Накрая да не вземете тая с най-големите бомби или с най-късата пола?

Коментар

Самотните моми обикновено са ей такива...

Коментар

:D Да, бе, да! Сигурен съм, че emzo има предвид тези от навършване на 18г. до първо венчило! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Оплакване - от снощи 23:00 сме без вода. КопАт на няколко места из града.Ред. Хвалба - Пуснаха вудътъ!

Коментар

=Rudi= написа:
                            :D Да, бе, да! Сигурен съм, че emzo има предвид тези от навършване на 18г. до първо венчило! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Оплакване - от снощи 23:00 сме без вода. КопАт на няколко места из града.
                            За да оставиш град разположен на Дунав без вода , се изисква талант
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплаквам се: Виза реши, че ще иска да ми блокират и двете виза карти едновременно "от съображения за сигурност" и сега не мога да си платя поръчките онлайн.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Във връзка с конкурса за секретарка:Провежда се конкурс за секретарка. Влиза страхотна мадама - гърди, крака, лице - всичко като на топ модел. Шефа я разпитва: - Езици знаете ли? - Да, английски, немски и френски. - Добре, а компютри владеете ли? - Разбира се, Windows, Linux, естествено Office, програмирам малко и на Си. - Чудесно! А пишете ли бързо на машина? - До 200 знака в минута. - Прекрасно! И каква заплата искате? - 5 000 eвро! - 5 000? При нас толкова и главния инженер не получава! - Ми чук**те него тогава. Хвалба: Днес е петък, и ще мързелувам яко събота и неделяя Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                                Más vale tarde que nunca
                                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Working...
                                X