Хвалба - излязох обедна почивка и гледам до офиса продават печени кестени.Мммм бях забравил, колко хубав вкус имат, че май са и богати на белтъчинип.с. последното е грешно
Оплакване - минаха 3 шибани, шибани работни дни! (Който иска - да редактира!)Оплакване - размина ми се банкет на Боровец! Хвалба - довечера съм на детски рожден ден...ииии, искрено се надявам да предлагат алкохол!!! П.С. Кумец, аз...Розе ще пия ли в този живот или да???
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Оплакване - минаха 3 шибани, шибани работни дни! (Който иска - да редактира!)Оплакване - размина ми се банкет на Боровец! Хвалба - довечера съм на детски рожден ден...ииии, искрено се надявам да предлагат алкохол!!! П.С. Кумец, аз...Розе ще пия ли в този живот или да???
Ем кумата щом настояваш кво да те правя ще взема за НГ.Ама да знаеш,че червеното вино като го разредиш с вода повечко,баш розе си става. Оплакване-Трябваше да съм на никулден тази вечер,а аз на работа.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Хвалба: Спечелих подаръчен комплект на Адидас от Радио Фреш Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Ти ли беше...
Дамм, да не си слушал тогава Хвалба: 1. Днес си го взех, много ми харесва!2. В събота ще празнувам студенстския празник на домашно, и междувременно.......ще гледаме Барса - Реал Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Не знам дали е за хвалба по скоро си е оплакване: смених радиаторите / и двата/ сега съм на термостат, след време и амортисьори.Мойта ламя със 100 гърла. Болна съм и за капак вали сняг
Коментар