Аз минах само с хрема и кихане за 2-3 дни. Това зависи от имунитетта на всеки! Пиеш повече фреш,за предпочитане сок от Грейпфрути+Портокали+лимониИначе пиеш Ферфекс/или другите хиляди подобни/, панадол и след няколко греени ракии ще си ток.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
УФ то не я карам колата, колкото я правя Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 ходих на майстор и диагнозата не е хубава-поне за мойто портмоневоден радиатор -издава багажапредни амортисьори-за смяна
Коментар
-
VesMil написа:Аз минах само с хрема и кихане за 2-3 дни. Това зависи от имунитетта на всеки! Пиеш повече фреш,за предпочитане сок от Грейпфрути+Портокали+лимониИначе пиеш Ферфекс/или другите хиляди подобни/, панадол и след няколко греени ракии ще си ток.
Коментар
-
Оплаквам се: Утре се връщам в България... Оплаквам се: Май само в България и Гърция има криза за която говорят политиците...в Германия и Португалия не забелязах...(Португалия май беше пред фалит...само да видите колко народ има по магазините...и какви сметки правят...). Ако можеше и ние да сме в криза като тяхната щеше да е прекрасно...Хваля се: от 1-ви декември отново на работа ))) Нямам търпение вечеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
dikanio написа:Виж ракията няма аналог и заместител :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Оплакване: реших да си купя едно комплектче дезодорант и тоалетна вода на плейбой в Кауфланд на обявена цена 12.59лв,а на касата мина на 22.99лв Хвалба: поне ми приеха рекламацията на информация и ми върнаха сумата, въпреки, че по закон търговеца е длъжен да продаде изложената стока с обявената цена! Но реших да не задълбочавам, какичките си признаха грешката
Коментар
-
ogi28b написа:Трябвало е да задълбаеш, иначе след теб ще се излъже друг, после друг....
Коментар
-
///// написа:Хваля се - в събота имах драги гости от Ямбол! Оплаквам се - в неделя Живка ще има рожден ден и става на 22, а аз нищо не съм и купил за подарък!ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Хвалба: Счупих скоростите на фиата ... пак ! Оплакване: Днес си изтрясках главата поне 6 пъри в различни остри и тъпи обекти ... :DFiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
T_SHOW написа:Ако искаш заедно може да й подарим моя Фиат, пък ти ще почерпиш.Оплаквам се: Хич не ми се дава на Живка, ама нали е за Живко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар