Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз минах само с хрема и кихане за 2-3 дни. Това зависи от имунитетта на всеки! Пиеш повече фреш,за предпочитане сок от Грейпфрути+Портокали+лимониИначе пиеш Ферфекс/или другите хиляди подобни/, панадол и след няколко греени ракии ще си ток.

Коментар

УФ то не я карам колата, колкото я правя Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 ходих на майстор и диагнозата не е хубава-поне за мойто портмоневоден радиатор -издава багажапредни амортисьори-за смяна

Коментар

VesMil написа:
        Аз минах само с хрема и кихане за 2-3 дни. Това зависи от имунитетта на всеки! Пиеш повече фреш,за предпочитане сок от Грейпфрути+Портокали+лимониИначе пиеш Ферфекс/или другите хиляди подобни/, панадол и след няколко греени ракии ще си ток.
        Много добре знаете, че всички сокове, нямат нищо общо с плодовете, от които уж са направени. Най-добре си яжте сурови плодове. Фервексите пък съдържат 2 таблетки най-обикновен парацетамол, който струва лев и нещо (20 таблетки), а едно прахче струва почти лев. С две думи по-добре пийте парацетамол, витамин C и някакъв билков чай, вместо да се набутвате няколко пъти повече за фервекс. Виж ракията няма аналог и заместител :D
        Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
        ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Оплаквам се: Утре се връщам в България... Оплаквам се: Май само в България и Гърция има криза за която говорят политиците...в Германия и Португалия не забелязах...(Португалия май беше пред фалит...само да видите колко народ има по магазините...и какви сметки правят...). Ако можеше и ние да сме в криза като тяхната щеше да е прекрасно...Хваля се: от 1-ви декември отново на работа ))) Нямам търпение вече
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

dikanio написа:
            Виж ракията няма аналог и заместител :D
            дъ бест - погледнете аватара по темата - оплаквам се - в неделя обръщах двора - днес всеки мускул ме боли - явно се заседявам доста пред компютъра...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Хваля се - в събота имах драги гости от Ямбол! Оплаквам се - в неделя Живка ще има рожден ден и става на 22, а аз нищо не съм и купил за подарък!

Коментар

Да се Оплача: докато странствах, някой е спрял в петата врата на колата ми. В резултат - подгъната е планката с контактните пластини и нямам чистачка и нагряване на стъклото. Ще се изразя културно: Да правя любов с този не-гражданин...

Коментар

Оплакване: реших да си купя едно комплектче дезодорант и тоалетна вода на плейбой в Кауфланд на обявена цена 12.59лв,а на касата мина на 22.99лв Хвалба: поне ми приеха рекламацията на информация и ми върнаха сумата, въпреки, че по закон търговеца е длъжен да продаде изложената стока с обявената цена! Но реших да не задълбочавам, какичките си признаха грешката
                  Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Трябвало е да задълбаеш, иначе след теб ще се излъже друг, после друг....

Коментар

ogi28b написа:
                      Трябвало е да задълбаеш, иначе след теб ще се излъже друг, после друг....
                      Изрично ги накарах пред мен да махнат етиките, докато ми обясняваше, че стоката на етикета е съвсем различна и даже се разминават баркодовете на продукта, който съм си избрал Аз й обясних, че не съм длъжен да следя баркодовете на всеки продукт, който купувам и й казах да разкарат етиките, за да не лъжат хората така.
                      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

///// написа:
                        Хваля се - в събота имах драги гости от Ямбол! Оплаквам се - в неделя Живка ще има рожден ден и става на 22, а аз нищо не съм и купил за подарък!
                        Ако искаш заедно може да й подарим моя Фиат, пък ти ще почерпиш.Оплаквам се: Хич не ми се дава на Живка, ама нали е за Живко.
                        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Хвалба: Счупих скоростите на фиата ... пак ! Оплакване: Днес си изтрясках главата поне 6 пъри в различни остри и тъпи обекти ... :D
                          Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
                          Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
                          Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
                          Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Хваля се : В Неделя направих 20 . Оплаквам се : Снощи беше тежка вечер в Студентски град :P .
                            Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

Хвалба: В събота съм на мааааач Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Етър - Левски
                              Más vale tarde que nunca
                              Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

T_SHOW написа:
                                Ако искаш заедно може да й подарим моя Фиат, пък ти ще почерпиш.Оплаквам се: Хич не ми се дава на Живка, ама нали е за Живко.
                                Чек’, бе мой! Май се обърка! Не аз имам рожден ден, че да черпя! Сега и да се похваля/оплача, щото незнам засега какво е! Днес тати идва с неговото типо да сменяме зимните гуми и между другото ме пита дали скоро не сме се събирали с фиатите. Отговирих му, че не сме се събирали от барбикюто на Карандила (разбирай от италфеста, но иди му обянявай какво е туй нещо). И нашия ми вика, че много му се ходело някъде с колата и ако сме се събирали да съм му се обадил... А сега де! Майка приживе искаше да я взема с нас, но така и не стана. Само снимките от срещите й показвах. Май е заразно!

Коментар

Working...
                                X