Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да се пофаля пак - на Италфеста седнах в Тезис... отпред, отзад, само в багажника не влязох...ама ми идва много голяма и широка... не че гроздето е кисело
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплаквам се:Изпуснах Италфеста ...Още едно оплакване:Мрачна и дъждовна София ...
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Айдееееееееееееееееееееееее пак го напрайхме на чатДа не съм капо да се "похваля" Пия вода

Коментар

Immortal написа:
          Ichkin написа:
          А бе мислех да си трайкам, ама след тоя спор просто да предложа на бензините да ги накажа : Хваля се : Алфа GT 1.9 JTD ... От магаре на расов кон ... :D
          И аз се хваля:Алфа Джулиета.... (покарах за малко ) Много върви...особено в режим "Динамик"... става неукротим звяр...Наказва всякакви нафтови отоплителни печки, даже и такива с вентилатори
          Тя Джулиетата имаше вентилатор и тя бе, как иначе се вадят 170 магарета от мотор 1,4...Па ти за отоплителните печки не се обаждай, щото ти казах няколко дни преди феста че ще те разхълцам с Алфата, ама ти не та не, не можело да върви колкото ХГТ... На, Емо ти го показа, па ти в който крачол искаш го мести И ръка целувай че измародерствах Цецо Фиорето за Джулията, иначе щяхме да си я гледаме с тебе само... Ма нали затова се жертвах да давам интервю Както се казва - за да поискаш, трябва да дадеш Ичкин, честито приятелю, я кажи на Алфата мотора като на моята ли е
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

По темата: да се похваля - на Италфеста се уверих че Алфа 159 е моята кола....Да се оплача - нямам толкова пари...Ама както се казва в рекламата на Джони Уокър - не спирай да мечтаеш!
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Оплакване - пак го пропуснах тоо италфест, да ева.Хвалба - след последните донастройки и тестове, Живето ми дава разход 8,666 лева за 100 км пробег извън града при скоррост на ръба на ограниченията от правилника и мъничко отгоре в допустимото. Имам още нещо напредвид, дето ми се мота из главата, та се надявам да сваля с още 50 ст ... 1 лев за 100 км, ама да видим.

Коментар

Цялувам, цялувам... квото кажеш Удоволствието си струваше.Иначе съм такъв фен, че хич не разбрах, какъв двигател беше туй чудо @donnna: Куни, аз на пролетния събор на Ланча даже имах удоволствието да покарам (по-точно - да преместя) един такъв Тезис...

Коментар

Оп, айде и аз да омажа новата тема - прибрах се от село, където имаше нет! Макар и аз кратко, изкарахме супер, свършихме много хубава работа.Хвалба - имаме си запазена вила за Нова годинааааааа! Оплакване - изтървахме феста тая година. Хвалба - вече съм на 95% готова за събитието на годината! П.П. Честито на Ичкин за колцата! Да почерпиииш!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Хораааа хваля се, направо и реклама ще направя, за пръв път от 10 години си намерих боза с захар Също като едно време ехххххх, наи после баси не бях пил боза с години заради подсладителите дето ползват в нея, а сега боза с захар направооо тва е като да ти запали фиата от първия път сутрин Та ако някои иска да пие читава боза в кауфланда я набарах последните две шишета като видях че са с захар ги отнесох и двете , бозата е в тъмно кафеви бутилки и е произведена от Бомакс, може да ви звучи като реклама, но за мен това си е спомен от миналото истинската хубава боза!!!!
                    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                      Хораааа хваля се, направо и реклама ще направя, за пръв път от 10 години си намерих боза с захар Също като едно време ехххххх, наи после баси не бях пил боза с години заради подсладителите дето ползват в нея, а сега боза с захар направооо тва е като да ти запали фиата от първия път сутрин Та ако някои иска да пие читава боза в кауфланда я набарах последните две шишета като видях че са с захар ги отнесох и двете , бозата е в тъмно кафеви бутилки и е произведена от Бомакс, може да ви звучи като реклама, но за мен това си е спомен от миналото истинската хубава боза!!!!
                      Е ся кажи,че и турски сериали гледаш и направо незнам коя боза е по-истинска.И да попитам тва бозата с какъв алкохол върви най-много бе?
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

таз боза от Кауфланд-а съм я пил покрай децата - хич не е хубава, кво й се възхищаваш не знам....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

ОПЛАКВАМ СЕ:Днес погребах мама. Мир на праха й.
                          ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

donnna написа:
                            таз боза от Кауфланд-а съм я пил покрай децата - хич не е хубава, кво й се възхищаваш не знам....
                            Ми тя и мацката на отсрещната маса не ми харесва ама на тебе може и да хареса Боза с ЗАХАР а не с аспартам, чел си книги няма кво да ти обяснявам
                            Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                            Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                            Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

T_SHOW написа:
                              Нека почива в мир!

Коментар

T_SHOW написа:
                                Моите съболезнования! Съжалявам! Знам колко е тежко!

Коментар

Working...
                                X