да се пофаля пак - на Италфеста седнах в Тезис... отпред, отзад, само в багажника не влязох...ама ми идва много голяма и широка... не че гроздето е кисело
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се:Изпуснах Италфеста ...Още едно оплакване:Мрачна и дъждовна София ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Immortal написа:Ichkin написа:А бе мислех да си трайкам, ама след тоя спор просто да предложа на бензините да ги накажа : Хваля се : Алфа GT 1.9 JTD ... От магаре на расов кон ... :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
По темата: да се похваля - на Италфеста се уверих че Алфа 159 е моята кола....Да се оплача - нямам толкова пари...Ама както се казва в рекламата на Джони Уокър - не спирай да мечтаеш!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Оплакване - пак го пропуснах тоо италфест, да ева.Хвалба - след последните донастройки и тестове, Живето ми дава разход 8,666 лева за 100 км пробег извън града при скоррост на ръба на ограниченията от правилника и мъничко отгоре в допустимото. Имам още нещо напредвид, дето ми се мота из главата, та се надявам да сваля с още 50 ст ... 1 лев за 100 км, ама да видим.
Коментар
-
Оп, айде и аз да омажа новата тема - прибрах се от село, където имаше нет! Макар и аз кратко, изкарахме супер, свършихме много хубава работа.Хвалба - имаме си запазена вила за Нова годинааааааа! Оплакване - изтървахме феста тая година. Хвалба - вече съм на 95% готова за събитието на годината! П.П. Честито на Ичкин за колцата! Да почерпиииш!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Хораааа хваля се, направо и реклама ще направя, за пръв път от 10 години си намерих боза с захар Също като едно време ехххххх, наи после баси не бях пил боза с години заради подсладителите дето ползват в нея, а сега боза с захар направооо тва е като да ти запали фиата от първия път сутрин Та ако някои иска да пие читава боза в кауфланда я набарах последните две шишета като видях че са с захар ги отнесох и двете , бозата е в тъмно кафеви бутилки и е произведена от Бомакс, може да ви звучи като реклама, но за мен това си е спомен от миналото истинската хубава боза!!!!Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Хораааа хваля се, направо и реклама ще направя, за пръв път от 10 години си намерих боза с захар Също като едно време ехххххх, наи после баси не бях пил боза с години заради подсладителите дето ползват в нея, а сега боза с захар направооо тва е като да ти запали фиата от първия път сутрин Та ако някои иска да пие читава боза в кауфланда я набарах последните две шишета като видях че са с захар ги отнесох и двете , бозата е в тъмно кафеви бутилки и е произведена от Бомакс, може да ви звучи като реклама, но за мен това си е спомен от миналото истинската хубава боза!!!!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
donnna написа:таз боза от Кауфланд-а съм я пил покрай децата - хич не е хубава, кво й се възхищаваш не знам....Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар