Хвалим се:Типозото мина преглед...Оплаквам се:До края на месеца трябва да правя ГО...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И една хвалба от снощи: С баща ми побългарихме жилото за педала, та си прибрах колата поне до нас. Самото жило беше така заяло в кожуха си, че едвам го раздвижихме, предишния майстор, който ми го сменя доста "качествено" го е оправил. Поне новото жило аз ще си го монтирам, да ми е мирна главата Надявам се да се оправи и твърдостта на педала...Така и така се оплаквам/хваля с това жило, да не пускам нова тема, някой колега може ли да сподели дали трябва на канал да го сменям, тъй като видях, че две от гайките на самото жило, където влиза за към купето са на доста неудобно място и почти неможе да се бръкне(т.е. неудобно е за развъртане). Става дума за колата от подписа..
Коментар
-
Хваля се: "Оправих" си климатроника...ПС. Ако някой реши да сваля конзолата на климатроника на стилото...да пише...отнема около 3 часа демонтаж и монтаж като незнаеш кое къде е...Оплакване: Искаше ми се да инспектирам моторчетата и клапите на кимата, но трябва да свалям цялото табло...и ме домързя...Ако някой ги е свалял да пише, да сподели опитRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
gamma написа:Хвеаля се - Мими е с чисто нови гумета. Минах преглед и всичко е перфектно! Оплаквам се - половин час след това ме удариха отзад...
Коментар
-
vital написа:Хвалба: много се вдъхнових от тая снимка :D Тенкю, Емзо отивам на кинооплакване: трябва да "преборя" половин София до киното :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар