Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sharpradi написа:
    Immortal написа:
    iv ivanov написа:
    Хвалба -Изкарах едно страхотно гости в стара загора.домакините бяха много гостоприемни . Специално благодаря на митака алекс и радко.
    И аз, и аз, и аз Оплакване: Не можах да повозя Митака, щот’ отиде на кино. И не можах да се оженя за сервитьорката на Кошарите. Каза - утре Хвалба:Аз пък си купих армаган от СЗ... 2 чифта дънки.
    Дидо не е късно да се ожениш за сервитьорката.Ама май беще с халка
    Те по принцип са с по 2 халки. Хвалба днес съм нощна и цял ден релакс.И още една вчера си смених масло,антифриз и течност за чистачки.Очаквам си и зимните гуми и вече съм на линия за зимата.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

А в петък следобед...на линия ли си??? Към 17ч.? Хвалба - на рожден ден съм довечерааа!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        А в петък следобед...на линия ли си??? Към 17ч.? Хвалба - на рожден ден съм довечерааа!
        Ми незнам за петък. Още се чудя дали да не отида за риба.
        FIAT BRAVO 1.6
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Мамаим мизерна мързелива... Свалили ми нощеска страничния десен мигач на Ипсилонката... То да беше гъзарийка, красота... а то стандартна джаджа за модела, някой много го е мързяло да се разходи да потърси... Бахти изрудите... На косъм съм да хвана отверката и да тръгна с едно пликче да си събера от цяла Надежда4 от де що видя Ипсилон мигачите, да си имам за после...

Коментар

Оплаквам се-щях да умра до обяд.Много бавно изтрезнявам напоследък.Оплаквам се пак-довечера съм на рожден ден,а въобще не ми се пие...

Коментар

Оплакване: Мареята е в бокса (пред входа).Запушени инжектори,изпратени за почистване. При свалянето на единият инжектор се счупи конектора за буксата и се наложи покупката на нов-стар такъв Оплакване-хвалба: Поканиха ме да ръководя един проект в Германия и най-вероятно до 3 седмици ще трябва да замина за там. Очертава се още една новогодишна вечер изкарана в Германия
              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Оплакване - изтрещяха ме 220в.Следващия колега/шеф, който ми диша във врата, докато работя с високо напрежение ще го отнесе жестоко Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 . Хвалба - предпазителя изключи и само ме разтресе.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване-не ме оставиха днес да спя след нощна снощи.Емо така си е чувството като те прихване електричеството се чувстваш изпразнен за известно време.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хваля се: Купих си акумулатор 75Ач..фуфу пали вече от раз и съм много доволен. Хваля се: Даде ми 5.1л/100км от Добрич до София като определено не карах бавно и икономично.Хваля се: Днес обслужих и колата на момата. Гуми, масло, акумулатор. Оплакване: Ходи ми се някъде по кръчмите, а няма с кой да седна да пия...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване: Почина ми котката... на 14 години и 6 месеца. RIP
                      Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Съжалявам, колега, за котето. Знам какво е да загубиш домашен любимец, още повече,че е живял толкова дълго с вас.......................Хвалба - махам се за 5 дни от София!!! Поводът - като се върна!
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Хвалба.Вчера щерка ми имаше имен ден Оплакване.И аз като колегата нещо напоследък много бавно изтрезнявам,да го ева.

Коментар

Още едно оплакване от сутринта: Тръгвам за работа - скъсвам жило на съединител на 500м от вкъщи Оставям колата, спират ме полицаи да свитеделствaм, изпускам рейса. Чакам рейс 30 минути и за капак на всичко - контрольори и разправии с нередовни пътници - 5мин на 1 спирка. Закъснявам за работа...Май станаха много оплаквания в 1, еб*хти скапания ден!!!
                            Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Re:

dimaldim написа:
                              Още едно оплакване от сутринта: Тръгвам за работа - скъсвам жило на съединител на 500м от вкъщи Оставям колата, спират ме полицаи да свитеделствaм, изпускам рейса. Чакам рейс 30 минути и за капак на всичко - контрольори и разправии с нередовни пътници - 5мин на 1 спирка. Закъснявам за работа...Май станаха много оплаквания в 1, еб*хти скапания ден!!!
                              Има и такива дни !Да ти е здрав въртокъщтника ,Колега !
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалене: Купих части за предницата...носач и биалета...сега умувам дали да не взема да сменя и другия носач за който казват, че уж бил здрав...Оплакване: Май съм изгубил 100лв...
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X