Хвалба -Изкарах едно страхотно гости в стара загора.домакините бяха много гостоприемни . Специално благодаря на митака алекс и радко.
И аз, и аз, и аз Оплакване: Не можах да повозя Митака, щот’ отиде на кино. И не можах да се оженя за сервитьорката на Кошарите. Каза - утре Хвалба:Аз пък си купих армаган от СЗ... 2 чифта дънки.
Дидо не е късно да се ожениш за сервитьорката.Ама май беще с халка
Те по принцип са с по 2 халки. Хвалба днес съм нощна и цял ден релакс.И още една вчера си смених масло,антифриз и течност за чистачки.Очаквам си и зимните гуми и вече съм на линия за зимата.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Мамаим мизерна мързелива... Свалили ми нощеска страничния десен мигач на Ипсилонката... То да беше гъзарийка, красота... а то стандартна джаджа за модела, някой много го е мързяло да се разходи да потърси... Бахти изрудите... На косъм съм да хвана отверката и да тръгна с едно пликче да си събера от цяла Надежда4 от де що видя Ипсилон мигачите, да си имам за после...
Оплакване: Мареята е в бокса (пред входа).Запушени инжектори,изпратени за почистване. При свалянето на единият инжектор се счупи конектора за буксата и се наложи покупката на нов-стар такъв Оплакване-хвалба: Поканиха ме да ръководя един проект в Германия и най-вероятно до 3 седмици ще трябва да замина за там. Очертава се още една новогодишна вечер изкарана в Германия
Оплакване - изтрещяха ме 220в.Следващия колега/шеф, който ми диша във врата, докато работя с високо напрежение ще го отнесе жестоко Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 . Хвалба - предпазителя изключи и само ме разтресе.
Оплакване-не ме оставиха днес да спя след нощна снощи.Емо така си е чувството като те прихване електричеството се чувстваш изпразнен за известно време.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Хваля се: Купих си акумулатор 75Ач..фуфу пали вече от раз и съм много доволен. Хваля се: Даде ми 5.1л/100км от Добрич до София като определено не карах бавно и икономично.Хваля се: Днес обслужих и колата на момата. Гуми, масло, акумулатор. Оплакване: Ходи ми се някъде по кръчмите, а няма с кой да седна да пия...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Съжалявам, колега, за котето. Знам какво е да загубиш домашен любимец, още повече,че е живял толкова дълго с вас.......................Хвалба - махам се за 5 дни от София!!! Поводът - като се върна!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Още едно оплакване от сутринта: Тръгвам за работа - скъсвам жило на съединител на 500м от вкъщи Оставям колата, спират ме полицаи да свитеделствaм, изпускам рейса. Чакам рейс 30 минути и за капак на всичко - контрольори и разправии с нередовни пътници - 5мин на 1 спирка. Закъснявам за работа...Май станаха много оплаквания в 1, еб*хти скапания ден!!!
Още едно оплакване от сутринта: Тръгвам за работа - скъсвам жило на съединител на 500м от вкъщи Оставям колата, спират ме полицаи да свитеделствaм, изпускам рейса. Чакам рейс 30 минути и за капак на всичко - контрольори и разправии с нередовни пътници - 5мин на 1 спирка. Закъснявам за работа...Май станаха много оплаквания в 1, еб*хти скапания ден!!!
Има и такива дни !Да ти е здрав въртокъщтника ,Колега !
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Хвалене: Купих части за предницата...носач и биалета...сега умувам дали да не взема да сменя и другия носач за който казват, че уж бил здрав...Оплакване: Май съм изгубил 100лв...
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар