sharpradi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
Мамаим мизерна мързелива... Свалили ми нощеска страничния десен мигач на Ипсилонката... То да беше гъзарийка, красота... а то стандартна джаджа за модела, някой много го е мързяло да се разходи да потърси... Бахти изрудите... На косъм съм да хвана отверката и да тръгна с едно пликче да си събера от цяла Надежда4 от де що видя Ипсилон мигачите, да си имам за после...
Коментар
-
Оплакване: Мареята е в бокса (пред входа).Запушени инжектори,изпратени за почистване. При свалянето на единият инжектор се счупи конектора за буксата и се наложи покупката на нов-стар такъв Оплакване-хвалба: Поканиха ме да ръководя един проект в Германия и най-вероятно до 3 седмици ще трябва да замина за там. Очертава се още една новогодишна вечер изкарана в ГерманияBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Хваля се: Купих си акумулатор 75Ач..фуфу пали вече от раз и съм много доволен. Хваля се: Даде ми 5.1л/100км от Добрич до София като определено не карах бавно и икономично.Хваля се: Днес обслужих и колата на момата. Гуми, масло, акумулатор. Оплакване: Ходи ми се някъде по кръчмите, а няма с кой да седна да пия...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Още едно оплакване от сутринта: Тръгвам за работа - скъсвам жило на съединител на 500м от вкъщи Оставям колата, спират ме полицаи да свитеделствaм, изпускам рейса. Чакам рейс 30 минути и за капак на всичко - контрольори и разправии с нередовни пътници - 5мин на 1 спирка. Закъснявам за работа...Май станаха много оплаквания в 1, еб*хти скапания ден!!!
Коментар
-
Re:
dimaldim написа:Още едно оплакване от сутринта: Тръгвам за работа - скъсвам жило на съединител на 500м от вкъщи Оставям колата, спират ме полицаи да свитеделствaм, изпускам рейса. Чакам рейс 30 минути и за капак на всичко - контрольори и разправии с нередовни пътници - 5мин на 1 спирка. Закъснявам за работа...Май станаха много оплаквания в 1, еб*хти скапания ден!!!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар