Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - Дон Стильо е с нов маховик, гооооооолям кеф.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвалба:Капо ди тути Капи е с ново масло, филтри, електро-хроматично огледало и седалки със сервомотори и подгряване. Цял ден ми отне да им направя окабеляването.Оплакване:Няма (засега)

Коментар

Отново изкривих джанта на бул. Цар Борис III. **** тъпите павета ****. Този път обаче, за разнообразие, вместо дупка от липсващи павета, имаше самотно паве на платното. Ще пиша на Данчето да го затвори тоя проклет булевард.
        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Оплаквам се: Омръзна ми да пътувам до София и да обикалям като гламав с колата!Оплаквам се: Колата ми скоро ще чукне 145 000км.

Коментар

Оплакване:Дидо още не ме е повозил в новото возило.Хвалба:Имам гости убави ора от Сливен.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ай стига с тия гости, бе колега! Хвалба - и тая година Дядо Коледа подрани с визитата си и донесе мнооого подаръци! Хвалба/ оплакване - Шефчето си взе 10 дни отпуска.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Хвалба: изкарах невероятен SPA Weekend.

Коментар

VesMil написа:
                  Хвалба: изкарах невероятен SPA Weekend.
                  Къде, къде, колега, че с жената сега гледаме офертите във фейса да си изберем нещо подобно? И, доволен ли си?
                  Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Доволен съм колега ,доста даже. Ако искаш инфо пиши ми на ЛС.

Коментар

Оплакване - 3 часа репетиции. Мразя, мразя, мразя проклетия немски!!!Хвалба/ оплакване - получихме покана за участие в Еквадор. Билетът мноу скъп.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Оплакване - 3 часа репетиции. Мразя, мразя, мразя проклетия немски!!!Хвалба/ оплакване - получихме покана за участие в Еквадор. Билетът мноу скъп.
                        Да не се върнете със тежки куфари тип"Боевски".Смених предните амортисьори.Голям кеф.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хвалба -Изкарах едно страхотно гости в стара загора.домакините бяха много гостоприемни . Специално благодаря на митака алекс и радко.
                          FIAT BRAVA 1.4 12V 97

Коментар

iv ivanov написа:
                            Хвалба -Изкарах едно страхотно гости в стара загора.домакините бяха много гостоприемни . Специално благодаря на митака алекс и радко.
                            И Аз И Аз И Аз!!!!!
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

iv ivanov написа:
                              И аз, и аз, и аз Оплакване: Не можах да повозя Митака, щот’ отиде на кино. И не можах да се оженя за сервитьорката на Кошарите. Каза - утре Хвалба:Аз пък си купих армаган от СЗ... 2 чифта дънки.

Коментар

Immortal написа:
                                iv ivanov написа:
                                И аз, и аз, и аз Оплакване: Не можах да повозя Митака, щот’ отиде на кино. И не можах да се оженя за сервитьорката на Кошарите. Каза - утре Хвалба:Аз пък си купих армаган от СЗ... 2 чифта дънки.
                                Дидо не е късно да се ожениш за сервитьорката.Ама май беще с халка
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X