Оплакване: Няма по-шибан ден!Оплакване 2: Няма по-шибана държава!Оплакване 3: Как да кажа, че съм горд, че съм Българин, като ме е срам да кажа, че съм Българин и че ме е срам от ШИБАНАТА ми държава! Неискам да съм Българин и ме е срам да съм, жив да не съм в тази пустинящина, на всеки му пожелавам да се разкара от тази пумия тук и да си намери някое по-добро място за живеене! Шибана държава с шибан народ, защо ние младите не сме искали да сме тук, Е как да искаме като освен, че нямаме развитие тук всеки ни с*ре в устите... май се олях, ще ме извинявате, ама трябва да си излея гнева! УЖАС!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:А ето какво видях преди няколко дни - паякът в Пазарджик вдигна кола, изпусна я на земята от повече от метър разстояние, при което колата удари и друга кола, паркирана в съседство, оля я с някакво масло и си изниза ни лук ял, ни лук мирисал.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Оплакване - малък, гаден Принко ме върза много яко 1во Априлски !Росен да не чете[00:01:26] Princo says: днеска видях стилото леко ударено[00:01:36] Princo says: от лявата страна[00:01:38] Princo says: [00:01:46] Emzo says: кое стило ве ?[00:01:47] Princo says: леко, леко, бая смачкано си беше :D[00:01:50] Princo says: твоеот[00:01:53] Emzo says: да ве[00:01:54] Princo says: HGT killer[00:02:23] Emzo says: стига е [00:02:34] Princo says: мда, калник , броня, фар[00:02:56] Emzo says: да ве[00:02:59] Emzo says: лъжеш ме ?[00:03:06] Princo says: не ве[00:03:31] Princo says: бъзикам се ве[00:03:33] Princo says: просто е 1ви АприлF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Оплакване: Едно просто и никакво кашляне ме направи почти неподвижен. Днес се изкашлях и сега ме боли адски много кръста. Движа се като робот и движенията са ми ограничени. По този повод, едно една статия. Внимавайте!http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...invalid.155378
Коментар
-
emzo написа:Мрън - местим си офиса на ново място, където паркоместата са много кът, май ще трябва да паркирам на 1км от офисаI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
snake написа:Карам си снощи по бул. Руски в Пазарджик. Дясната лента е изцяло заета от неправилно паркирани коли, така че аз карам в лявата. Карам с 40 км./ч., колкото е ограничението. Зад мен се залепило някакво л.йно и ме натиска да карам по-бързо, но аз продължавам да си карам с 40. Стигам до пешеходна пътека, точно до бензиностанцията на Петрол. Видях двама възрастни, които се канят да пресичат и спрях да ги пусна. Хората тръгнаха по пешеходната пътека и точно в този момент онова животно зад мен тръгна да ме изпреварва - на пешеходната пътека?! Спирачки, хората се дръпнаха уплашено и сакатлъкът се размина на косъм. Говедото, за което ви говоря, сви към бензиностанцията, паркира отстрани и влезе вътре в магазина. Явно му е била много ценна секундата, която спести като не пусна и за малко не уби хората на пешеходната пътека.А ето какво видях преди няколко дни - паякът в Пазарджик вдигна кола, изпусна я на земята от повече от метър разстояние, при което колата удари и друга кола, паркирана в съседство, оля я с някакво масло и си изниза ни лук ял, ни лук мирисал.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
popara801 написа:Хвалба-оплакване:Продадох си джантичките 17-ките.Взех им добра цена,но пък стойката на колата беше уникална с тях и не ми се продаваха.Да са честити на новия собственик.Ще се разхождат в Сливен.
Коментар
-
Immortal написа:popara801 написа:Хвалба-оплакване:Продадох си джантичките 17-ките.Взех им добра цена,но пък стойката на колата беше уникална с тях и не ми се продаваха.Да са честити на новия собственик.Ще се разхождат в Сливен.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
emzo написа:От 17 на 16 градско, разликата е 1.5 литра нафта, да не е луд да кара с 17" ?Оплакване - карам на бензин, че разбъзиках яко метанаFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар