Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Няма по-шибан ден!Оплакване 2: Няма по-шибана държава!Оплакване 3: Как да кажа, че съм горд, че съм Българин, като ме е срам да кажа, че съм Българин и че ме е срам от ШИБАНАТА ми държава! Неискам да съм Българин и ме е срам да съм, жив да не съм в тази пустинящина, на всеки му пожелавам да се разкара от тази пумия тук и да си намери някое по-добро място за живеене! Шибана държава с шибан народ, защо ние младите не сме искали да сме тук, Е как да искаме като освен, че нямаме развитие тук всеки ни с*ре в устите... май се олях, ще ме извинявате, ама трябва да си излея гнева! УЖАС!!!
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

snake написа:
      А ето какво видях преди няколко дни - паякът в Пазарджик вдигна кола, изпусна я на земята от повече от метър разстояние, при което колата удари и друга кола, паркирана в съседство, оля я с някакво масло и си изниза ни лук ял, ни лук мирисал.
      DAFUQ ?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! !??!!??!?!?!?!?!?Обади ли се на някой нещо, а у ... Аз в такъв случай и да имах работа, щях да си отложа всичко, да викна КАТ, да викна още 2-3ма свидетели .... т’ва е .... е т’ва е .... нямам думи просто ... Е тая случка може да ме подлуди ако го видя ... П.П.: dimaldim - да не се обиждаш, ама просто понеже са ми писнали тия приказки да ги слушам ... На кривия к*р, космите му пречат ! Писна ми разни хора да се оправдават с държавата ... тъп български манталитет ...
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Оплакване - малък, гаден Принко ме върза много яко 1во Априлски !Росен да не чете
        [00:01:26] Princo says: днеска видях стилото леко ударено[00:01:36] Princo says: от лявата страна[00:01:38] Princo says: [00:01:46] Emzo says: кое стило ве ?[00:01:47] Princo says: леко, леко, бая смачкано си беше :D[00:01:50] Princo says: твоеот[00:01:53] Emzo says: да ве[00:01:54] Princo says: HGT killer[00:02:23] Emzo says: стига е [00:02:34] Princo says: мда, калник , броня, фар[00:02:56] Emzo says: да ве[00:02:59] Emzo says: лъжеш ме ?[00:03:06] Princo says: не ве[00:03:31] Princo says: бъзикам се ве[00:03:33] Princo says: просто е 1ви Април
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване: Едно просто и никакво кашляне ме направи почти неподвижен. Днес се изкашлях и сега ме боли адски много кръста. Движа се като робот и движенията са ми ограничени. По този повод, едно една статия. Внимавайте!http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...invalid.155378

Коментар

хвалба:жена ми не беше карала много време и днес кара и се справи много добре.оплаквам се:изтича й прегледа на колата и разбрах че прегледа е станал 55 лв.
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Мрън - местим си офиса на ново място, където паркоместата са много кът, май ще трябва да паркирам на 1км от офиса
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Мрън - местим си офиса на ново място, където паркоместата са много кът, май ще трябва да паркирам на 1км от офиса
                Градски транспорт в СЗ няма ли?Ааааа, ти имаш уредба да избиваш ... забравих!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Андрей, не се дразни, че днес ми е черен ден... метана 1.86 лв/кг... Разходът ми става 11 лв вместо досегашните 10 лв/100 км. Уж руснаците намалиха цената... Това да се счита за ГОЛЯМО оплакване.

Коментар

Хвалба: Ходих 20 минути без проблем. В четвъртък и петък пак и може да си взема протезата да тренирам удома. :D Оплакване:Пак разправии с адвокати...абе
                    Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                    Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

snake написа:
                      Карам си снощи по бул. Руски в Пазарджик. Дясната лента е изцяло заета от неправилно паркирани коли, така че аз карам в лявата. Карам с 40 км./ч., колкото е ограничението. Зад мен се залепило някакво л.йно и ме натиска да карам по-бързо, но аз продължавам да си карам с 40. Стигам до пешеходна пътека, точно до бензиностанцията на Петрол. Видях двама възрастни, които се канят да пресичат и спрях да ги пусна. Хората тръгнаха по пешеходната пътека и точно в този момент онова животно зад мен тръгна да ме изпреварва - на пешеходната пътека?! Спирачки, хората се дръпнаха уплашено и сакатлъкът се размина на косъм. Говедото, за което ви говоря, сви към бензиностанцията, паркира отстрани и влезе вътре в магазина. Явно му е била много ценна секундата, която спести като не пусна и за малко не уби хората на пешеходната пътека.А ето какво видях преди няколко дни - паякът в Пазарджик вдигна кола, изпусна я на земята от повече от метър разстояние, при което колата удари и друга кола, паркирана в съседство, оля я с някакво масло и си изниза ни лук ял, ни лук мирисал.
                      Ако бях аз ,щях да запиша номера на паяка и да се обадя на 112...Ще седя до последно ,докато не видя ,че оня идиот от паяка си получи заслуженото...Не стига ,че са пълни идиоти и вдигат коли ,така че задръстват цялото движение за 10-на минути ,ами ще правят щети...Мале това ако се случи на моята кола ще им запаля паяците ,честно!!!Иначе съм им се нагледал на идиотизмите на тия...Точно пред работата е стоянка на таксита и редовно вдигат коли ,и са от тъп по-тъп тия...А сега нека се похваля...Типо-то запали от раз ,при положение ,че не беше палено от октомври миналата година...Сложих му акумулатора и от 2 завъртания на стартера и запали...Не го очаквах между другото...Много корава таз кола бре... Веднага я изкъпах и налях хубав бензин ,и довечера по късните часове ще има разходка... Впрочем може да се счита за мнооого голяма хвалба това...Бях забравил колко е кеф да си карам Типо-то...Досега карах Кордобата и с ръка на сърце ,мога да кажа ,че тя върви повече ,вози по-меко ,и е по тиха...НО Фиата носи повече кеф на душата!!!
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хвалба-оплакване:Продадох си джантичките 17-ките.Взех им добра цена,но пък стойката на колата беше уникална с тях и не ми се продаваха.Да са честити на новия собственик.Ще се разхождат в Сливен.
                        FIAT BRAVO 1.6
                        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                          Хвалба-оплакване:Продадох си джантичките 17-ките.Взех им добра цена,но пък стойката на колата беше уникална с тях и не ми се продаваха.Да са честити на новия собственик.Ще се разхождат в Сливен.
                          Аз така и не разбрах що ги продаде, ама... предполагам за пари И аз продавам едни оригинални 15" от Браво HGT, ма няма кандидати.

Коментар

Immortal написа:
                            popara801 написа:
                            Аз така и не разбрах що ги продаде, ама... предполагам за пари И аз продавам едни оригинални 15" от Браво HGT, ма няма кандидати.
                            Пусни тема в съответния раздел.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

От 17 на 16 градско, разликата е 1.5 литра нафта, да не е луд да кара с 17" ?Оплакване - карам на бензин, че разбъзиках яко метана
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                От 17 на 16 градско, разликата е 1.5 литра нафта, да не е луд да кара с 17" ?Оплакване - карам на бензин, че разбъзиках яко метана
                                Ква нафта ве? Гореше ми 0.7кг повече метан на 100км.Затова ги продадох.А кво стана с новата рейка?ако върви на метан не прави грешката да караш на бензин.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X