Само да дойде уикенда, мисля да скитосвам яко.Хвалби бяха туй.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Лош завършек на деня.Късмет ,че всички са невредими.ПТП по вина на пиян водач предприел неправилно изпреварване.След ПТП то,зарязал автомобила си и избягал от местопроизшествието пеш.Инцидента станал край Айтос.Добре ,че бравата излезе куче машина та я прибирах на ход до Бургас.
Коментар
-
vili151279 написа:krasio_79bs написа:Лош завършек на деня.Късмет ,че всички са невредими.ПТП по вина на пиян водач предприел неправилно изпреварване.След ПТП то,зарязал автомобила си и избягал от местопроизшествието пеш.Инцидента станал край Айтос.Добре ,че бравата излезе куче машина та я прибирах на ход до Бургас.
Коментар
-
Краси, ако пораженията са само калник и броня - за 150 лв. ще се оправят нещата и няма смисъл да се разправя със сидилища. До дори се сещам за една Марея с абсолютно същия цвят в една морга тука в Кюстендил - ако има нужда свиркайте - ще ходя да видя дали е налична още. Хм.. калника дали ще стане от Марея!?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
krasio_79bs написа:Благодаря,Кире!За сега не сме правили обстоен оглед,но имам големи съмнения за крива греда и ходова част.Като ги знам масторите из Бургас,по скоро ще искат едни 600-700 лв. за всичко.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nedialk00
от марея за съжаление няма да станат калник и броня, носача е по-дълъг с 1 см... всъщност ще стане, ама няма да могат да се напаснат ръбовете, и удара ще си личи; според мен има и крив носач
Коментар
-
dannybo написа:Интересен момент е хванат на снимката. Изглежда все едно колегата Красьо виновно се оправдава сплел ръце, а лелката и полицая го хокат.
Коментар
-
Оплакване 1: Днес едно русо ТПЗ с мерцедес за малко да ме отнесе на регулирано със знаци кръстовище. Толкова се вбесих, че освен с клаксона, я засипак и с дебели и мазни попържни. Оплакване 2: След вбесяването пък изпаднах в шок, защото попържните станаха достояние на 9-годишната ми дъщеря, която седеше на задната седалка. Тя обаче ме успокои, че вече е чувала подобни "глупости" в училище. Ужас...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Карам си снощи по бул. Руски в Пазарджик. Дясната лента е изцяло заета от неправилно паркирани коли, така че аз карам в лявата. Карам с 40 км./ч., колкото е ограничението. Зад мен се залепило някакво л.йно и ме натиска да карам по-бързо, но аз продължавам да си карам с 40. Стигам до пешеходна пътека, точно до бензиностанцията на Петрол. Видях двама възрастни, които се канят да пресичат и спрях да ги пусна. Хората тръгнаха по пешеходната пътека и точно в този момент онова животно зад мен тръгна да ме изпреварва - на пешеходната пътека?! Спирачки, хората се дръпнаха уплашено и сакатлъкът се размина на косъм. Говедото, за което ви говоря, сви към бензиностанцията, паркира отстрани и влезе вътре в магазина. Явно му е била много ценна секундата, която спести като не пусна и за малко не уби хората на пешеходната пътека.А ето какво видях преди няколко дни - паякът в Пазарджик вдигна кола, изпусна я на земята от повече от метър разстояние, при което колата удари и друга кола, паркирана в съседство, оля я с някакво масло и си изниза ни лук ял, ни лук мирисал.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Карам си снощи по бул. Руски в Пазарджик. Дясната лента е изцяло заета от неправилно паркирани коли, така че аз карам в лявата. Карам с 40 км./ч., колкото е ограничението. Зад мен се залепило някакво л.йно и ме натиска да карам по-бързо, но аз продължавам да си карам с 40. Стигам до пешеходна пътека, точно до бензиностанцията на Петрол. Видях двама възрастни, които се канят да пресичат и спрях да ги пусна. Хората тръгнаха по пешеходната пътека и точно в този момент онова животно зад мен тръгна да ме изпреварва - на пешеходната пътека?! Спирачки, хората се дръпнаха уплашено и сакатлъкът се размина на косъм. Говедото, за което ви говоря, сви към бензиностанцията, паркира отстрани и влезе вътре в магазина. Явно му е била много ценна секундата, която спести като не пусна и за малко не уби хората на пешеходната пътека.А ето какво видях преди няколко дни - паякът в Пазарджик вдигна кола, изпусна я на земята от повече от метър разстояние, при което колата удари и друга кола, паркирана в съседство, оля я с някакво масло и си изниза ни лук ял, ни лук мирисал.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар