Хвалба: Бравата днес мина преглед! Затегнали са положението доста. Проверяват всичко поне тук в ДОбрич. Без бележка за данък не пускат. Накараха ме да си сложа и чистачката на задното стъкло защото иначе не можело въпреки че не работи. Отделно пожарогасители и т.н. ми искаха...Но всичко е 6+ и си имам нов талон Хвалба2: Смених отново едната биалета на стилото...да видим до кога ще изкара новата уж е маркова и скъпа...45лв...старата изтрая 1 месец...Оплакване: Почивката свърши...Хвалба: За 4 дни 1336км...среден разход 5.4л/100км средна скорост около 80км/ч бая си пообиколих София Перник Дряново Шипка Етъра Габрово В.Търново...хайманлък
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакванеееее - снощи инстлирах WIN7 на едно ново лаптопче, сега трябва да го махна и да инстална ХР заради един тъп Grabber ! Тъпото нещо няма драйвери за WIN7. Отиде цял ден в занимавка с глупости !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
То кво и да се оплаквам братче ... към 200 лв. са ми паднали от джоба днеска ... Щях да ходя на 2 мача ... единия го отложиха, другия го гледам по тв ... Ааабе ... не ми е ден днеска ... след малко ще ходя на фитнес ... та дано оживея ... че метеор очаквам да падне :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
donnna написа:оплаквам се...Ланчата е на бояджия...Фиата му сгъна стартера и през ден бутам за да запали...Общо взето - от два стола - на земята...Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
+Сложих новите летните гуми с "новите" стари алуминиеви джанти.Монтирах си т.нар. дрифтърски волан ...какво ще дрифтя на кола с предно обаче и аз не знам Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 -Обиколих абсолютно целия Бургас докато намеря последния фланец за Типо/ТемпраEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
VooDoo написа:Днес си купих алуминиева кора за двигателя. Много съм довoлен ,че успях да си намеря такава кора, но още повече съм доволен от цената- 60 лв.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар