Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автомобилен лаик

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Автомобилен лаик

    Здравейте на всички!Горд собственик съм на фиат, да "чукна" на дърво засега всичко е наред. Но малко не ми е приятно, че не съм на "ти" с автомобилите и съответно искам да се образовам в тази насока.Ако можете да ме насочите към подходящи четива? Знам, че може би Ви звучи леко глупаво, но човек винаги има какво да научи.По принцип добре ли е, предвид че притежавам Fiat, да започна от User Manual-а, или това би ми дало насока само за марката Fiat?Общо взето карам колата си на "магия", като само зареждам бензин и гледам много да не я "ръчкам". Също редовно си я обслужвам.Предварително Ви благодаря!P.S. може да не съм улучил точния раздел за което предварително се извинявам.

    #2
    Здравей, всъщност ако искаш донякъде да разбереш устройството на двигателя,кое как работи във youtube има много клипове от които ще разбереш почти всичко.Може да започнеш оттам като за начало

    Коментар


      #3
      Със здраве да си я караш и много безаварийни километри Щом искаш да се учиш,а не знаеш нищо,което и да почнеш все ще ти е от полза :D Посещавай повече срещи и ще научиш доста неща Успех!
      MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
      "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
      R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

      Коментар

      Working...
      X