Колеги имам нужда от помощ.От малък съм по пътищата и шофирането просто ме влече ама много ме влече . Вече няколко месеца пускам CV-та по различни обяви за шофьор но никои нищо , всеки иска предишен опит и препоръки . Молбата ми е ако някой от вас работи като куриер или доставчик да удари едно рамо. В момента работя в една охранителна фирма но там просто вече не си струва.Бавят ни заплатите , удържат ни за щяло и нещяло.Имам стаж като шофьор 2 години по документи , иначе карам от 14-15 годишен .Карал съм и автобус , просто баща ми е в градския и ми е давал да го карам автобуса.Имам само Б категория , бях започнал да карам Ц категория но в последствие реших да си купя Фиатчето , защото старата ни кола издаде багажа тотално . Ако има някой да помогне ще съм много благодарен и ще има голяма почерпка . Благодаря предварително на отзовалите се колеги .Допълнено заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся работа като шофьор с кат. B, моля за помощ!
Collapse
X
-
Разтърси се малко колега, има доста предложения.http://www.iskamrabota.bg/view_ad.ph...-40&city=sofiaПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
-
fal4o написа:Колега навсякъде съм пускал CV-та даже има места където съм ходил направо в офиса и навсякъде ми искат предишен опит поне 3 години или препоръки а просто в близките 1-2 години нямам възможност да изкарам Ц и Д категорияBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар