Леле, леле, нямам думи, чета и не вярвам. Много безгрешни се събрахте тук, знаещи и не чак толкова знаещи. Бъдете живи и здрави и Бог да помага на всички !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обяснения към вече съставен акт.
Collapse
X
-
Insane написа:Ок утре ще мина с 40 през тъпото село и ще снимам да ви пусна клип колко коли ще ме изпредварят с много .....Както казах аз поука съм си зел още преди да съм получил призовката .... А за всички където казаха "егати изпускането", ами ако карах няколко за болница ??? Ами ако вие сте на моето място и карате някой дето му изтича кръвта примерно ??? Как ще карате ? Ще карате ли с 50 ?
Коментар
-
Незнам за друго ама ме зехте за мезе като темата с мотористите от преди няколко седмици ..... Аз освен от срам и ужасТ няма да си изкарвам колата вече и ще ползвам градки транспорт... щото виждаш ли аз съм най- големия джигит на пътя и съм претрепал сумати народ....Вярно е, че на всеки може да се случи.... Ама ако всеки един от нас/ вас излиза и се качва в колата със идеята "Леле дано не пребия днес някой", а в същото време всеки 1 пешеходец изобщо да не му дреме и да тича наляво надясно по или далеч от пешеходните пътеки ....По цяла седмица шофирам в София ВИНАГИ до или ПОД ограниченията и спазвам по възможност всички пешеходни пътеки и знаци.... Ежеседмично ставам свидетел на нехайството на пешеходците как се затичват на пешеходните измежду бусове пред тролей и рейсове, около трамваи смятайки че трамвая който е спрял в противоположна посока на движение им дава право да пресекът целия булевард и прочее..... А в действителност случая, в който ме заснеха беше един от малкото в които съм си позволил да не спазя ограничението. Сега ако ме питате защо даже и немога да кажа.... Както и да е не съм и кретен съвсем коректо съм отишъл на посочения ден и час .... Даже гледах да не закъснея все едно час за зъболекар имам бях 5 мин по- рано..... получих си акта ще си платя и глобата. Ако ми вземат книжката ще си изкарам 3 месеца без нея. Уговорил съм се с шефа ми да си сменим с колегата длъжностите. Все ще изкарам 24 пътувания с влак, въпреки че в петък сме висяли 40 минути като прани гащи 300 човека щото смотаняците решили петък вечер с 5 вагона да минат и хората нямаше къде да се качът при тоалетните.... изобщо не говоря за купе да се седне като бял човек.Но както и да е стига съм ви занимавал с мене и това колко неразумен шофьор съм ...... Лека вечер на всички.
Коментар
-
peho написа:Този знак за намаление на скороста на 50 км/ч е поставен неправомерно. Според закона не може да се намаля скоростта еднократно с повече от 30 км/ч. Понеже разрешената скорост извън населено място е 90 км/ч., могат да направят ограничението първо на 70 и след това на 50 км/ч. или еднократно на 60 км/ч. Това не знам дали ще ти помогне някак.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:peho написа:Този знак за намаление на скороста на 50 км/ч е поставен неправомерно. Според закона не може да се намаля скоростта еднократно с повече от 30 км/ч. Понеже разрешената скорост извън населено място е 90 км/ч., могат да направят ограничението първо на 70 и след това на 50 км/ч. или еднократно на 60 км/ч. Това не знам дали ще ти помогне някак.
Коментар
-
Дидко , а как би коментирал факта че максималната скорост която е допустима за тоя вид пътища е 90км а колегата е карал със 145км ? Да оставим настрана имало ли е знак 50-60- 70 км. И като е нямало с колко максимално би следвало да се движи всеки един от нас в тоя участък на пътя като се има в предвид че не е магистрала ? Чест му прави на колегата ,че си признава за нарушението и си взима бележка за в бъдеще . Още веднаж го поздравявам за това.
Коментар
-
Мерси за мненията тагвам си темата да чета след 3 седмици като видя какво са ми измислили за наказание... ако мога да го преживея ще си го платя като поп ако не ще се възползвам от мненията Ви и ще пусна една жалба. Благодаря още веднъж на всички. А и клип не съм снимал защото пак съм с влак... Събирам кинти за глоба
Коментар
-
коцев написа:Дидко , а как би коментирал факта че максималната скорост която е допустима за тоя вид пътища е 90км а колегата е карал със 145км ? Да оставим настрана имало ли е знак 50-60- 70 км. И като е нямало с колко максимално би следвало да се движи всеки един от нас в тоя участък на пътя като се има в предвид че не е магистрала ? Чест му прави на колегата ,че си признава за нарушението и си взима бележка за в бъдеще . Още веднаж го поздравявам за това.
Коментар
-
Засекли са го от около 200 м от табелата (190-220 според времето в клипа).Ако беше TR-4 може да се каже, че има възможност да го засекат на 100 м преди табелата. Режимите са му 2 - измерване на скоростта на 100 и 300 метра. Ако при това положение обжалва акта в съда и заседанието е насрочено след 5-6 месеца е много вероятно да са изчистили паметта на радара и тогава катаджиите няма да имат доказателство в кой рижим са засичали скоростта. В паметта на TR-4 се записва освен дата, час, скорост и режима в който е работел - близък (100м) или далечен (300м). И понеже съдът взема пред вид фактите в полза на ищеца, то има голяма вероятност да спечели делото.За тези, които са в комбинация с камера нямам информация на какво максимално разстояние могат да измерват скоростта. затова не мога да дам вярно предположение до колко са прави катаджиите. Обаче в съда може да се заяде за разстоянието на радара от табелата за начало на населеното място, което никъде и никой радар не записва. Виждал съм електонни фишове със снимка и GPS коорнинати в Атлантическият океан. Така че, ако има време и пари да плаща на адвокати няма проблем да се отърве от акта, но такива адвокати излизат по скъпо от глобата. Все пак трябва да се прегледат фактите и след като се претеглят може да се каже каква е вероятността за съответното решение на съда.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Immortal написа:Това, което дава право на държавата да не спазва собствените си разпоредби, дава право и на такива като Insane И МЕН да не спазваме нейните разпоредби.Airfan написа:Айде безгрешните да го разпнат, време му е...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар