Въпроса е следният.Баща ми работи към общината ( не работи в общината) ,на която са и запорирали сметките.Не са получавали заплата от юни,а само някакви смешни аванси от 50-60 лв.Какво би трябвало да се направи, за да може да си вземе заплатата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся малко юридическа помощ
Collapse
X
-
u_bo
Re: Търся малко юридическа помощ
bobizdr написа:Въпроса е следният.Баща ми работи към общината ( не работи в общината) ,на която са и запорирали сметките.Не са получавали заплата от юни,а само някакви смешни аванси от 50-60 лв.Какво би трябвало да се направи, за да може да си вземе заплатата.
Коментар
-
ele написа:Освен да ги съди и да сезира агенцията по финансов надзор, за друго не се сещам. Явно юристите във форума не обичат да дават безплатни съвети.
Коментар
-
bobizdr написа:Въпроса е следният.Баща ми работи към общината ( не работи в общината) ,на която са и запорирали сметките.Не са получавали заплата от юни,а само някакви смешни аванси от 50-60 лв.Какво би трябвало да се направи, за да може да си вземе заплатата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:bobizdr написа:Въпроса е следният.Баща ми работи към общината ( не работи в общината) ,на която са и запорирали сметките.Не са получавали заплата от юни,а само някакви смешни аванси от 50-60 лв.Какво би трябвало да се направи, за да може да си вземе заплатата.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
@donnna: Винаги последните на власт, които чистят боклука на предходните са виновни. 20 години като разни изроди ни правиха на идиоти - не ревахме, а сега ревем, щот не ни дават да си развеем коня както го правиха гърците дълги години. Текущо, а и за момента, а и в обозримо бъдеще - от всичката политическа измет не ВИЖДАМ реален човек, който да може да се оправи с всичките тия фекалии, които са натрупани за 20 години безхаберие, долен и див комунизъм и разюзданост.Тъпите бабички не ги знам какво си спомнят от комунизма, но аз си спомням как 7 човека деляхме тристаен апартамент, а мой съученик с 2ма родители комунистически функционери живееха 4 човека в петстаен апартамент. Как моят съученик му купиха и обзаведоха апартамент в реномиран квартал на Варна, как същият тоя мой съченик изведнъж се изучи в голям чуждестранен платен университет и как сестра му без да има и ден трудов стаж (и борец покровител, без да има силиконови аргументи и руса коса) кара AUDI TT. Да, Дянков е виновен за всичко, а Бойко Борисов е най-виновен за цунамито в Япония. Виновни сме, че сме нация от олигофрени, които дори една "обща" входна врата не държим затворена, но иначе на чашка ракия и 2 бира - устите ни са като същата тая входна врата.Искам да знам, понеже явно и тая тема е с полит-уклон - кой, кой ама точно кой ще се изтъпани и ще каже "аз ще бръкна в кацата с меда, но няма да си оближа пръстите"...? Стиска ли му на някой да излъже така мощно?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
няма как да се "изтъпани" пред хората човек, който ще свърши работа, защото няма да му позволят. например аз съм си харесал светльо от хиподил за президент, но основната маса хора даже не знаят, че има такъв кандидат. и няма и как да узнаят, щото рекламните блокове са запазени за "нашите хора" и партийните кандидати ти промиват мозъка от знайни и незнайни медии! виж, за кмет наистина съм в сериозен размисъл. просто всичките са компрометирани през годините.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Има развитие по въпроса.Първо става въпрос за община Белоградчик.Явно всичко е било предизборен трик.Кмета е обещал ,до края на месеца да изплати заплатите.Тук става интересно ,понеже изборите са на 23 и господин кмета сигурно иска да си върже гащите,ако се стигне до балотаж.Също ми е интересно ,как при замразени сметки би могъл да изплати тези заплати.Да уточня само ,че темата не е от политически характер и баща ми работи като готвач към соц. патронаж.Просто иска да си получи паричното възнаграждение за свършената работа.
Коментар
-
bobizdr написа:Също ми е интересно ,как при замразени сметки би могъл да изплати тези заплати.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:bobizdr написа:Също ми е интересно ,как при замразени сметки би могъл да изплати тези заплати.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар