Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с GSM

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с GSM

Колеги, става дума за Сони Ериксон Дисплея си гасне когато си поиска, или пък ако не изгасне си сменя цветовете сам ( или пък подскача нагоре-надолу), иначе самият телефон си работи. Сега му ударих мастер ресет - пак същата работа. Мислех, че е софтуерно, но явно не е Телефончето е W595 слайдера, дали е лентов кабел?Поздрави.
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Мисля, че е лентов кабел. Майка ми имаше един слайдер със същите оплаквания и като смениха лентовия кабел се оправи.

Коментар

Аз имах един сименс преди доста години пак слайдер и имах същия проблем,оказа се лентов кабел,смених го и няма и месец след това пак замина(сименс все пак).
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
        Аз имах един сименс преди доста години пак слайдер и имах същия проблем,оказа се лентов кабел,смених го и няма и месец след това пак замина(сименс все пак).
        Имам жив и работещ Siemens M35, какво точно имаш предвид с това "Сименс все пак"? Имам и работещ 10 годишен Alcatel - дори в момента съм с него - батерията държи малко повече от 5 дни на неограничени разговори.Проблема може да е кабел, а може да е и дисплей. Цените и за двете са смешни - остава само някой да се навие да ги смени (или само това, което е виновно).
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          ivailo rachev написа:
          Имам жив и работещ Siemens M35, какво точно имаш предвид с това "Сименс все пак"? Имам и работещ 10 годишен Alcatel - дори в момента съм с него - батерията държи малко повече от 5 дни на неограничени разговори.Проблема може да е кабел, а може да е и дисплей. Цените и за двете са смешни - остава само някой да се навие да ги смени (или само това, което е виновно).
          Веднага кандидатстваш с този Алкател за нов последен модел по възможност. 10-годишна батерия при неограничени разговори, издържаща 5 дни - това си е дори за Гинес.

Коментар

jenshen за М35 няма две мнения по въпроса,това е железен телефон.Под "Сименс все пак" имах предвид,че повечето модели не се славеха с добро име,аз лично съм сменил 4 телефона от тази марка и всичките се чупиха.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

jenshen73 написа:
              Проблема може да е кабел, а може да е и дисплей. Цените и за двете са смешни - остава само някой да се навие да ги смени (или само това, което е виновно).
              Смешни, смешни... колко да са смешни? Аз нямам много чувство за хумор, ама...Имам един Сони Ериксон К608... Много хубаво телефонче, но падна лошо и дисплея му замина от удара. Разлят е вътре, а като го занесох тогава на ремонт се опитаха да ме разсмеят с цена от 60-70 лв за ремонта (дисплей и труд), ама аз не се разсмях и си тръгнах.Телефонът работи иначе, но без дисплей е ясно, че не може да се ползва. Дисплея свети (осветлението му), но нищо не излиза на него.Я се опитай да ме разсмееш?

Коментар

12лв. за дисплей, 1.50лв. за отвертка и си вадиш кунки от гъзунки ако са там? Тая цена устройва ли те? Кабелчето на слайдера я има и то 12лв. я не.@Orcinus: Батерията лично аз съм си я сменил преди 3 години. Демонстрирам и ако издържи на 5 или повече дни - купуваш каса бира. Ако не - аз я купувам. Навит?
                Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                  12лв. за дисплей, 1.50лв. за отвертка и си вадиш кунки от гъзунки ако са там? Тая цена устройва ли те? Кабелчето на слайдера я има и то 12лв. я не.@Orcinus: Батерията лично аз съм си я сменил преди 3 години. Демонстрирам и ако издържи на 5 или повече дни - купуваш каса бира. Ако не - аз я купувам. Навит?
                  Ако ставаше всичко как си го написал аз треаше да съм умрел от глад,същото е и с комютрите твойта сфера.А Дидо,да те питам кво щеше да ти коства да ме питаш за такова лцд?Ако все още имаш телефона да потърса?
                  Bravo 1.2 16v
                  Lancia Dedra 1.8 16v
                  Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                    jenshen73 написа:
                    Ако ставаше всичко как си го написал аз треаше да съм умрел от глад,същото е и с комютрите твойта сфера.А Дидо,да те питам кво щеше да ти коства да ме питаш за такова лцд?Ако все още имаш телефона да потърса?
                    Приятелю, преди 10 дни ми пристигнаха дисплей и комплект панели за моят Sony Ericsson W610i. Смених си ги сам (отвертката си я имам) за точно 45 минути със старателното разглобяване и сглобяване. Вярно, аз не съм всеки, но... Вярвам, че повечето фенове на италиански коли са сръчни
                    Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                      PREDATORst написа:
                      jenshen73 написа:
                      Приятелю, преди 10 дни ми пристигнаха дисплей и комплект панели за моят Sony Ericsson W610i. Смених си ги сам (отвертката си я имам) за точно 45 минути със старателното разглобяване и сглобяване. Вярно, аз не съм всеки, но... Вярвам, че повечето фенове на италиански коли са сръчни
                      Верния отговор е :"аз не съм всеки"Сръчноста не винаги помага,и не всеки е запознат с фина електроника като теб.Да не казвам че трябва да се работи с антистатични ръкавици и куп други глупости.Докато работих в Германос ме караха да затварям СЕ само и единствено с динамометрична отвертка на СЕ
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

И аз както бях сръчен и си скъсах лентовия кабел за говорителя :DЦените на китайските компоненти не са високи ама не става само с ядене...
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                          И аз както бях сръчен и си скъсах лентовия кабел за говорителя :DЦените на китайските компоненти не са високи ама не става само с ядене...
                          Извинявам се ако съм подвел някого - за мен телефоните са досадни дреболии с които не ми се занимава, че нямам нерви, но пък ми е грях за МОИ телефони да плащам пари и ... си ги правя сам. Случвало ми е се е да чупа резистивен тъч панел от глупост, но никой не е застрахован от подобни Сервиз му е майката, а PREDATORst е човекът в сервиза!
                          Steliyan's Life!

Коментар

Working...
                          X