Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече обират банки с Фиат Купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това не е зрителна измама,през лятото на 2009-та лично съм виждал нерегламентирана гонка на светофара на автогарата в Слънчев бряг между тази астра и ферари Ф430(знам на кого е ферарито,но без подробности) и астрата сипа на ферарито с големия черпак.Към темата:аз също не бих избрал купе хич не е незабележима кола.И за тази астра,ако на купе турбо му се направят същите модове като на опела стой че гледай как ще е на мястото на мотора
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Добре де, с полски фиат ли искате да иде човечеца.....
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Вече обират банки с Фиат Купе

ФЕРАРИСТ написа:
        Добре де, с полски фиат ли искате да иде човечеца.....
        .....и със стикер на ФФБ ....
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

krasio_79bs написа:
          ntodorov написа:
          Заинтригувах се от клипчето...Да разбирам ли, че тази "моторетка" се е движила с 257 км/ч. и тази Астра е останала недостижима Мааалко се съмнявам - при скорост от 240 км/ч + на тази отсечка ( до болка ми е позната) дърветата би трябвало да стават "огради". Съмненията ми се подклаждат и от факта, че останалите коли в този клип ( фон) при скорост от 225 км. не се изпреварват "убедително". Точно на тази отсечка повечето коли редуцират скоростта си, защото след 300-400 метра има КПП пункт. По начина и скоростта с, която са изпреварени бус и 2-3 (фонови)автомобила със скорост от 226 км. то въпросните би трябвало да се движат с не по-малко от 200 км.ч...Твъъърде съмнително, но все пак не и невъзможно де. ПС: Според мен реалната скорост на главните "герои" е не повече от 140-150 км/ч. изхождам само от скоростта на пейзажните изменения...Иначе МАторя си реве, като за 300 км/ч :D ПС: Ако всичко е истина ще изнамеря тази Астра в Бургас и ще се снимам с нея, в нея, под нея, до нея, на нея и над нея...
          Даже ако се не лъжа е от М.рурник собственикът на астрата.Казва се Андрей и ако потърсиш из вбокс ще останеш много доволен от видяното.
          Краси. ВЕрно било . Пича наистина се казвал Андрей, а Софиянци му викали кошмара. Твърдят, че двигателя му бил около 500 кончета Вчера да се бях споминал нЕмаше да знам...И за да е по темата. Наистина това е добрия избор за кола и обир.
          A17DTС/S
          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Тая Астра има поне 30к наляти в нея, няма лъжа, няма измама.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

тая астра от самолет да я гледаш си личи че не е стокова,както казах в предния си пост присъствал съм на гонка с нея и ферари Ф430 и дръпката беше спечелена от астрата.
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

То освен това ако след обир тръгнеш да караш като шумахер 100 % ще те надушат, тъй че не е необходима супер бърза кола, и това не е пустинна магистрала че да има къде да бягаш.Ама такова имал човека ( или по скоро такова откраднал).
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                X