Тази вечер по тв дадоха за крадеца дето обра скоро банка в австрия избягал с Фиат Купе беше наточено червено с черен покрив.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вече обират банки с Фиат Купе
Collapse
X
-
Странен избор на кола за кражба- нито е бързо, нито е незабележимо. Това се отличава от километри. Аз бих заложил на нещо което не приблича вниманието- примерно астра с по мощен моторhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
infineon написа:Странен избор на кола за кражба- нито е бързо, нито е незабележимо. Това се отличава от километри. Аз бих заложил на нещо което не приблича вниманието- примерно астра с по мощен моторFiat Coupe 16V Turbo
Коментар
-
infineon написа:Странен избор на кола за кражба- нито е бързо, нито е незабележимо. Това се отличава от километри. Аз бих заложил на нещо което не приблича вниманието- примерно астра с по мощен моторRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
sa_sho написа:infineon написа:Странен избор на кола за кражба- нито е бързо, нито е незабележимо. Това се отличава от километри. Аз бих заложил на нещо което не приблича вниманието- примерно астра с по мощен мотор
Коментар
-
sa_sho написа:infineon написа:Странен избор на кола за кражба- нито е бързо, нито е незабележимо. Това се отличава от километри. Аз бих заложил на нещо което не приблича вниманието- примерно астра с по мощен моторFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:sa_sho написа:infineon написа:Странен избор на кола за кражба- нито е бързо, нито е незабележимо. Това се отличава от километри. Аз бих заложил на нещо което не приблича вниманието- примерно астра с по мощен моторFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
kaci написа:Сега остава да се окаже че това е Купето и направо Надявам се колегата nastybg да има чувство за хумор Говорим за обирджията травестит, нали?Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Заинтригувах се от клипчето...Да разбирам ли, че тази "моторетка" се е движила с 257 км/ч. и тази Астра е останала недостижима Мааалко се съмнявам - при скорост от 240 км/ч + на тази отсечка ( до болка ми е позната) дърветата би трябвало да стават "огради". Съмненията ми се подклаждат и от факта, че останалите коли в този клип ( фон) при скорост от 225 км. не се изпреварват "убедително". Точно на тази отсечка повечето коли редуцират скоростта си, защото след 300-400 метра има КПП пункт. По начина и скоростта с, която са изпреварени бус и 2-3 (фонови)автомобила със скорост от 226 км. то въпросните би трябвало да се движат с не по-малко от 200 км.ч...Твъъърде съмнително, но все пак не и невъзможно де. ПС: Според мен реалната скорост на главните "герои" е не повече от 140-150 км/ч. изхождам само от скоростта на пейзажните изменения...Иначе МАторя си реве, като за 300 км/ч :D ПС: Ако всичко е истина ще изнамеря тази Астра в Бургас и ще се снимам с нея, в нея, под нея, до нея, на нея и над нея...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Заинтригувах се от клипчето...Да разбирам ли, че тази "моторетка" се е движила с 257 км/ч. и тази Астра е останала недостижима Мааалко се съмнявам - при скорост от 240 км/ч + на тази отсечка ( до болка ми е позната) дърветата би трябвало да стават "огради". Съмненията ми се подклаждат и от факта, че останалите коли в този клип ( фон) при скорост от 225 км. не се изпреварват "убедително". Точно на тази отсечка повечето коли редуцират скоростта си, защото след 300-400 метра има КПП пункт. По начина и скоростта с, която са изпреварени бус и 2-3 (фонови)автомобила със скорост от 226 км. то въпросните би трябвало да се движат с не по-малко от 200 км.ч...Твъъърде съмнително, но все пак не и невъзможно де. ПС: Според мен реалната скорост на главните "герои" е не повече от 140-150 км/ч. изхождам само от скоростта на пейзажните изменения...Иначе МАторя си реве, като за 300 км/ч :D ПС: Ако всичко е истина ще изнамеря тази Астра в Бургас и ще се снимам с нея, в нея, под нея, до нея, на нея и над нея...
Коментар
-
Краси. Искаш да кажеш, че с тази Астра дишаме един и същи въздух?...Видях номера - ще се оглеждам, ама до сега не бях допускал, че съществува таквоЗ чудо на техниката. Щом си имаме такъв звяр ще го ползваме при зор и бързо изнасяне - я от Бургас, я от нЕкой банка... :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар