Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече обират банки с Фиат Купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вече обират банки с Фиат Купе

Тази вечер по тв дадоха за крадеца дето обра скоро банка в австрия избягал с Фиат Купе беше наточено червено с черен покрив.
    Обичам си работата.

Странен избор на кола за кражба- нито е бързо, нито е незабележимо. Това се отличава от километри. Аз бих заложил на нещо което не приблича вниманието- примерно астра с по мощен мотор
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Сега остава да се окаже че това е Купето и направо Надявам се колегата nastybg да има чувство за хумор Говорим за обирджията травестит, нали?

Коментар

infineon написа:
        Странен избор на кола за кражба- нито е бързо, нито е незабележимо. Това се отличава от километри. Аз бих заложил на нещо което не приблича вниманието- примерно астра с по мощен мотор
        И коя астра с по-мощен мотор е по-бърза от турбо купе ?http://www.btv.bg/news/svetut/story/...3_kradets.html
        Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

infineon написа:
          М да...пък ако обира беше в Перник...едно Гоуфче 2 ГТИ с мп3 антена...полицията щяха да се лутат години наред докато ги проверят всичките и стигнат до теб... Пък тая астра с по-мощен мотор...те всички такива се набиват на очи...все пак малко са оцелелите над 12-13 години...ръждата не прощава...ПС. И аз не бих избрал Купе определено...незнам на какво бих се спрял, но няма да е фиат купе...и най-ветроятно щяха да са поне 3 коли...през 3-4 пресечки да ги сменям...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

И аз го гледах - 40 и няколко годишен турчин маскиран като жена . И го разкриват 2 16годишни момичета :D
            Fiat Bravo 103 1996

Коментар

sa_sho написа:
              infineon написа:
              И коя астра с по-мощен мотор е по-бърза от турбо купе ?http://www.btv.bg/news/svetut/story/...3_kradets.html
              Тази: http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=30421

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

sa_sho написа:
                infineon написа:
                Виж това клипче и ще разбереш коя Астра е по-бърза от Купе...Карат я хората в Бургас...
                FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
                Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

bgaf написа:
                  sa_sho написа:
                  infineon написа:
                  Виж това клипче и ще разбереш коя Астра е по-бърза от Купе...Карат я хората в Бургас...
                  Колега,отгоре е дадено същото клипче за тази астра.Между другото тва купе със приблизително същите джанти 17-ки като моите.Единствено моите имат капачки,а тези не.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Едно от най-добрите рацерски клипчета. Хем има интересна дръпка, хем сюжет - отворкото с моторетката го наказват здраво! Яко му притъпя Имам известни съмнения, че тая Астра не е стокова
                    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

kaci написа:
                      Сега остава да се окаже че това е Купето и направо Надявам се колегата nastybg да има чувство за хумор Говорим за обирджията травестит, нали?
                      Не бе тва ми е, ааа му е било прикритие на човека, принципно не е такъв :D
                      Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                      Fiat Tipo 1991 - ex
                      Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Заинтригувах се от клипчето...Да разбирам ли, че тази "моторетка" се е движила с 257 км/ч. и тази Астра е останала недостижима Мааалко се съмнявам - при скорост от 240 км/ч + на тази отсечка ( до болка ми е позната) дърветата би трябвало да стават "огради". Съмненията ми се подклаждат и от факта, че останалите коли в този клип ( фон) при скорост от 225 км. не се изпреварват "убедително". Точно на тази отсечка повечето коли редуцират скоростта си, защото след 300-400 метра има КПП пункт. По начина и скоростта с, която са изпреварени бус и 2-3 (фонови)автомобила със скорост от 226 км. то въпросните би трябвало да се движат с не по-малко от 200 км.ч...Твъъърде съмнително, но все пак не и невъзможно де. ПС: Според мен реалната скорост на главните "герои" е не повече от 140-150 км/ч. изхождам само от скоростта на пейзажните изменения...Иначе МАторя си реве, като за 300 км/ч :D ПС: Ако всичко е истина ще изнамеря тази Астра в Бургас и ще се снимам с нея, в нея, под нея, до нея, на нея и над нея...
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                          Заинтригувах се от клипчето...Да разбирам ли, че тази "моторетка" се е движила с 257 км/ч. и тази Астра е останала недостижима Мааалко се съмнявам - при скорост от 240 км/ч + на тази отсечка ( до болка ми е позната) дърветата би трябвало да стават "огради". Съмненията ми се подклаждат и от факта, че останалите коли в този клип ( фон) при скорост от 225 км. не се изпреварват "убедително". Точно на тази отсечка повечето коли редуцират скоростта си, защото след 300-400 метра има КПП пункт. По начина и скоростта с, която са изпреварени бус и 2-3 (фонови)автомобила със скорост от 226 км. то въпросните би трябвало да се движат с не по-малко от 200 км.ч...Твъъърде съмнително, но все пак не и невъзможно де. ПС: Според мен реалната скорост на главните "герои" е не повече от 140-150 км/ч. изхождам само от скоростта на пейзажните изменения...Иначе МАторя си реве, като за 300 км/ч :D ПС: Ако всичко е истина ще изнамеря тази Астра в Бургас и ще се снимам с нея, в нея, под нея, до нея, на нея и над нея...
                          Даже ако се не лъжа е от М.рурник собственикът на астрата.Казва се Андрей и ако потърсиш из вбокс ще останеш много доволен от видяното.
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Айде тия пак на гонки го обърнаха...Бе вие ми дайде на мене парите от обира, пък Купето и Астрата ги оставям на вас.

Коментар

Краси. Искаш да кажеш, че с тази Астра дишаме един и същи въздух?...Видях номера - ще се оглеждам, ама до сега не бях допускал, че съществува таквоЗ чудо на техниката. Щом си имаме такъв звяр ще го ползваме при зор и бързо изнасяне - я от Бургас, я от нЕкой банка... :D
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Working...
                              X