Колеги днес акумулатора на колицата ми умря тотално....влизам , пъхам ключа, и едвам едвам светват лампичките по таблото а стартера понече да завърти четвърт оборот и тва му беше...та дали има някой в студентски град който има желание да дойде да я запалим с кабели(нямам кабели) или да ми даде зарядно на заем....почерпката е осигурена
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали ще се намери съвестен човек който иска да ми помогне ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
не че не съм съвестен гражданин, ама няма да дойда, щото първо съм далече, второ - нямам кабели...обаче - тъй като препатих и аз наскоро - в това топло време да ти замине акумулатора - виж за утечки или динамо, за да не хвърлиш още един - тоя път нов акумулатор....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
-
колега утре имам път към студ град. Имам и зарядно за акумулатор, имам и кабели някъде, само да ги намеря, че може да не са тук. Ако не ти е късно пиши ми на лични да ти дам тел и ще свършим работа. Имай предвид, че ако е много паднал може с кабелите да не стане, но ще свалим моя и ще ти запалим каляската и после ще ги сменим пак. Обаче ако не е утечка, а си е заминал акумулатора ще трябва да купиш нов, защото няма да има и 2 часа и пак няма да иска да въртиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар